reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Dzien dobry kobietki:)

dziekuje za słowa wsparcia ...chorobsko juz minelo i dzis byla pierwsza spokojna noc:)

a propo mlode mamy ... mam na kompie kilka ksiazek typu: Usnij wreszcie, kazde dziecko moze nauczyc sie spac no i jezyk niemowlat tracy hogg czy jakos tak... jesli jestescie zainteresowane to podsylajcie mi maile to wam powysylam...

ja jestem maniaczka ksiazek wiec mam ich dosc duzo np. w postaci e-bookow .. jak ktos zainteresowany czytaniem i ma na to czas to zapraszam...

musze poki co konczyc bo Julo chce jesc:)

pozdrawiam!

Dzien doberek!

Gosia w dunnsie jestem wlasciwie codziennie po jakies pierdółki do obiadu :tak:. Dzisiaj pewnie tez wpadne jak tylko wymyslimy co na obiad bedzie :-)

Quki ja sie piszę na te książki!! :D adres mailowy podam na privie. Napewno mi sie przydadzą.

Wczoraj mielismy mała awarię z Młodym. Nie chciał spać cały dzien tylko marudził, podejrzewalismy brzuszek, wiec wieczorem dostał w końcu koperek i przespał mi po nim całą noc :). Cos nie tak chyba zjadłam i mu zaszkodziło :zawstydzona/y:

Ksiazki dla mlodych mam wyslane:)

nie wiem czy juz o tym rozmawialyscie miedzy soba ale tak mnie natchnelo jak pisalam do maniji o moim sposobie "odkladnia" jak uczylam chlopakow zasypiac bez cyca i samemu w lozeczku i pewnie wy miedzy soba o tym rozmawialyscie nie raz ... w kazdym razie u mnie metoda jest obecnie prosta: kapiel, czytanie a potem sluchanie bajek lub kolysanek + przytulanka W kazdym razie zmierzam do tego ze mam dosc duza kolekcja z serii
Bajki - Bajki dla dzieci - Piosenki dla dzieci - Bajki muzyczne // Bajki-Grajki
Kolekcja Dziecka
http://www.agora.pl/agora_pl/1,67266,4118160.html

Jak bedzie ktos nimi zainteresowany to pomyslimy jak tu sie nimi wyminic:)

poki co ide bo teraz czas na wiertarki, mlotki i co tam Franek ma pod reka :)))

quki, dobrze że mi przypomniałaś :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja też mam kilka książek w postaci pdf... zupełnie o nich zapomniałam bo ostatnio coś mi komp nawalał, mulił strasznie i nie mogłam żadnego pdf otworzyć :-( ale teraz sytuacja już opanowana :tak:.
napisze wam co mam - może któreś się przyda, nie tylko młodym mamuśką, ale dla tych starszaków też coś mam :tak:
więc:
- Baśnie, Andersena
- Królowa Śniegu, Andersena
- Bajki i przypowieści, Krasickiego
- Bajki Perskie
- Uśnij wreszcie, jak pomóc dziecku zasnąć
- Język niemowląt, Tracy Hogg
- Pierwszy rok życia
- Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka, Zawitkowskiego
- Język dwulatka, Tracy Hogg
- Jak nauczyć małe dziecko czytać

poza tym mam mase przepisów :tak:większość są to przepisy dla małych alergików (synek ma skaze białkową), ale myślę że te nie skazowe dzieci też mogą skorzystać z tych przepisów - wystarczy tylko że zamiast nutramigenu, jak jest w przepisie, dodacie to mleczko które używacie ;-)

tak więc jakby któraś była zainteresowana, to podajcie mi swój adres @, a ja wam to podeślę.
tylko nie obiecuję że to będzie dziś, bo idziemy dziś na szczepienie i nie wiem jaki synek będzie wieczorkiem :-:)-(

pozdrówka dla wszystkich

Hej laseczki,a co tu taaaka cisza:angry::-DJa w koncu na urlopie:tak:Dzisiaj chyba wybierzemy sie do Dundrum,musze w koncu cos kupic Olkowi do chrztu:baffled:Monia pracujesz dzis??Moze znowu najazd na Anie uczynimy??Aniu mam cos dla Ciebie:-D

reklama
Do góry