reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczyny szukam opiekunki dla 16 m-cy chłopca!
Jutro musimy byc oboje w pracy od 11 do 15 a nasza dotychczasowa pomoc jest w PL. Któras z south Dublin, okolice centrum, rathmines, dublin 4 chciałaby sobie dorobic :sorry2:
Synek grzeczny, lubi inne dzieci, gwarantuje brak jakichkolwiek problemów. :biggrin2:
Prosze o pomoc;-)
gg8644128

Amelia 2008 pamietam ze ty szukałas dodatkowego zarobku? Jeżeli nadal chciałabyś prosze daj znac:zawstydzona/y:
Kurcze mamy jakies szkolenie i nie ma zmiłuj, musimy być- uroki pracy w tym samym miejscu:no:

reklama
Czesc dziewczynki - dzis bedzie pracowity dzien - sprzatanie , sprzatanie ..:)
Tylko jeszcze musze poczekac chwilke na natchnienie :)

Iggymama - niestety ja jutro pracuje wiec na mnie nie mozesz liczyc :(.

hej kobietki:)

MW to ja poczekam z Toba, ta sterta prasowania co ja wczoraj widzialas wcale mnie nie zacheca do podniesienia zacnych 4 liter... i chyba sobie zrobie kawe... to mi na pewno wyjdzie na lepsze.
Chlopaki maja teraz chwile tworczosci wlasnej to ja sie wezme za swoja i poszukam czegos o tych kursach o ktorych wczoraj rozmawialysmy:)

ide po ta kawe

witam dziewczyny!
Ja niestety nie bede mogla sie z Wami spotkac,ale jak juz bede na urlopie to zapewne wpadne, ja mam termin na 15-17/10, ale jak tylko mala sie obroci to moge rodzic juz na poczatku pazdziernika, choc jak widze wiekszosc rodzi po terminie:-(, oby mnie to nie spotkalo, teraz juz wizyty w szpitalu co 2 tyg + GP i tym sposobem jestem coraz rzadziej w pracy:-), pozdr. wszystkie mamuski:-D

Hej Kochane!!!Musze pisac jeszcze raz ,bo mi rozlaczylo internet:wściekła/y:
ja w piatek nie moge,moj Olo ma ROCZEK!!!Ale zlecialo nawet nie wiem kiedy!!!:-):-):-)
Emwu bryka sie super sprawuje,tfu,tfu zeby nie zapeszyc:-D:-D:-D
Amelia my sie chyba zobaczymy po twoim urlopie,relaksuj sie kobitko,mam nadzieje,ze myszek nie bedzie,hi,hi;-);-);-)
Olga pisalam do Ciebie na GG,ale nie odpisalas:no:
Aine spotkanko jak zwykle super,no i ta salatka,niebo w gebie:-):-):-)
Manija mojemu pepowina odpadla po 10dniach.Przemywaj spirytusem,to Franusia nie boli,a krzywi sie bo jest spirytus zimny!!!Gdzie mieszkasz na Leopardstown??Odwiedze Cie,jak moj poleci do Polski,bo zostaje sama z Olem i bede sie nudzic na urlopie.
Ja w koncu uporalam sie z prasowaniem,pokoik wysprzatany na przylot mojej kuzynki,ktora bedzie chrzestna Ola.Przylatuje juz w poniedzialek i chyba ja wykorzystam...W koncu pojdziemy z moim ukochanym gdzies posiedziec przy piwku tylko we dwoje:-)Juz ponad rok nigdzie nie bylismy sami:no:Chyba sie nalezy:sorry:
Quiki witam w naszym gronie:-):-):-D

Witam dziewczynki.
No za duzo to tu sie nie dzieje.
Wczoraj natchnienie mnie jednak odwiedzilo i posprzatalam caly dom. - uff... niech no teraz tylko jakis pierek znajde pod lozkiem !!! Zabije !!!:wściekła/y::-)

Popoludniu natomiast zrobilismy pierwsze zakupy - wozek lozeczko - ale to radocha jest kupowaac dla dzidzi. Nie mozna tylko patrzec na cyfry na rachunku bo zawalu mozna dostac albo przedwczesnie urodzic :). I co najwazniejsze przetrzymaja nam te zakupy w sklepie az do listopada ,zeby nam nie zawadzaly.

Gosia - swietnie ,ze zadowoleni jestescie z samochodziku - tfu tfu tfu :). Oby sluzyl Wam tak jak i mi. Na urlopie i do mnie mozesz wpasc.

Mamuski - gdzie Wy ?!!

Przywitalam sie i znikam. Lece do pracy na 10 ta. Bede popoludniu i mam nadzieje ,ze ktoras z Was sie pojawi. Buzka.

Cześć, jestem:)

Dziewczynki, jutro niestety muszę odwołać spotkanko u mnie, jacyś goście przychodzą, jeden do kibelka, drugi do czegoś tam-muszę przypilnować. Poza tym część kobietek się wykruszyła, więc i tak nas mało będzie:( Wybaczcie....Ale co się odwlecze, to nie uciecze;)

reklama
Cześć Kochane ja wpadam jak po ogień:eek:

Dziś jestem po nocce.Meżus był w domku więc odespałam.Potem poszliśmy na spacerek i na zakupy do centrum.Wróciliśmy dośc późno bo z 40 minut temu:szok::-)Wszyscy zadowoleni bo każdy dostał prezent:-D

Teraz z kolei szykujemy się na wspólny wieczór.Dziś mamy kolejną rocznicę ślubu-KWIATOWĄ:-)
Winko, przekąski i film...... już czekają.Musimy tylko położyć spać małego szpiega:-D
Więc same rozumiecie dlaczego wpadam jak po ogień:-)

aine-masz rację co się odwlecze to nie uciecze.Ja jutro też bym nie dała rady więc do zobaczenia w najbliższym czasie;-)

gosia-nie wiem jak nie zauważyłam tego, że do mnie pisałaś.Przepraszm Kochana:-)

No nic moje drogie, życzę Wam miłego wieczoru.Mój mam nadzieje, że będzie udany:-)

Do góry