reklama
emwu76
Fanka BB :)
No to podejdz do okna i mi pomachaj
Mieszkam po przeciwnej stronie N11. The Grange Te wysokie szklane apartamentowce . Mozesz wpasc jutro na kawke jak Ci sie bedzie nudzilo
Mieszkam po przeciwnej stronie N11. The Grange Te wysokie szklane apartamentowce . Mozesz wpasc jutro na kawke jak Ci sie bedzie nudzilo
emwu76
Nie , no chyba Cie nie zobacze. Musialabys miec okno w samym przesmyku miedzy moimi blokami. Ja mieszkam w 3 bloku od ulicy w glab osiedla po Twojej lewej. Na samym czubku tego budynku A o ktorej chcesz wpasc? Ja mam wolne tylko , zebym zdazyla wyskoczyc ze szlafroka. I wez jakies pierdolki dla dzieci bo ja jeszcze zabawek nie mam Dopiero szykuje wyprawke dla tego baczka co mi brzuch wypycha.
emwu76
Czy jeszcze ktos chetny na kawke u mnie?
quki
Zaciekawiona BB
emwu76 wiesz co to moze Ty wpadnij do mnie)) bedzie prosciej i na poczatek latwiej ... zobaczysz jaki jest bajzel przy 2 chlopakach hihihihi
i jak inne dzieczyny sa chetne to tez zapraszam))))))) smialo kobietki!
ja w sumie jestem od 7 na nogach ok 10 moj mezus wybywa do pracy wiec po tej ha chata wolna heheheheh
i jak inne dzieczyny sa chetne to tez zapraszam))))))) smialo kobietki!
ja w sumie jestem od 7 na nogach ok 10 moj mezus wybywa do pracy wiec po tej ha chata wolna heheheheh
emwu76
No wlasnie - nastepna - nikt do mnie nie chce przyjsc bo nie mam zabawek - buuuuuuu!!!!
Oczywiscie zartuje. A ile jest przy dzieciach balaganu to ja wiem bo mialam juz maluszka tyle ,ze wyrosl kilka lat temu. I wcale mi taki balagan nie przeszkadza .
Ale jasne ,ze jesli wolisz moge i ja wpasc do ciebie.
Zgadamy sie rano na forum albo na gg (1132682). Nie spie od 7.30
Na 100% przed 10ta nie bede u ciebie
Oczywiscie zartuje. A ile jest przy dzieciach balaganu to ja wiem bo mialam juz maluszka tyle ,ze wyrosl kilka lat temu. I wcale mi taki balagan nie przeszkadza .
Ale jasne ,ze jesli wolisz moge i ja wpasc do ciebie.
Zgadamy sie rano na forum albo na gg (1132682). Nie spie od 7.30
Na 100% przed 10ta nie bede u ciebie
emwu76
oj - nikogo nie ma ?
Chcialam powiedziec dzien dobry.
Ale dzisiaj wieje, nie? Dobrze ze wiatr jest cieply i nie pada (jeszcze...;/ )
Chcialam powiedziec dzien dobry.
Ale dzisiaj wieje, nie? Dobrze ze wiatr jest cieply i nie pada (jeszcze...;/ )
reklama
quki
Zaciekawiona BB
Witam
Owszem troszke pada ale jest bardzo cieply wiatr i jest duszno uffff
Ja wlasnie skonczylam ogarniac (nie sprzatac) mieszkanie wiec jakby ktos bym chetny to ponawiam zaproszenie... moze ktos oprocz emwu sie skusi na kawke i cos slodkiego?
Jakby co to piszcie!
a tak a propo ktora mamuska ma pociechy w wieku moich łobuzow 3,5 lub 2?
Owszem troszke pada ale jest bardzo cieply wiatr i jest duszno uffff
Ja wlasnie skonczylam ogarniac (nie sprzatac) mieszkanie wiec jakby ktos bym chetny to ponawiam zaproszenie... moze ktos oprocz emwu sie skusi na kawke i cos slodkiego?
Jakby co to piszcie!
a tak a propo ktora mamuska ma pociechy w wieku moich łobuzow 3,5 lub 2?
Podziel się: