reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam wszystkie miłe Panie:-)

Świeża krew, świeża krew:-D:-D:-Dwitam bardzo serdecznie quki

Szkoda, że nie dołacze do Was, ale dopiero teraz weszłam na forum.Wczoraj nie miałam juz czasu.No nic w każdym razie mam nadzije, że następnym razem sie spotkamy.

Quki ja mieszkam równiez blisko Ciebie bo na Beacon Sauth Quarter.Wprawdzie nie widzę Ciebie, ani emwu przez okna, ale to z 15 minut spacerkiem:-)Moja córeczka jest w wieku Twojego starszego syna.

Jedsli chodzi o pre-school to mam pewne informacje.Nie będę się tu rozpisywać, ale zaraz wejdę na gadu to odpowiem na wszystkie Twoje pytania:tak:Mój numer gadu 13728885.

Aine, Emwu, Gosiu-dzieki za wczoraj.Było bardzo, bardzo miło.od razu człowiekowi lepiej na duszy po spotkaniu z Wami:-)

Widzę, że te które sie zgubiły i nie dotarły wczoraj do Aine-to na dobre.Chyba, że ona tego jabola co miały przywieźć do Aine po drodze wypiły:szok:, a to wszystko tłumaczy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja;)
Nowa mamuśka, super, że jesteś z nami!!! mam nadzieję,że się niedługo na żywo zobaczymy;)
emwu, wgrałam te fotki Twoje, ale powiem Ci, ze nie jestem z nich zadowolona-tak na szybkiego robione, nie lubię tak...No ale oczywiście wyszłaś cudnie, boś piękna;)
amelia się na piątek wprosiła do mnie na popijawę:-D mój kochany mężuś jej wczoraj specjalnie piwka nakupił, bo pamiętał, że ona wina nie lubi:) Tak więc co ma wisieć...;) To która dołącza w piątek??
Manija, co u Ciebie, szczęśliwa kobietko?:-) widziałam fotki , syneczek przecudny!!!
Pozostałe dziołchy-uściski dla Was!!!:-)

No i jestem.
Musze Wam powiedziec ,ze juz poznalysmy sie z quki.
Co do kolejnego spotkania to ja mam piatek wolny ale ...nie wiem czy to dobrze . Nie pamietam kiedy to ja ostatnio odwalilam tyle spotkan towarzyskich w ciagu jednego tygodnia. Biedna Aine jak my tak na raty bedziemy sie u Ciebie spotykac to ty nigdy sie gosci nie pozbedziesz. Powinnysmy chyba ustalic jakis jeden dzien w tygodniu i kto moze to moze. Prawie jak klub :). No ale jesli reszta sie chce spotkac w piatek to moze i ja sie dostosuje. Moze i nowa mama quki sie dolaczy :).
Jest tylko jeden problem - jak Olga i Quki usiada po przeciwnych stronach stolu a my miedzy nimi to bedziemy sie czuly jak na meczu tenisa ziemnego :). Quki to taka sama gadula jak i Olga. Nie znajdziemy chwili na jakikolwiek komentarz . ha ha ha.

hehehehe:pPP

Olga no po takiej reklamie EmWu to my lepiej spotkajmy sie na zywo bo mnie rece beda od klikania na gg bolaly:)

Tez sie ciesze z dzisiejszego spotkanka i mam nadzieje poznac was wszystkie na zywo w niedlugim czasie...

poki co uciekam i do milego!

czesc Forumowiczki!

Manija
GRATULACJE -sliczny synek, teraz mnie to czeka, juz niedlugo ,tylko jeden problem, mala nie chce sie przekrecic i jesli tak zostanie to czeka mnie cesarka:-:)no::no::no::no::no::no:
Ja nadal czekam na internet, zalozyli nam w piatek tel. i teraz czekamy nadal, ale mam nadzieje ze w tym tyg. bedzie:tak:, wiec bede mogla popisac i poczytac wiecej,
Jak na razie jeszcze pracuje ale za 1.5 tyg bede wolna i juz teraz pisze sie na spotkanko:-), mieszkanie juz prawie urzadzone, wiec zapraszam na sobote jesli macie ochote wpasc, podaje moj nr 0870650633- Goska, jak cos piszcie sms - podam adres bo do internetu mam kiepski dostep, jeszcze wpadne do soboty, pozdr. wszystkie i buziaki

Perełki to znowu ja.

Quki masz rację, ze moze w naszym wypadku bezpieczniej spotkać sie na żywo:-D:-D
Ja koniecznie musze Cie poznac z moim mezem, żeby nie myslał, że go tylko taka kara spotkała:-DZawsze mówi:dlaczego mnie tak pokarało nie dość, że baba, która duzo gada to jeszcze córka, której buźka sie nie zamyka:szok::-D
Wiec niech wie, że nie jest osamotniony i jedyny na tym świecie:-D:-D:-DInni mezowie też tak mają:-D:-D:-D

Aine-oczywiscie i mnie w piatek nie zabraknie.tylko czy to nie zaczęsto.Ty w końcu bedziesz się ukrywała przed nami;-):-D

Amelia2008-tylko Ty w piatek nie pij tyle przed przyjsciem do Aine bo znowu zabłądzisz:-D:-D:-D

Emwu-no naszej foremkowej piekności nie może zabraknać.Mam nadzieje, że sie spotkamy w piatek, jesli spotkanie się odbedzie:-)Cukiereczku mam nadzieje, że bedziesz:tak:

Hola, hola czy Aine wie, że w piątek u niej sie spotykamy:-D:-D:-D

Wiesienka123-bardzo załuję, bo z checia bym Cie w sbote odwiedziła, ale ide na urodzinki.Znaczy Igusia idzie do Gabrysi na urodzinki, a my przy okazji jestesmy tez zaproszeni i to w godzinach obiadowych.Więc tym razem mnie zabraknie, ale mam nadzieje, że zobaczymy się przy innej okazji:tak:

Ostatnia edycja:
Ej.. przestancie juz mnie wyzywac od pieknosci :zawstydzona/y: bo ja chce ponarzekac jak to ja sie starzeje i jak to mi tylek rosnie. Jak tylko buzke otworze to sie ze mnie smiejecie a mi tez sie narzekanko nalezy , nie? Po to jestem w tym naszym klubie co by sie ze zrozumieniem spotkac :tak:

Wiesienka - ja tez nie moge wpasc bo w sobote pracuje. Na kiedy Ty masz termin bo zapomnialam?

Emwu-Ty stara brzydulo z wielkim zadem:-D:-D:-D, teraz już możesz ponarzekać:-D
Kochana co ja moge na to, że Ty taka śliczniutka jesteś, ale narzekac masz prawo, zdecydowanie tak.W końcu Kobietka jesteś, a to prawo nasz wszystkich:-D

Dobranoc kochane Cudaki:-D

reklama
witam

olga79-zabladze razem z toba w piatek ,wez sobie zarezerwuj wiecej czasu b o do domu zygazkiem bedziesz wracala!!!!

wiesienka79-dziekuje za zaproszenie ale w sobote niemoge ,bo juz sie szykuje do wyjazdu w niedziele wylatujemy

aine cieszysz sie ze bedziesz miala zaczesto gosci?i to jakich !!!

Do góry