reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

emwu-tak mama pojechala juz z 2 tyg temu ,szkoda!ale w grudniu przylatuje na 5dni i tesciowie,takze,!!!,przyjezdza do mnie justyna takja co ma alexa 11miesiecy niektore kolezanki juz ja poznaly wiec cie odwiedzimy w pracy oki ?!!!
aine-ja takze widzialam twoje zdjecia na nk i sa sliczne ja niewiem jak ty to robisz przepieknie wygladasz z niunia

reklama
Cześć dziewczynki:-)Ta pogoda mnie jakoś przygnębia, nic mi się nie chce...
emwu,amelia-dzięki:)))
Moniczka,ja baaardzo chętnie przystaję na twoją propozycję, uwielbiam fotki brzuszków-choć jeszcze nie robiłam, hahahaha.Uczę się dopiero<sama:-(> od kilku dni, więc profesjonalne to one nie będą, z góry przepraszam.Musimy się jakos umówić, popróbujemy:-)

Z pewnych źródeł wiem,że Olga jeszcze w objęciach Morfeusza;) śpij smacznie Yeti:))

A wiecie,że jedna mamusia z forum z Limerick spodziewa się trojaczków!!!???:-) Tylko biedna leży w szpitalu, bo ma świnkę:-(

Ciekawe, co u naszej rudej, pewnie grzeje dupkę na polskim słoneczku, ech....

Barmanka, zapiekankę robiłam, wyszła suuuper!!!

Pozostałe dziewczynki, gdzie jesteście?:-)

ja jestem chetna na poniedzialek ale o 10.30 mam usg a o 16 mam zebranie w pracy . Czyli jesli spotkamy sie w miedzyczasie to bardzo bym chciala. Obojetnie u ktorej. Moze byc nawet u mnie :)
Ania a jak kurs? Zapisalas sie w koncu czy nie?

Dobra dziewczyny, to przyjmuję od 11:30:-D

emwu, ten kurs to albo jakaś ściema, albo sobie w kulki lecą:wściekła/y: nikt nic nie wie, pani, która się tym zajmuje,jest na urlopie...Dzwoniliśmy kilka razy, jeszcze w poniedziałek kolejne podejście, zobaczymy.

Aniu - skoro przyjmujesz od 11.30 to ja prosto z usg do ciebie przyjade. Nie wiem dokladnie ile potrwa w szpitalu ale mam nadzieje ,ze nie bede dlugo czekala.

A z angielskim - na 100% sporo roznych kursow teraz po wakacjach sie zaczyna - moze poszukaj innego a jak nie to na PRAWO JAZDY !!! :)

Super dziewczyny:-):-) To w poniedziałek się widzimy, fajnie! i która ma jeszcze ochotę, to zapraszam!!!:-)

reklama
Dobry wieczór Kochaniutkie!

Witam się i żegnam bo idę sie jeszcze przespać choć chwilkę przed pracą.

Powiem krótko diete szlag trafił:zawstydzona/y:Teraz wyjatkowo długo pracuje od 22-7:szok:
Przyszłam wczoraj na przerwe do domu i musiałam napić sie ciepłego rosołku:tak:Byłam potwornie zmarźnięta:eek:
Emwu pierwsza część diety zakończyła się sukcesem wprawdzie niewielkim, ale zawsze.Skurczył się żołądek i trochę waga spadła:-)
Muszę się zmobilizować znowu, ale ta pogoda osłabia zdecydowanie moją silną wolę:zawstydzona/y:

Jasne jak dla mnie może byc 11:30 u Aine w poniedziałek.
Aine, kobieto, tylko weź sie wyśpij Ty nasz Zombiaczku:-D
Już się nie mogę doczekać spotkania z Wami.

Amelia 2008-mozemy razem jechac do Aine.Przyweiź koniecznie pokazać spódniczke zakrywająca podpicze:-D
Gosiu-znów musimy przełożyc spotkanie u mnie, ale nic straconego bo mam nadzieje, że zobaczymy sie u Aine:-)

Co do zdjęć Aine to faktycznie bardzo ładne.Mnie szczególnie jedno ujęło.To czarno białe z Natalką:tak:Takie wyraziste, pełne matczynej miłości.Policzek do policzka.Cudnie.Tak ja je odebrałam:tak:

Dobranoc Kochane, idę odpaść na moment;-)

Do góry