reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Manija, śliczny synek :tak::-):-)
ciesz się tymi chwilami które są teraz, to nie zapomniane przeżycie, nie do powtórzenia :-) tym bardziej że masz pomoc ze strony rodziców, więc jedyne co należy do twych obowiązków teraz to odpoczynek i napawanie się swym nowym Szczęściem :tak:
jeszcze raz gratuluje :happy:

reklama
Ja tylko na sekundke zajrzałam.
Manija cudny chłopczyk:tak::tak::tak:
Tak, tak barmanka 79 ma rację-ciesz się tymi niepowtarzalnymi chwilami:tak:
Ucałowania dla Was:-)

Miłej nocy dziewczynki.Ja z męzusiem idziemy oglądac film więc póki co znikam;-):-)

Witam moje drogie:-)

A gdzie to sie podziewacie? No fakt.........godzina wczesna, ale przecież Wy to ranne ptaszki jesteście.Choć, niektóre z nas to raczej popołudniowe ptaszki:-D

Dzień bardzo wietrzny, ale słońce świeci:-)
Mam nadzieję, że tak już zostanie przynajmniej kilka dni.
Oj brakuje słoneczka, brakuje:-(
Amelia2008 Ty słoneczka będziesz juz miała lada moment pod dostatkiem:tak:Wakacje czekają.
Jak tam zamówiony strój i spódniczka?Może nam się zaprezentujesz ?:tak:

Aine ja się dziś do Ciebie prawdopodobnie wybiorę:-)

Dziewczyny ostatnio pofolgowałam sobie:zawstydzona/y:Dieta została zawieszona:szok:, ale załamanie trwało kilka dni;-).
Znów wkraczam na wojenną ścieżkę z kilogramami:-D
I tak, jadłospis na dziś:szpinak:eek:pomidor:oo:jajko:hmm:, a na kolację mięso gotowane i sałata.
No cóż bitwe czas zacząć:-D

hejka :-)
a ja się zastanawiałam gdzie Ruda zniknęła :sorry: a ona w Polszy się plażuje :happy:

Amelia ty też niebawem wybywasz? ale wam zazdroszczę....my dopiero w grudniu, minie rok od naszej ostatniej wizyty :-(
co do ciasteczka z Festiwalu, widzisz ja takim ciastkom nie ufam jak nie widzę napisanego składu :no: w ciastkach znajduje się mleko, jak nie mleko to margaryna, a rzadko który producent dodaje rośliną margarysie :-( ja już przywykłam do tego że każdy produkt zanim kupię to uważnie czytam skład :tak: o ciastkach kupowanych na sztuki czy na wage to ja mogę pomarzyć tylko:cool: no ale to tylko przejściowe na czas karmienia piersią, za jakiś czas wszystko wróci do normy :tak:

wiesienka widzę że wciąż nie ma netu... ciekawe jak tam zaklimatyzowała się w nowym domku :tak: to teraz czekamy na jej wieści z porodówki :-D:-D

Olga, a czym dobrym mężuś cię skusił (czy też sama siebie skusiłaś :-)) że przerwałaś dietę? :cool2:
oj ja to nie zlicze ile razy zaczynałam dietę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po jakimś czasie twierdziłam że ja to p.....pip...pip....:rofl2: jedyny raz kiedy mi się udało to przed własnym ślubem:-D:-D była dieta i ćwiczenia :tak: (ogólnie moje ciało bardzo wooooolnooo spala tkanke tłuszczową, potrzebuje dużo czasu by się coś ruszyło :-:)-()
życzę wytrwałości dla Ciebie - dasz radę :tak:

aine, czy robiłaś tą zapiekankę brokułową? smakowała ci? w aldim jest teraz specjalna oferta cenowa na brokuła - gdyby cię to interesowało ;-)

hej dziewczynki

manija -synus sliczny,bedzie szybciutko rosl,ja juz niepamietam jak moja Amelusia byla taka cichutka i malutka
,Amelcia ma pelne 10m,i 6 zabkow juz nawet niewidzialam tych 2 ostatnich jak jej urosly bo niemarudzi niemiala goraczki
olga79-ty kobieto to massz silna wole,ja ze stooo tysiecy razy mowilam ze sie odchudzam i coo,berta jestem nadal.

Ale po wakacjach to sie biore za siebie tak jak barmanka pisala ze ona przed slubem gubila kg,ja mam wgrudniu slub cywilny wiec terz bede musisala sie ostro wziasc za siebie bo mam z 25kg do zgubienia a ,peknie klisza .
olga-kosiumik mi przyszedl z allegro ladny brazowy z bialym i do tego male nitki zlotego ,ogolnie super tylko troszke za duzy ,spodniczka brazowa taka sobie bo sie niecalkiem obwiaze wkolo udo mi wystaje.ale podpicze zakrywa hahahhahah

dzisiaj 2 myszki sie zalapaly na pulapki niewytrzymam tego ,zadzwonimy do agencjii niech wytepia te gryzonie,i dzisiaj ma przyjsc dziewczyna obejrzec pokoj zobaczymy czy wynajmiemy wkoncu
a co dziewczyny z tym prawem jazdy wiecie cos na ten temat?
ruda poleciala do polski na 3tyg,

Czesc dziewczynki
Oczywiscie tak jak i reszta na poczatku gratuluje Manija . Fajnie ,ze Franus jest juz z Wami. Wyglada slodko. Jak taki aniolek. ja sie juz mojego nie moge doczekac. Jak napatrzylam sie na Twojego brzdaca to jeszcze trudniej sie uzbroic w cierpliwosc :).

Olga - a jak pierwsza tura diety? Nie bylo mnie wiec nie wiem jak Ci szlo. Byly juz jakies efekty?

Widze ,ze wiesienka znalazla w koncu gniazdko. Gdzie sie przeprowadzili? Rozumiem, ze nie ma internetu jak ktoras napisala i sie nie pojawia na forum.

Taki ladny dzien sie zapowiadal. A tu co? leje jak nie wiem. I jak tu nadarzyc z ubraniami :).
Mialam dzis dosc intensywne przedpoludnie ale teraz chyba moge w koncu usiasc na dupce :).

I jeszcze jedna informacja tak na marginesie. Musze sprzedac swoj samochod wiec gdybyscie slyszaly ,ze ktos chce kupic autko na chodzie tyle , ze obdrapane za 650 euro to dajcie mi znac :).

reklama
A no wlasnie. Myslala, ze uciekaja przede mna :). Ja dzisiaj tylko na moment bo do pracy lece na 11. Moze popoludniu sie odezwe. Mam nadzieje ,ze sie ktos pojawi :).

Aine - zdjecia na n-k sa piekne. Skoro masz taki fajny aparat to musze Cie namowic ,zebys kliknela mi kilka fotek mojego bebenka :). Puki jeszcze jest. Pewnie juz nigdy wiecej nie bede takiego miala wiec trzeba zatrzymac chwile. Co ty na to?

Kiedy Manija wraca do domku? Czy juz jest w domu? Musze sie z nia skontaktowac moze na gg i wypytac o szczegoly porodu :). Wszystko przede mna ..:)

Amelia - mamuska pojechala do domku? Smutno bez niej czy moze ulga? :) Bo to roznie bywa...:)

Olga - jak tam dietka? Ja nadal chetna na spotkanie w przyszlym tygodniu.

Poiza tym mamuski - zaczynam kompletowac wyprawke od przyszlego tygodnia. Po 14 letniej przerwie mam maly problem z lista rzeczy potrzebnych a lista rzeczy zbednyc. Chetnie poslucham Waszych sugestii. Jako mamy na bierzaco zapoznane z produktami z irlandzkiego rynku bedziecie mi baaardzo pomocne :).

Do góry