reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dobry wieczor moje kochane!!

Brakuje mi strasznie klikania z Wami, ale zajmowanie sie paniczem Franusiem zajmuje mi tyle czasu, ze.. nie mam na nic czasu. I sprawia mi to ogromną przyjemnosc :-):-) Jestem szalejącą mamuśką i pomimo szwów nie jestem w stanie ulezec, usiedziec, ustac w jednym miejscu, tylko biegam i zarządzam :-). Dzisiaj to juz sie naprawde swietnie czuje, prawie juz nie nie boli, brzuszek mam coraz mniejszy z dnia na dzien.
A patrząc na naszego synka zastanawiam sie jak ten bykol sie zmieścil w środku!!:szok:

Emwu od kilku dni zabieram sie za spisanie przezyc z porodu, wiec jak tylko to zrobie wrzuce od razu. A ze szpitala wyszlam 24h po porodzie, bo stanowczo za duzo czasu przed porodem tam spedzilam ;-)

A teraz uciekam sie wymyc, wykąpać, wyczesac, oporządzić itp i spaaaaaaać....:cool2:

Dobranoc kobietki!

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI!!!Krotko i na temat(mam dosc tego tygodnia i problemow,jak nie urok to sraczka)do zobaczenia w poniedzialek u Ani,ja bede jak zwykle na 11:-)
Emwu napisz co to za bryke masz na sprzedaz,moze pohandlujemy:tak:
Dobrej nocy kochane,pa:tak:
Oprocz Olgi bo biedna w pracy:szok:

dziewczynki mam do was pytanie, w niedziele chcemy wypożyczyć auto i jechać zwiedzić Belfast :-)
w związku z tym mam pytanie, czy któraś z was już tam była? co polecacie by zwiedzić? a może macie jakieś linki z atrakcjami w Belfaście?
będę wdzięczna za podpowiedzi :tak::-)

dzien dobry dziewczynki ,my juz od 6 niespimy ale zaraz Amelcia idzie na 1h spac,

olga79
-oki moge wziasc kostium i spodniczke do pokazania ale niebede pisrezentowac ,mozemy pojechac razem jak justa nieprzyjedzie do mnie samochodem

aine
-bedziemy kobitko u ciebie popijemy sobie hahahahahha (zartowalam).

manija
-jak dobrze ze juz masz synusia swojego,koniecznie opisz porod,jestem ciekawa,a dobrze ze ci brzuszek spada bo m ddddtiej pory niespadl jeszcze

barmanka79-no ja nieznam BELFASTU i niebylam tam wiec ci niepomoge kochana
gosia-ty to masz kobieto!!!cos sie stalo znowu Olek chory ?

dzien dobry dziewczynki ,my juz od 6 niespimy ale zaraz Amelcia idzie na 1h spac,

olga79-oki moge wziasc kostium i spodniczke do pokazania ale niebede pisrezentowac ,mozemy pojechac razem jak justa nieprzyjedzie do mnie samochodem

aine-bedziemy kobitko u ciebie popijemy sobie hahahahahha (zartowalam).

manija-jak dobrze ze juz masz synusia swojego,koniecznie opisz porod,jestem ciekawa,a dobrze ze ci brzuszek spada bo m ddddtiej pory niespadl jeszcze

barmanka79-no ja nieznam BELFASTU i niebylam tam wiec ci niepomoge kochana
gosia-ty to masz kobieto!!!cos sie stalo znowu Olek chory ?
Nie kochana,Olo zdrowy,ale auto nam sie spierdzielilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a kupione w maju,:crazy:a moj potrzebuje zeby dojezdzac do pracy .

Dziewczynki i ja moglabym was samochodem zabrac ale jak juz pisalam mam usg i nie wiem ile czasu mi zejdzie wiec nie chce sie umawiac na konkretna godzine.

Gosiu - autko mam stare i nic specjalnego bo to renault megane z 99 roku. Chce jednak za niego niewielkie pieniadze bo tylko 550 euro. Nct ma 01.2011.
Ostatnio porobilam w nim wszystkie niezbedne naprawy ale nikt nie poreczy za taki rocznik :). Ja jezdzilam nim ponad 3 lata i mnie nigdy nie zawiodl. Jedyny problem to to , ze jest poobdzierany i nie wyglada efektownie. Musielibyscie zobaczyc i przemyslec. Tak jak napisalam, zadnych ukrytych awarii nie ma ale to juz dziadek to autko wiec kto wie co sie moze zdarzyc. Musze sie pozbyc bo kupilismy dla mnie nowe i wieksze jako ,ze dzidzia sie wkrutce pojawi. Gdyby nie ciaza to pewnie i kolejny rok bym moja meganka smigala. Zadzwon do mnie jak jestes zainteresowana. Numer tel wyslalam na gg.

aine[/B]-bedziemy kobitko u ciebie popijemy sobie hahahahahha (zartowalam).

Łeeee, a czemu żartowałaś?:-D możemy popić, ja jestem za!:-p To przynieście po jakimś jabolu:-D

I w ogóle dzień dobry wszystkim! Pospałam dziś jak mops, bo całą noc czytałam i mnie wciągnęło-fajnie,że Rafi się zajmuje małą w weekendy:)

reklama
Dzień Dobry, a raczej dzień zły-pada, pada,pada.No cóż za chwilkę będzie dwa lata na obczyźnie, a mi wciąż ta pogoda przeszkadza:-(No nic wiem, że jutro już zaświeci słoneczko i to nie jedno......bo spotkam sie z Wami moje drogie.Tak, tak to podlizywanie się.Tak serio to ja Was nie lubie, ale trzeba czymś zabić nudę:-D

Oczywiscie żartowałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie mogę się już doczekać spotkania z Wami moje drogie koleżanki.
Chyba z tydzień się z nikim nie widziałam:szok:
Oj zdecydowanie trzeba to nadrobić........ale żeby od razu tak przy jabolu:szok::-DWy mnie chcecie na złą droge sprowadzić-nie dość, że zboczeniuchy bo im tylko podpicza, ogórki, lody w głowie to do tego wszystkiego jeszcze pijaczki:szok::-p:-D
Ja tu prawie mam aureolę nad głową, a Wy bezbożne dziewoje chcecie sprowadzić na zła drogę mnie czyli niewiastę Olgę.Wstydzcie się!!!:-D

Ja dziś po imprezce:-)
Wywiad środowiskowy dla zainteresowanych:-)
Rodzaj zabawy: taneczny(szalała, szalała)
Powrót: 3 rano(bardzo wczesny powrót.........wcześnie bo 3 rano, czy ktos temu zaprzeczy)
Stan zużycia materiału: zużycie materiału minimalne(wygodne buty to i sił starczyło do rana)
Ilość alkoholu we krwi: tym razem nieznaczna.(2 drinki i kilka kolejek tequili)
Maż: zadowolony (baz komentarza;-):-D)
Kary: brak(mąż szcześliwy to i kary brak)
Już nie muszę nieść gitary.Gitarę niosłam za karę:-D:-D:-D(Jesli tego nie znacie poszukajcie na YOU TUBE-Łowcy. B tytuł Dziewica)

Do jutra babiszki.Wpadnę jeszcze tutaj troszke później

Ostatnia edycja:
Do góry