reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

aine-i wyslalas do10 osob i dostalas 20 euro?gratis?
olga79-trzymam cie za slowo.,moze i ania wpadnie kiedys do mnie
manija-czekamy na fotki dzidziusia bo juz napewno urodzil sie bobasek piekny
barmanka79-ja probowalam na festiwalu kokosowe ciastko pink z Afryki taki zwykly kokos z cukrem]
emwu-odezwij sie sa jakies fajne suknie?wpadne w tyg tylko powiedz jak pracujesz
no ja dzisiaj tylko z amelia na ogrodku troszke pobylam ,wpadla do mnie dziewczyna od kuby ze sklepu pomogla mi posprzatala,pobawila sie z amelia aja ugotowalam pomidorowke,i lodowke umylam bo jutro ma przyjsc paczka z POLSKI mama mi wyslala kaszki i kleiki kielbasy itd....
oki zmykam jak cos ktos napisze toi ja sie odezwe haha bo mam kompa wlaczonego

reklama
Czesc dziewczyny!
Nareszcie mały sie urodzil!! To byla masakra, ale zyjemy! :-) Opisze Wam szczegoly pozniej i dodam zdjecia.:-) Dzisiaj tylko tak na szybko bo kilka godzin temu wrocilismy ze szpitala.
W szybkim skrócie: Franek urodzil sie wczoraj o 11:26, po prawie 30 godzinach masakrycznych skurczy, za pomoca vacuum i kleszczy :no: brrr...
Waga (uwaga!) 4190 kg! :-)
Dlugoc: 57 cm
Apgar: 9/10

Normalnie zakochalam sie! :-)
Lece, odezwe sie niedlugo. Buzka!

Manija GRATULACJE!!!!:-D:-D:-D
Oj,biedna nacierpialas sie,wiem cos o tym,bo moj Olo tez byl wyciagany kleszczami.Teraz juz masz maluszka przy sobie i to najwazniejsze,ale duuzy chlopak:-)
Sorki dziewczyny,ze tak dlugo sie nie odzywalam,ale maly mial trzydniowa goraczke(tak mi sie wydaje,bo goraczkowal bez powodu,a potem go wysypalo-moze bardziej doswiadczone mamusie sie wypowiedza),poza tym kolezanka z pracy poszla na chorobowe i zamiast wolnego dnia do pracy:sorry:
Dzis jade do centrum-nie cierpie centrum:no::no::no:Olga bede dzwonic jak bede wracac,moze juz bedziesz to zajrze do Ciebie,wiesz z czym:tak:
Oj,tesknie dziewczyny za Wami:-(,mam nadzieje,ze Ania zajrzy do mnie w sobote,bo nie chce jeszcze Olka nigdzie brac.
Wiola jak chcesz cos z avonu to skladam zamowienie w poniedzialek,tu Ci pisze bo ostatnio nie moge Cie dorwac na GG.napisz mi na GG co chcesz:tak:
Zmykam.
Manija,w ktorym miejscu mieszkasz?

Ostatnia edycja:
manija-SERDECZNIE CI GRATULUJEMY,ICIESZYMY SIE ZE WKONCU FRANUS BEDZIE Z NAMI I ZOBACZYMY GO ,
gosia-po co jedziesz do centrum?a jak skladasz zamowienie w poniedzialek to na kiedy bedzie?bo ja w niedziele wyjezdzam
ale pusto na forum sie robi chyba dziewczyny uciekaja na inne forum pisac?!!!!
powiedzcie mi gdzie moge sie zapisac na testy na prawo jazdy po polsku oczywiscie ,ruda chodzi ale ona wyjechala teraz do polski a jak wroci to zkolei mnie niebedzie ,
aine ty chyba mowilas kiedys ze chcesz tez isc na prawko ?ja bym chciala go zrobic

Ostatnia edycja:
Czesc moje kochane!

Faktycznie pusto tutaj ostatnio, ale myslę, że wszystko wróci do normy.Ja w każdym razie ostatnio faktycznie cały czas miałam coś do roboty:szok:
Zreszta małżonek w sobotę, niedziele i poniedziałek miał wolne wiec najpierw bylismy na festiwalu, a w poniedziałek było wielkie sprzątanie.
Z kolei teraz również mam mniej czasu bo Łukasz ma otwarcie nowego katalogu w pracy i nie ma go do 21:-(Więc same rozumiecie.
Jeszcze tylko jutro wielka impreza u meżusia w pracy i wszystko wraca do normy:-)
Więc i ja będę znów częstym gościem tutaj:-)

Powiem Wam, że ostatnio włączyły nam się tęsknoty za Polska, ale jeszcze kilka lat tu posiedzimy:-(Cóz zrobić, takie życie.najważniejsze, że coś postanowilismy.Więc jeszcze trochę tu posiedzimy i wracamy do naszego mieszkanka, które bardzo kochamy:-DNawet ostatnio ogladaliśmy pieski, bo zdajemy sobie sprawe z tego, że Dinka do tego czasu może odejść:-(Najważniejsze jest to, że jestesmy tu wszyscy razem:tak:
Bardzo sie ciesze równiez z tego, że moge Wam to wszystko powiedzieć i mam nadzieję, że się znów dziewczyny spotkamy.Musimy coś zorganizować;-):-)
Moze byc u mnie:tak:

Gosiu miałaś przyjechać....choć rozumiem, że pogoda dziś tragiczna.
Może jutro Ci się uda.Co Ty na to?
Może amelia2008 też by sie tu do mnie przykulała?
Co Wy na to?
Zreszta dziewczynki ja Was wszystkie serdecznie zapraszam!:tak:

Do potem Kochaniutkie:-)

reklama
Czesc dziewczynki kochane!
Dziekuje Wam bardzo!
(Aine dziekuje za wiadomosc na prive:tak:)

Wrzuce Wam szybko zdjecia mojego Bąbla :-). (z dzisiaj czyli druga doba)

Pewnie jeszcze troche potrwa zanim sie ze wszystkim poukładamy. na szczescie przyjechali moi rodzice, wiec mama sie zajela domem, a ja odpoczywam i sie kuruję :-). Synek jest bardzo grzeczny jak narazie, dlugo i ładnie śpi, cycolki mają duzo mleczka wiec głodek mu nie grozi. Ogolnie jestesmy przeszczesliwi i dumni :-). Ja spac nie moge taka podekscytowana nadal jestem .

Ach...
Macierzyństwo...:-D

Załączniki

• DSCF0805.jpg
    DSCF0805.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 26
Do góry