reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Emwu welcome back! :-)

Ja wiem ze nie masz czasu na czytanie tych wszystkich stron to w szybkim skrocie:
- Ja nadal nie rodze, czwarty dzien po terminie.
- Wiola rozprowadza jakies magiczne ogorki halucynogenne (podobno z wlasnej hodowli....) i wszystkich czestuje, przez co Olga schudla niemilosiernie, bo tylko by te ogorki jadla. Natomiast Aine po przedawkowaniu żeń-szenia spać nie może po nocach :-D:-D.
Reszta forumek wydaje sie być jak najbardziej w porządku, tylko te trzy pierwsze wyglądają podejrzanie :dry:....

No to by bylo na tyle. Zmywam sie! :sorry2:

:cool2::cool2:

Halo, halo:-)Witam moje drogie Panie:-)

Emwu cieszymy się, że wróciłaś.Jak już wsiąkniesz w tutejszą rzeczywistość to mam nadzieje, że spotkamy sie na kawie.Fajnie, że u Ciebie wszystko w porzadku.Mam nadzieje, że i w wykończeniu domku widać postępy:tak:Manijka rewelacyjnie przedstawiła Ci sytuacje, która panuje na forum:-D

Kobietki Kochane ja dzisiaj króciutko bo pracowałam z wczoraj na dzis i na noc znów idę do pracy.
Aine dziś nie wiem czy się tutaj pojawi bo przyjechał do niej kochany Kurczak vel siostra.
Ucałowania dla Kurczaka:-)
Niech sie siostrzyczki nagadaja:tak:

amelia2008-słoneczko Ty moje, owszem jadę chyba do Dun Laoghaire, ale z meżusiem.Mam nadzieje, że z Justynka miło Wam upłynie czas.Ja natomiast pamietam o wycieczce na Malahide w przyszłym tygodniu.Mam nadzieje, że wypali:tak:

justi00000-co Ci ta amelia2008 zrobiła ostatnio, że dotrzeć do nas nie możesz;-):-D..........czyzby ogórki:confused::-D:-D:-D

Dzień dobry śpiochy (i pracusie- to do Olgi)!! :-)

Spać nie moge bo miałam całe 2 skurcze (te tak zwane z pleców) i tak sie podekscytowalam, ze mnie z łóżka wyrwało :-)
A teraz znając życie, jako ze za bardzo sie ucieszyłam to pewnie wszystko przejdzie. Czekam na następny i narazie nic...

Ja to bym juz chciala mieć to z głowy :nerd:

A jak sie nie uda do jedziemy do Dun Laoghaire;-)

witam
moze sie spotkamy w DUN LAOGHAIRE dziewczynki
manija,olga-juz nieprzesadzajcie tak z tymi ogorasamiiiiiiii kazdy moze sobie w szklarni i ogrodku zasadzic,a justii kochana olgo niema narazie internetu szwankuje jej cos
manija skurcz za skurczem i franus bedzie poskacz troszke

Anineczka- znam pralnie chemiczną gdzie mają tez usługi krawieckie. Podejrzewam ze w kazdej zreszta swiadczą takie usługi. Sama oddałam galotki do tej mojej ulubionej i kosztowało to jakies 10 euro. Tę krawcową u nich naprawde moge polecic, mam nadzieje, ze jeszcze działają. Tylko, ze ta pralnia jest w Dublinie, w Booterstown, wiec chyba niezbyt masz blisko :-(

Zorientuj sie u siebie "na dzielnicy" :)-)) czy pralnie to moga zrobic dla Ciebie;-)

reklama
Do góry