reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam babeczki:-)

Widać, że weekend bo i tu wszystkich wywiało.Ja również wpadam tylko na chwilkę bo mężus ma wolny weekend.....przerwa w diecie.......winko:-)........same rozumiecie:-D

My dopiero jutro wybieramy się na festiwal:tak:Mam nadzieje, że pogoda dopisze.

amelia2008-co to za murzynka kupiłaś:-DZaraz zdaj mi tu relację jaki był w smaku:-D
manija-słoneczko Ty jeszcze się kulasz.Moze te małe trzeba czymś przekupic:-D
anineczka-dokładnie tak jak manija pisała-popytaj w pralni chemicznej:tak:

Dla reszty nagana bo nawet przywitać się nie wpadła.Oj, chyba te kary cielesne trzeba będzie wprowadzić;-):-D:-D:-D

aine -apropos naszej rozmowy chyba z przed wczoraj, czy Twoja koleżanka wyglądała tak:shocked2: hahaha;-):szok::-D

Miłego wieczoru:-)

reklama
Wpadłam na chwilę;) całkiem niedawno wrociliśmy z festiwalu w Dun Laoghaire, świetne klimaty, Natalka dała popis taneczny przy muzyce Bollywood disco:-D Wszyscy jej bili brawo, komedia:-D

Dobrej nocki!

Dziewczyny ruszyło sie!!
Olga z tym przekupieniem trafiłas:-D, Norbert obiecał małemu autko i buty sportowe PUMY ha ha:-D
Wiec Mały postanowił wyjsc. Narazie jest spoko, skurcze co 8 minut, bolą coraz bardziej, zadzwoniłam do szpitala, ale doszlysmy do wniosku z polozną, ze przyjemniej mi bedzie w domu czekac, az sie bardziej rozwinie. A ja spac nie moge :-(, mam tylko krótkie drzemki miedzy skurczami :-(.
Sprobuje pospac, zeby miec sily na pozniej.
Tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze to juz. Na wszelki wypadek sie zegnam na kilka dni, buziaki dziewczynki i dziekuje za wsparcie :-)

czesc dziewczyny,
ja juz po przeprowadzce, ale niestety czekam na neta i teraz tak na szybko z kafejki, :-), juz rozpakowani, wymeczeni, teraz tylko czekamy na Mala, jak bede miala w tym tyg. internet- moze to bede oczywiscie czesciej pisac i nadrobie zaleglosci,:-D
buziaki i pozdr.

wiesienka, fajnie Cię znowu "widzieć";)A co do neta , a właściwie jego braku-dziewczyny, nie wiem, czy wiecie, ale w Vodafonie jest tani net w komórce!! Euro za dobę! jak byłam w Polsce i nie miałam dostępu do sieci, to właśnie z komóreczki korzystałam-wszystko smiga jak trzeba:-)

A ja się ciągle zastanawiam, co z Maniją,może już maleństwo tuli...:-)Trzymam kciuki:-)

Spokojnej nocy babeczki:) Ja jeszcze sobie poczytam przy lampce winka:) moi już śpią;)

Ostatnia edycja:
witam,ale dzisiaj pogoda nudna moze ktos do mnie przyjedzie?????????
justii -niebedzie jej przez tydzien bo pojechala do BRAY opiekowac sie dziecmi na tydzien czasu
aine-ale to promocja w vodafone jest takze na karte jak ktos ma czy na abonament?
i chyba ty mi ostatnio smsa z tym przeslalas ale ja niewiedizalam oco chodzi

Cześć dziewczynki

Faktycznie pogoda do bani:-(
Ja tylko na sekundeczkę bo mężuś ma dziś wolne:-)
Wiesienka fajnie, że przeprowadzka juz za Tobą:tak:
Manija od wczoraj rana nie piszę, więc może faktycznie maleństwo już przyszło na świat:-)
Amelia dziś nieststy mam kilka rzeczy do pozałatwiania, ale następnym razem obiecuje, że przyjadę;-)

Miłego dnia życzę:-)

reklama
hejka :-) ale pogoda za oknem :shocked2: nic się nie chce robić :szok:
wczoraj byliśmy na festiwalu, troszkę padało ale dało sie przeżyć, najgorsza była ta duchota - myślałam że ducha wyzione:sorry: szkoda że w tym roku nie mogłam sobie popróbować jedzonka i słodkości z różnych stron świata :-:)-( no nic, w przyszłym roku nadrobie :laugh2: a widziałyście informacje że w przyszłym roku Festiwal ma odbyć się w ostatni weekend lipca, i trwać będzie 3 dni? :tak:

u nas nic nowego się nie dzieje, zwykła codzienność :cool2: latamy na spacerki, choć przez to że długo śpimy na spacerki wychodzę coraz później :shocked2::szok::szok:

Manija, hop hop, jesteś już w domku? wracaj do nas i chwal się foteczkami synka :tak::-)

Wiesienka, dobrze cię widzieć :tak:

Miłego dnia Wam życzę babeczki :-)

Do góry