reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
oj Anula zapomnialam oki to najadlam sie ...............owocow,,,,,,,,
tak masz racje whisky to takie perfumy ,a moj Kuba to uwielbia whisky jeszcze jak jonny walker

korekta w nazwie whisky

w calym domu wiatry wieja u nas wszyscy fasolke jedli wczoraj po bretonsku !!!!!!!!!!!!!!!
anula pomin zdanie,,,nieczytaj

manija-razem urodzimy wez laptopa do szpitaala ja w lazience a ty na sali hahahhahaha
ale glupoty mi przychodza na mysl wieczorowa pora

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oki zatem ide spac bo anula sie na mnie wkurza ja za tydzien tez biore sie za siebie mama wyjedzie i niebedzie obzarstwa
oki dobranoc dziewczynki do jutra rana

tylko skocze jeszcze po pierozka hahahahihaihihaihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiola sadystko :-D

A zreszta ja i tak juz nic nie rusze, bo mam zgage jak ... jak nie wiem co...:errr::errr::errr:

Ja tez juz ide spac, mezusia za fraki do wyrka zaciagne, bo od paru godzin grzebie cos przy samochodzie i odpuscic nie chce...

Dobranoc Paniom! :D

cześć dziewczyny
ja tylko na chwilkę, jestem padnięta :wściekła/y: po całym dniu, dziś oglądaliśmy dwa domki i jeden gorszy od drugiego, a poza tym jak można zostawić taki syf wiedząc ze ktoś przyjdzie oglądać domek:no:, oczywiście powiedzieliśmy ze nie jestesmy zainteresowani, ale babka z agencji dala nam do zrozumienia ze jak coś będzie miała da nam znać;-), już mi się chce płakać i jestem :angry: od tego szukania i ciężko coś znaleźć konkretnego, ale pocieszam się ze jutro tez jest dzień i może się coś znajdzie:tak:,dobranoc wszystkim i dobrej nocki

gosiu -a tam mowia po polsku czy po angielsku?to musialabym pojsc raczej z osoba bardziej komunikatywna w tym jezyku
Po angielsku,mozemy sie kiedys umowic i moge pojsc z Toba.
Aniu,ja tam chodzilam wieczorami ,zajecia od 19 do 21.Krotko dzis,bo jestem padnieta.Dobrze,ze jutro wolne:-):-):-)Ja po ciazy to nie moge pic:wściekła/y:Normalnie dziewczyny mi nie smakuje:szok:A poza tym szybko do glowy uderza,oj szybko:-DZ odchudzaniem to u mnie jest od nastenego poniedzialku:tak:,ale moze z Wasza omoca sie w koncu zmobilizuje:-)Dobrej nocki;-)

reklama
Cześć Pijaczki:-D:-D:-D
O guru śpi , a myszy harcują:-D:-D:-DWidzę, że Wszystkie macie straszne zaległości.Nadrobimy, nadrobimy.Ja proponuję tequilę sunrise na rozgrzewkę, następnie tequillę z sola i cytrynką lub pomarańcza i cynamonem, albo jeszcze lepiej tequillę bum bum i kamikaze.Ze mną nie zginiecie:-D:-D:-D, a trzeźwe do domu na pewno nie wrócicie:-D:-D:-D
A Ty amelia2008 za te pierogi normalnie będziesz miała karę.Ty sadystko.Jak nie przestaniesz to przyjadę tam do Ciebie i dostaniesz pierogiem w łeb:angry::-DJa mam dzis pierwszy dzień diety:dry:Ostatnio coś pisałaś też o Falach Dunaju.Robiłam kiedyś to ciasto, ale bardzo dawno temu.Jesli chcesz przepis to muszę poszukać.
aine-Yeti się wyspał,a teraz buszuje:-)
wiesienka-pewnie wkrótce znajdziecie wymarzone lokum, trzymam za Was kciuki-powodzenia;-)
manija -Ty tam jeszcze trochę pozaciskaj te nogi:tak:
Widzę, że wszystkie śpicie.No i z kim ja będę klikać:wściekła/y:

Do góry