reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Olga ja jeszcze nie spie. Norek dalej grzebie przy aucie, a ja ogladam na smog.pl filmiki z duchami i zjawiskami paranormalnymi :-D
A Ty sie wyspalas i bedziesz buszowac po nocy?:-)

reklama
W naszym wydaniu powinny być wściekłe suki, choć raz próbowałam i nigdy więcej:baffled:Są na prawde ostre:-D

manija-oj buszuję, buszuję razem z mężusiem:szok:;-)Własnie mnie drapie....nogą:-D Ale to romantyczne:-D

Własnie mój mąż mi powiedział, że za to podburzanie Was do picia i za stwierdzenie, że ze mną trzeźwe do domu nie wrócicie- proszę się o lacia w łeb:szok::-DGroźnie sie zrobiło:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam my juz tez niespinmy
olga79-niedosc ze z tego samego rocznika jestesmy to jeszcze mnie lac bedzie no!dobrze ze pierogiem .To zostawie ze 30pierozkow zebys troche sobie porzucala we mnie hehe i znow mnie rozbawilas.To kiedy do mnie wpadniesz?

ruda- moze spotkanka u innych mam razem z dzieciaczkami
gosia-chetnie sie wybiore z twoja pomoca do dundrum spytac sie o te kursy
olga79-no no no a jakie tance pewnie by byly po tej tequilli

amelia2008-co ty gadasz??Ja nic na gg nie zablokowalam!!:confused:

86ruda- i Ty nie mozesz znalezc pracy?Majac certyfikat barmanski i angielski:dry:Przejsz sie po Tempel Bar-tam zawsze potrzebuja barmanow:tak:!!!

Dobra,pedze,lece,bo jestem umowiona na cup of tea:-) z irlandzka mamusia....U nas sie mowi-wpadnij na kawke i jakies ciuciu:-D a one tylko-o,to przyjdz na herbate:-D:-p

No i co,ze pada?!A jak pachnie!!!!!!!!!!

I ja się witam dziewczynki:-)
Azabelka,noooo, pachnie!!! u nas jeszcze na dodatek skoszoną trawką:) miłego spotkania!
Ja też uciekam, bo czekam na Gosię i Olgę,do potem laski!!

reklama
hejka
Olga dziękuje za nazwę ziółek, zaraz będę dzwonić do teściowej ;-) dziękuje jeszcze raz :**
Manija, oj ja za swego czasu piłam czyścioche bez popitki :tak::-D ale jak to mówi mój brat "wątroba już nie ta :baffled:" teraz to chyba bym padła po jednym kilonku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
za to mam straszną ochotę na browarka :szok: najgorzej jak wieczorkiem z synkiem jestem na spacerku, i widzę jak wszyscy siedzą sobie w pubach przy pincie browca :shocked2:
Amelia, też bym zjadła pierogów, ale tego dania jeszcze nie potrafię :-( zostają mi tylko gotowce z polskiego sklepu :zawstydzona/y:

a co do wściekłego psa.... to ja się tym "strułam" w swój panieński :baffled:;-) ojjjj ostroooo było :sorry2: ale obiecałam sobie że już tego czego więcej do ust nie tknę:cool2:

Do góry