reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Witamy NOWĄ MAMĘ!!!!! rozgość się i już stawiamy kawkę;-)Napisz coś o sobie mamusiu:)

Manija-Finlandia??? łomatko, za ziiimno:-D Ty to faktycznie miś polarny jesteś hihihi. Finlandia jest fajna, pod warunkeim, ze to wódka , hihihihi:-D

Ostatnia edycja:
Mialam wyslac na gg,ale moze komus tez przyda sie:-D

W samym centrum -day spa godne polecenia:tak:
Day Spa Dublin - The Buff Day Spa Dublin Ireland, the Buff Day Spa Beauty Salon Dublin

I jeszcze:
Massage & Physical Therapy in Dublin & Dun Laoghaire | Bodytime Beyond Harmony

- to wlasnie z tego spa beda instruktorzy na festivalu w DL:-)

86ruda- nie wiem na jaki certyfikat jestes zdecydowana???Ja chcialam podejsc do Cambridge-IELTS; ale jak wczoraj przejzalam testy:shocked2:...to chyba zostane na razie przy FCE:zawstydzona/y:....Szukaj jakiegos college jak najblizej siebie- pelno ofert teraz na necie.Ceny od 250-600e zalezy gdzie i jaki .
A dla orientacji; na uniwersytecie np. USD -Cambridge kosztuje ok1600e!!!!he,he...

hejka
co do nieotrzymania CHB w przypadku zmiany adresu to ja się naczytałam na wątku mam z Irlandii :baffled: masakra jakaś normalnie jest :szok: dziewczyny tam baaaardzo narzekają... wysyła się im wszystkie potwierdzenia, wszystkie świstki które oni chcą a kaske i tak wstrzymują :szok:

witam nową mamusię :tak:

Olga czy dowiedziałaś sie nazwę tych ziół mlekopędnych z Polski? przepraszam że tak dopytuje, ale znajomi są akurat w Polsce więc mogliby mi je przywieść ;-)
a u mnie hmmm :-) nie zapeszam na razie :-):-)
ale na wszelki wypadek przydadzą się te ziółka, bo nie wiadomo co będzie jutro :zawstydzona/y:

dziękuje dziewczynki za wszystkie rady :***

aine, super że idziesz na angielski, zazdroszcze...

dziś taka śliczna pogoda była... zaliczyliśmy już spacerek. udało mi się kapustke młodą ugotować (znowu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:), i jeszcze raz chciałam wyjść na spacer, bo co będę w domu siedzieć, mąż w pracy... a tu kurna pochmurzyło się :confused: echhh

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja własnie wróciłam z Dalkey.Polecam Wam to miejsce, a szczególnie Dalkey Hill:tak:Cudne miejsca.Dla zainteresowanych w okolicy ma swój dom Bono z U2(dokładnie w Kiliney) i jest tam również zameczek,w którym mieszka Enya.Powiem Wam jedno i sie powtórzę zachwycające miejsce.Dalkey Hill to przepiekny park, taki park z prawdziwego zdarzenia z miejscem na piknik, spacery.Jeśli ktoś lubi można nawet sie powspinać-są skałki.Jeśli ktoś lubi natomiast morze to też skorzysta bo można zejść z parku bezpośrednio do niego:-)
dziuneczka-witaj i napisz coś wiecej:tak:
aine-tak trzymaj, ja też musze pomyśleć w tej kwestii:tak:
azabelka -dzieki za linki;-)
barmanka-jeszce nie wiem co to były za ziółka, ale obiecuje, ze poszukam dzisiaj nazwy :tak:

Ostatnia edycja:
A ja siedze i wpierniczam Nutelle prosto ze sloika!!:szok: Niech ja ktos zabierze, bo sie odkleic nie moge :sorry2:

I ogladam malenstwa sierpniowek, ktore juz urodzily...
Doczekam sie czy sie nie doczekam na swoje?... Ech...

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę.Głowa boli i ide się położyć:-(
barmanka-te zioła to zioła mlekopędne FITO-MIX Herbapolu.Wiem, że akurat te sa bardzo dobre.
manija-jeszcze tylko chwilka, ale pamiętam jak czekaliśmy na Igusię:tak:

reklama
Do góry