reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
O, widzę, że pijacki wątek się rozwija-nie może mnie zabraknąć, hihihih:-D Ja nie wiem, czy jest się czym chwalić, ale Wam powiem: kiedyś wypiłam 7 mocnych piw jedno po drugim i nikt nawet po mnie nie poznał-Rafał świadkiem:-D A od wódki mnie coś odrzuca, chyba już nie lubię-za to winko, mniaaammm:-):-)

To ja wlasnie jestem fanką wódki (tez mi powod do dumy hihihi :D). Pije zawsze bez popijania, czym szokuje "kolegów od flaszki" :D
Nie pobilam moze zadnego rekordu, ale nie zostaje w tyle hehe :D A piwa nie lubie, bo ciagle musze biegac siku, a wtedy mnie ciekawe momenty omijają :D

To ja wlasnie jestem fanką wódki (tez mi powod do dumy hihihi :D). Pije zawsze bez popijania, czym szokuje "kolegów od flaszki" :D
Nie pobilam moze zadnego rekordu, ale nie zostaje w tyle hehe :D A piwa nie lubie, bo ciagle musze biegac siku, a wtedy mnie ciekawe momenty omijają :D

Manija, ja też kiedyś czyściochę lubiłam i bardzo dobrze się po niej czułam:-) Od jakiegoś czasu po prostu mnie odrzuca od wódki, whisky i tym podobnych trunków:-)nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć hihihii. A wiecie, że na sąsiednim wątku limerickim też gadają o piciu?!:-D

Ciekawe jak tam Olga i jesj głowa...Yeti, śpisz??:-)

reklama
NO ALE SMAKA MI narobilyscie wodki chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napilabym sie takiej porzeczkowej,cytrynowej,whisky nielubie nienapije sie bo to takie leki z domowej apteki
a piwko tez uwielbiam lecha albo teraz polubilam millera,noi oczywiscie owocowe,
winka nielubie

Do góry