reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

oky doky ;-)
renni a Ty będziesz na pikniku w czwartek?;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam wszystkie Mamy!!!

Wlasnie odkrylam wasze forum. Jestem Mama 19-miesiecznego Bartusia, mieszkamy w Sandyford obok stacji Luasa.
Mozemy kiedys do was dolaczyc? Niestety pracuje do godz 14.30 i dopiero po 15.00 jestesmy z Bartusiem do waszej dyspozycji :)

Pozdrawiamy
Asia i Bartus

Witam moje kochane babeczki!!!!!!!!!!!!
My z Julą jeszcze w Polsce odpoczywamy,ale pogoda zmienna bardziej niż w Irlandii w jeden dzień 35 stopni a na drugi 15.
Przebiłam Julii uszy u kosmetyczki i nawet nie zapłakała,a ja to przeżywałam bardziej niż ona.

Udanego spotkania Wam,życzę kochane!!!!
Wiola i Olga wszystkiego najlepszego dla Waszych mężów!!!!
Renni czy ty już kupiłaś projekt domu ?bo my musimy sprzedać ten co mamy.Niestety.
Witam nową mamę!!!

Hej laski!:-)
Sandrulinska-dzieki za pamiec!!
Ja z Natalka tez sie piszemy na piknik, czyli o 12 pod wejsciem ????

Olga-koniecznie dolaczcie do nas w czwartek!!!

Monika-wypoczywajcie z Julcia w PL nacieszcie sie rodzinka!!!
A co do projektu to my jeszcze nie kupilismy, ale mamy juz wypatrzony, wyslij mi linka do twojego projektu.

Witam nowa mamuske!!!

Ostatnia edycja:
hejka,witam nowa mamuske:-)
ja mam urlop w przyszłym tyg. wiec jak będzie tak liczne grono to obgadajcie jakiś termin na następny tydzień;-), Asi wychodza na raz dwie gorne dwójki :szok::wściekła/y: jak ona cierpi, udanego spotkania laseczki,

Hej hej, to jeszcze raz ja, nowa mamuska :-D

Nie jetsem w ogole w temacie co sie tu u was teraz dzieje, musialabym przeczytac cale forum od samego poczatku:szok:

Czy ktoras z was moze mialaby ochote spotkac sie z pociecha ktoregos popoludnia??

Czekam na propozycje :)

reklama
Dziewczyny,mam nadzieje,ze pogoda jutro dopisze:tak:My z Wiola sie doturlamy:-)a reszta niech na nas czeka na polu piknikowym:-DZmotoryzowane mamuski-macie jakies koce??Jak tak to wezcie,wprawdzie sa tam lawy ze stolami,ale wygodniej na kocach...Do zobaczyska;-)

Do góry