reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Czesc Kochane

Ja tylko na sekundę bo niby czasu więcej, ale ja sobie zawsze coś do roboty znajdę.Igusia chodzi do przedszkola, a ja w tym czasie mam wychodne wiec w domu mnie tez nie ma.Do tego wszystkiego mamy piekna pogode więc zaraz z przedszkola pędzimy na plac zabaw.Uff....może schudne:-D

Gosiu dzięki za spotkanko u Ciebie.Było bardzo miło:tak:

witam,ja wkoncu zebralam sie by cos napisac
po pierwsze

gosia - dziekujemy za spotkanko,pyszne ciacho bylo ,noi kawka .

olga -jutro robie ciasto twoj serniczek z mascarpone zobaczymy czy mi wyjdzie

aine - gdzie ty jestes zatesknilysmy juz za toba

emwu- slicznego masz synka i caly tata ,kiedy do tego spa i gdzie?

jutro jade takze z amelcia na szczepionke i zolzyc wniosek o paszport dla amelii ,noi moze odbiore juz akt malzenstwa

Hej dziewczyny mam nadzieje że ja w końcu załapie się na jakieś spotkanie z wami:-)
Gosiu mam nadzieje że zamówienie doszło wysłałam ci na priv:happy2:
My w sobote byliśmy na małym rzyjęciu i Adrian miał bliskie spotkanie z futryną:-( nabił sobie takiego guza że w ciągu sekundy wyglądał jak doklejona śliwka. Strachu się najadłam że szok na szczęście altacet pomógł i została tylko mega krecha:szok:
Amelia2008 gdzie szczepisz malutką jeśli można wiedzieć?:confused:

moniap =ja szczepie Amelcie u doktor Baranowskiej w centrum na Smitfild ,chodze i ja rowniez do niej np.po recepte .ale jednak dzisiaj sie niewyrobilismy isc na szczepienie ,bo do ambasady opaszport mielismy n 16 wiec przelozylismy na przyszly tydzien

Hej dziewczyny mam nadzieje że ja w końcu załapie się na jakieś spotkanie z wami:-)
Gosiu mam nadzieje że zamówienie doszło wysłałam ci na priv:happy2:
My w sobote byliśmy na małym rzyjęciu i Adrian miał bliskie spotkanie z futryną:-( nabił sobie takiego guza że w ciągu sekundy wyglądał jak doklejona śliwka. Strachu się najadłam że szok na szczęście altacet pomógł i została tylko mega krecha:szok:
Amelia2008 gdzie szczepisz malutką jeśli można wiedzieć?:confused:
Doszlo dzieki:-)A ze szczepieniami to idz do najblizszego GP,ktory jest w twojej okolicy i powiedz,ze chcesz zaszczepic dziecko.Tylko,ze chyba juz po szczepieniach bo w 13mc jest ostatnie,a potem juz w szkole dzieci dostaja:tak:Moj Olek mial wczoraj to szczepienie na 13mc,dzielny nawet nie zaplakal:-D,ale dzis cos niewyrazny-katar i kaszel:szok:,nie wiem,czy to skutek szczepienia:baffled:
Dziewczynki dzieki za spotkanko,bo nie mialam czasu Wam jeszcze podziekowac;-)Wczoraj byla u mnie Manija z Frankiem,ale duzy i silny facet:-D

reklama
Do góry