reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Czesc dziewczyny!
My dopiero co wrocilismy z Polski. Z dwoch tygodni zrobili sie 3. Pojechalismy do Polski autem a Norbert rozwalil samochod we Wroclawiu:-(. Na szczescie jechal akurat sam i nic mu sie nie stalo.
A nastepnego dnia po wypadku dostalismy telefon ze nasz slub odwolany!!!:-D:-D Widzialam ze Gosia juz o tym pisala. Cyrk na kiju..
Do tego doszlo nam ząbkowanie Frankowskiego, ktory bardzo zle to znosi, wiec jestesmy wyczerpani jak cholera :baffled:

Oby ten nowy rok byl lepszy!:tak:

reklama
witam was dziewczynki spowrotem
manija-to faktycznie masz poczatek roku kiepski ,no ja mialam szczescie z tym slubem bo 2 tyg juz po nas zakonczyli udzielac sluby do odwolania pisza ze od 1 stycznia ale ludzie ktorzy 22 grudnia mieli miec slub to odwolali
emwu-super kruszynka tzn.kuleczka,i sliczny chlopczyk ,podobny do mamusi ,a mamusia to niczego sobie blada ale jaka osa!!!
dzisiaj moj kubus pojechal na spotkanie menagerow gdzies do kilkenny chyba i tam po spotkaniu maja czas na bankiet wraca jutro !1!1

hejka babeczki, my tez po wizycie u położnej - Asia tydzień temu skończyła 3m-ce ale dopiero dziś mogli nas przyjac
Asia jest zważona 7120g, 64cm wzrost i główka 40.5. Idealne wymiary i waga tak orzekła położna. Sprawdziła czy siada,a Asia coraz chętniej i jak już siedzi to uśmiech od ucha do ucha. Potem na brzuszek a tu niespodzianka oparła sie na wyprostowanych raczkach:tak:. Ciemiączko tez w normie, potem zaczęła tłumaczyć ze powinnam po 17 tyg zacząć dawać jej stale pokarmy, ale z tym akurat to sie powstrzymam. Najlepsze jak sprawdziła czy Asia łapie w raczki przedmioty i trzyma, dala jej długopis a mała tak złapała w rączce ze nie chciała oddać. To tyle o wizycie.
Amelia2008 ja lece 10/03 i wracam 6/04 podobnie jak Ty:-D
emwu76- to tez masz kluseczkę :-)
manija - współczuje przebojów, najważniejsze ze juz wróciliście a Nowy Rok będzie lepszy zobaczysz:-D

wiesienka -a czy ty z w-wy bedziesz leciala?6stego ?bo wiesz o co mi chodzi ze ja sama bede to bysmy razem usiadly i wogole ble ble ble.....
a powiedzcie mi dziewczyny ja musze sie zapisac do tej poloznej tutaj?bo raz mnie wezwala pielegniarka jak amelia chyba miala 6miesiecy na badanie sluchu ,i to wszystko ,i nigdzie z nia niechodze jak jest chora czy szczepionke to mam polke prywatnie lekarz baranowska

Ja po urodzeniu miałam wizyty położnej z HSE takiego lokalnego. Powiedziała mi wtedy żebym przyszła na wizytę kontrolna po 3,7,18 m-cach potem po 2 i pomiedzy 3-4 rokiem życia. Jesli wiesz gdzie masz takie lokalne HSE to zapytaj czy możesz przyjść na taka wizytę kontrolna. U nas w zeszłym roku było można przyjść w każdy wtorek, ale teraz sie to zmieniło i trzeba sie najpierw umówić tel. na wizytę, przyjmują położne co dwa tyg.we wtorki:tak:.Myślę ze jeśli chodzi o chore dziecko to tak czy inaczej musisz iść do lekarza:-(

ok wiesienka mam HSE na Balinteer,musze tam sie przejsc i zapytac
ok napisalam ci na gg fajnie ,ze razem bedziemy wracaly
dziewczyny kto chetny na jakies SPA albo masaze ,chodzcie sie zbierzemy i pojedziemy gdzies ,moj kuba dzis pojechal w delegacje i kapia sie w basenie i dalej ida do restauracjii i jutro wraca aja sam w domu pije sobie drinka bo nikt niechcia;l

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry