reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
GRATULACJE MONIA!
U nas po wizycie kontrolnej nadal nieciekawie, aż mi się wierzyć nie chce bo Aduś naprawde nie wygląda na chorego:eek: zero objawów:shocked2: a pani doktor twierdzi że wydzielina z płuca przeniosła sie do oskrzeli, i prawdopodobnie ,,ewakułuje się do góry,,:eek: cokolwiek to oznacza...dostaliśmy nowe medykamenty i leczymy się dalej:confused2:

Jutro poniedziałek:growl: życze udanego tygodnia!!!!

Ostatnia edycja:
witam juz dzis sie dobrze czuje
quki jA mam dobra fryzjerke Bozenke moge ci podac nr tel na gg jesli chcesz 1576589
tylko z tego co wiem to ona ma juz zajete do swiat ale proboj moze ktos sie zwolni
monia- juz sie doczekac fotek niemoge noi oczywiscie relacjii z porodu.
dziewczyny jeszcze 10dni i swieta a my wcale nieodczuwamy tu tego ,dzisiaj zobaczymy w schowku czy mamy wogole choinke i musze kupic takie glezie swieze z choinki by nam pachnialo w domu
noi oczywisci epowoli zakupy trzeba robic
unas napewno beda pierogi mamy,karp zamowie w centrum,chlopaki miesa jakiegos schabu przyniosa,bigos zrobimy,noi ciasto sernik maamama upiecze

Oj tak........świeta, świeta:tak:
Oj ja też walczę.Póki co próbuje sie uporać z porządkami:eek:
Lista długa, a ja w lesie.Choć pierwszy punkt z listy juz zrealizowałam-kartki świateczne wysłane:-D:-D:-D W końcu.Wysłałam chyba ze 30:-D
Lista zakupów tez juz czeka na realizację, ale to dopiero w przyszły poniedziałek.
Jeszcze pozostał nam zakup żywej choinki no i oczywiście prezentów.To jeszcze musimy zrealizowac w tym tygodniu:tak:
U mnie z kolei na światecznym stole znajdą się pierogi od mamy Wioli:-)
Reszte potraw będę szykowac sama.Czyli barszczyk z uszkami, grzybową.Będa również krokiety, kapusta z grzybami no i rybka.Jeszcze nie wiem jaka.W tamtym roku zamówiliśmy żywego karpia francuskiego, ale to nie był jednak nasz polski karp.W zasadzie troszkę tylko poskubaliśmy bo nie był zbyt smaczny:no:Więc może Wy macie namiary na sklep, gdzie można kupić świezego-nie mrożonego.Jeśli nie znajdę karpika to pozostanie nam łosoś:sorry:Na pozostałe dni szykuję galaretę z mięsa, sałatkę jarzynową.Jeśi chodzi o ciasta to mam rewelacyjny przepis na bananowo-orzechowo-czekoladowy keks.Palce lizać:-p
Jeszcze jedno pytanko gdzie kupujecie dziewczynki jakieś świeżutkie wędliny.Chodzi mi o polędwicę, frankfuterki.

Emwu-ciekawe jak sie miewacie Ty Twoje maleństwo.
Gosiu-kac był po imprezie z moimi kolezankami.Oblewałyśmy podwójne urodziny.
Moja 30 i jeszcze jedna 29:-D

Ostatnia edycja:
olga- w centrum jak jest szpila to sie skreca w lewo i jest taki deptak idziesz kawalek i skrecasz w prawo i sa warzywa i owoce stragany i w sklepie przed lidlem chyba na m nazywa sie ten sklep w dol sie zjezdza schodami tam sa polskie wedliny na wage i karpie swieze
ja bede w tygodniu jechala moze piatek sobota i tz chce kupic

reklama
:-) MONIA GRTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :-)czekamy na fotki malego Maxa:-D
Witam dziełuszki ale dzis zimnoo u nas choinka juz jest liste dzis szykuje co na swieta zrobic i w tym tygodniu chcem pierniczki upiec :-) jeszce kartki jutro wysle bo zapominam:rofl2: aha Amelia ja tez poprosze o namiary na ta fryzjerke twoja ja potrzebuje w polowie stycznia ale jak jest tak zajeta to lepiej wczesniej zadzwonic

Do góry