Justyśka29-O jestes kochana.Witam na forum:-)Cos mały ruch tutaj dzisiaj, ale to poczatek tygodnia.Zresztą niektóre chyba faktycznie kaca po weekendzie leczą
, choć jedna widzę mimo tego cos z rana skrobnęła
No jasne, że musimy znów sie spotkac na kawie.Koniecznie!Haha przebojowa raczej non stop gadajaca
Moniap-mam nadzieje, że wyjazd mimo wszystko dojdzie do skutku
Gosia7267-o widzę, że koleżanka podzieliła dzisiaj los tych dwóch pijaczek, a szczególnie jednej i ani widu ani słychu
Kochana więc ja myslałam, że Mikołaj bedzie w tygodniu równiez, ale chyba stwierdził, ze tu za mało grzecznych dzieci mieszka
Może zawita jeszcze w weekend.Lodowisko z kolei czynne jest chyba gdzies od 11 do 22.Jeszcze sprawdzę.W każdym razie można wypozyczyc łyżwy.Jesli przyjdziesz na lodowisko to i do mnie również mam nadzieje
Amelia2008-No i jak tam po wizycie Pani Bożenki.Fryzurka wybrana?No i napisz koniecznie jak tam Amelcia.Mam nadzieję, że to nic poważngo.
Wiesienka123-Kochana mam nadzijee, że te mikołajki sie faktycznie odbedą i , że będzie Ci pasowało po 8.Bo z tego co doczytałam to póki co dwie z dziewczynek dopiero tak mogą.Hm.....chyba tylko nie wiem czy da rade nasza
Emwu, bo ona lada moment sie rozdwoi:-)
Gdzie Wszyscy sie podziewają.Serio kaca po weekendzie leczycie forumowe babeczki