reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Ale pogoda...:confused2: nic tylko ciepłe kapcie i dobry film. Cicho tu dzisiaj co niektóre chyba kaca leczą:-D my na Mikołaja planujemy wyjazd do Cork ale to jeszcze niepewne bo mamy mały kryzysik małżeński:szok:...Miłej rodzinnej niedzieli wam życzę:rofl2:

reklama
witam wszystkie Drogie Panie!
moje dziecię przespało cały dzień,wiec ja tez skorzystałam i złapałam drzemkę:-D, dziewczyny ja jestem za tym,aby zrobić Mikolaja moze na tygodniu skoro niektóre dziewczyny nie mogą w przyszły weekend? co Wy na to?:-)

WITAM MOJE KOCHANE!!!!:-):-):-)Oj,a ja mialam ciezki weekend:wściekła/y:Wpadlam do Wioli jak po ogien,zawiezc avon,coby nam pieknie na slubie wygladala:tak::tak::tak:Byla Justyna i miala nowa fryzurke-super:-DPojechalismy do znajomego do Lexlip,miala byc kawa,a wiecie jak faceci,kawa sie cuudownie :sorry:przemienila w cos innego,no i zostalismy na noc:eek:,a ze ja nienawidze:crazy:spac poza domem,usnelam o 2,a pobudka o 6,bo trzeba sie bylo zbierac.Niestety na 8.30 do pracy:szok:A w pracy taki ruch i jeszcze sama:wściekła/y:Ja nie wiem,jak z tymi Mikolajkami,bo w czwartek przylatuje przyszly szwagier z rodzina.Zostaja do 8grudnia,wiec niestety dopiero po osmym bede miala czas,buu:rofl2:
Aniu nie przejmuj sie filmami,spoko:tak:
Olga napisz jak czynne jest to lodowisko i czy mozna wypozyczyc lyzwy??Moze sie wybiore z rodzinka:-)A ten Mikolaj jest codziennie??
Pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki i spadam spac,bo jutro do pracy:sorry:

witam,
gosiu-jeszcze raz ci dziekuje za ten Avon,ze mi go przywiozlas tylko szkoda wlasnie ze niezostalas na kawke iu mnie!!ja takze moge dopiero po 8mym zrobic mikolajki,Justyna wlosy robila u tej Bozenki co i ja robie ,wlasnie jutro do mnie przychodzi robic mi balejage i bedziemy ustalac jaka to ja fryzurke mam zrobic sobie na piatek.w Dundrum jest lodowisko przy shoping centre ,chyba mialobyc otwarte od wczoraj ale sprawdze to .
moja Amelcia cos musiala wczoraj zjesc bo zwymiotowal a nad ranem i teraz taka kupcie zrobila ze wylewala jej sie z pieluszki !!!
ale fajnie z rana wam pisze co ?!!!

No i zapomniałam o najważniejszym.Odwiedziła mnie dziś nowa mamusia z syneczkiem i swoja szwagierką.Bardzo miłe i sympatyczne osóbki:tak:Do tego wszystkiego mieszkaja tuż obok mnie:-D:-D:-DMoże nowa mamusia zawita na łamach naszego forum więc i Wy ją poznacie:tak:

Hej Olga dzieki za miłe słowa :-) Fajnie że się spotkałyśmy. Super z Ciebie Kobitka:tak: Mam nadzieję, że będziemy się częściej widywać.

Witam tez przy okazji pozostałe mamusie i ich skarby. Mam na imię Justyna i jestem szczęśliwą mama od marca 2008 roku :-) Jak widzicie poznałam już założycielkę forum, przebojową Olgę i liczę że poznam niedługo pozostałą część użytkowniczek forum. Jeśli któraś z Was ma wolny czas i ma ochotę wpaść na kawkę to serdecznie zapraszam. Ciebie Olga obowiązkowo!!!! Pozdrawiam

Justyśka29-O jestes kochana.Witam na forum:-)Cos mały ruch tutaj dzisiaj, ale to poczatek tygodnia.Zresztą niektóre chyba faktycznie kaca po weekendzie leczą:-D, choć jedna widzę mimo tego cos z rana skrobnęła:-DNo jasne, że musimy znów sie spotkac na kawie.Koniecznie!Haha przebojowa raczej non stop gadajaca:-D:-D:-D
Moniap-mam nadzieje, że wyjazd mimo wszystko dojdzie do skutku:tak:
Gosia7267-o widzę, że koleżanka podzieliła dzisiaj los tych dwóch pijaczek, a szczególnie jednej i ani widu ani słychu:-D:-D:-DKochana więc ja myslałam, że Mikołaj bedzie w tygodniu równiez, ale chyba stwierdził, ze tu za mało grzecznych dzieci mieszka:eek:Może zawita jeszcze w weekend.Lodowisko z kolei czynne jest chyba gdzies od 11 do 22.Jeszcze sprawdzę.W każdym razie można wypozyczyc łyżwy.Jesli przyjdziesz na lodowisko to i do mnie również mam nadzieje:tak:
Amelia2008-No i jak tam po wizycie Pani Bożenki.Fryzurka wybrana?No i napisz koniecznie jak tam Amelcia.Mam nadzieję, że to nic poważngo.
Wiesienka123-Kochana mam nadzijee, że te mikołajki sie faktycznie odbedą i , że będzie Ci pasowało po 8.Bo z tego co doczytałam to póki co dwie z dziewczynek dopiero tak mogą.Hm.....chyba tylko nie wiem czy da rade nasza Emwu, bo ona lada moment sie rozdwoi:-)

Gdzie Wszyscy sie podziewają.Serio kaca po weekendzie leczycie forumowe babeczki:-D

Ostatnia edycja:
Justyśka29-O jestes kochana.Witam na forum:-)Cos mały ruch tutaj dzisiaj, ale to poczatek tygodnia.Zresztą niektóre chyba faktycznie kaca po weekendzie leczą:-D, choć jedna widzę mimo tego cos z rana skrobnęła:-DNo jasne, że musimy znów sie spotkac na kawie.Koniecznie!Haha przebojowa raczej non stop gadajaca:-D:-D:-D
Moniap-mam nadzieje, że wyjazd mimo wszystko dojdzie do skutku:tak:
Gosia7267-o widzę, że koleżanka podzieliła dzisiaj los tych dwóch pijaczek, a szczególnie jednej i ani widu ani słychu:-D:-D:-DKochana więc ja myslałam, że Mikołaj bedzie w tygodniu równiez, ale chyba stwierdził, ze tu za mało grzecznych dzieci mieszka:eek:Może zawita jeszcze w weekend.Lodowisko z kolei czynne jest chyba gdzies od 11 do 22.Jeszcze sprawdzę.W każdym razie można wypozyczyc łyżwy.Jesli przyjdziesz na lodowisko to i do mnie również mam nadzieje:tak:
Amelia2008-No i jak tam po wizycie Pani Bożenki.Fryzurka wybrana?No i napisz koniecznie jak tam Amelcia.Mam nadzieję, że to nic poważngo.
Wiesienka123-Kochana mam nadzijee, że te mikołajki sie faktycznie odbedą i , że będzie Ci pasowało po 8.Bo z tego co doczytałam to póki co dwie z dziewczynek dopiero tak mogą.Hm.....chyba tylko nie wiem czy da rade nasza Emwu, bo ona lada moment sie rozdwoi:-)

Gdzie Wszyscy sie podziewają.Serio kaca po weekendzie leczycie forumowe babeczki:-D
Eee ja to ciezko pracowalam:tak::tak::tak:Pewnie,ze jak bedziemy na lodowisku,to zajrze:-Drozgrzac sie,bo idzie mroz moje kochane:sorry:Spadam,bo 7.30 odpalam moje piece,hi,hi;-)

hejka,
Olga79- ja tam moge nawet i po 8, tylko 9 mamy szczepionke z mala, ale jak bedzie ustalony termin i godz to zjawimy sie tym razem na 10000%:-D.
My dzis w koncu doczekalimy sie elektryka z agencji - cos nam walnelo w bojlerze i nie mielismy cieplej wody, teraz mamy ale jeszcze cos tam maja robic:szok: bo nie jest do konca naprawione. Dostalam tez pismo -zlozylismy o paszport dla malej ze musze doslac dowod od kiedy przebywam w Irlandii- wiec im wysle potw.nadania PPS i dowod na to ze pracuje nadal:wściekła/y: a szkoda slow

witam,tu pijaczka pisze?>?>>>>
olga79-dzisiaj dopiero farbuje wlosy bozenka ma przyjechac i pokaze jej suknie i ustalimy jaka fryzurke zrobimy na piatek.
moze taka jak na zdjeciu ta blondi ma

Załączniki

• fryzura.jpg
    fryzura.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Czesc dziewczynki
ja juz faktycznie lada moment sie rozdwoje. Do terminu zostalo 10 dni ale myslalam ,ze wczoraj zgubie Maxa w sklepie. Normalnie nie moglam dojsc do samochodu tak mnie lupalo w kregoslupie i brzuch bolal i napieranie na miednice.
Po jakiejs godzinie przeszlo ale widze ,ze to juz nie przelewki,.

Ja wiec nie bede sie pisala na 100% na temikolajki z Wami ale jak tylko bede nadal w dwupaku to sie pojawie :).

Mysle jednak ,ze ktoras z Was powinna wziasc sprawy w swoje rece bo tu gadanie , gadani a juz 1 grudzien a nawet data jest nie ustalona :).

obzeram sie kanapeczkami s szynka, serkiem i pomidorkiem . MNIAM

Do góry