reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

reklama
No pasowałoby bo jak patrze na moc forum a na dzial Rzeszów to pusto tu u nas :D trzeba klepnac jakiś reklamowy temat :D
Wiesz co, na tym wątku o poronieniach to są dziewczyny z całej Pl i nie tylko. W sumie to dwie są z okolicy Łańcuta i Krosna :) Jak zobaczę tu ruch to i temat wrzucę :*

Hej Edziorka i Nafoczka :)! Oh ...jak się cieszę, że jesteście ;). Mieszkam w Rz od niedawna... jestem w pierwszej ciazy. Z przyjemnoscia poznam mamy z okolic i nie tylko... :)

Ooo a skąd Cię przywialo, ze tak zapytam? ;) gratuluje brzuszka, który to tydz?
Nafoczka, wiesz im nas mniej tym ciężej rozruszać wątek ;)

Ooo a skąd Cię przywialo, ze tak zapytam? ;) gratuluje brzuszka, który to tydz?
Nafoczka, wiesz im nas mniej tym ciężej rozruszać wątek ;)
Wiem wiem. Na watku o poronieniach jest tak dużo dziewczyn ze nie ogarniam czasem :) jesteście z samego Rzeszowa? Ja to wogole jestem zauroczona tym forum
Gdyby nie dziewczyny to pewnie nie byliby mojej drugiej pociechy. Sama się zastanawiam jak zwabic Rz. do działania :)

W zasadzie okolice, bo 90 km od Rz ...ale zanim poznałam męża, to Rzeszów był mi obcy ;). Pracowałam tutaj chwilę , a aktualnie przerwa i czekamy na naszą dziewczynkę. To już 28 tydzień :) . Niby jeszcze trochę , ale szybko mi ten czas leci. Zaglądam tutaj z ciekawości , bo fajnych i ciekawych rzeczy na podstawie waszych doświadczeń można się nauczyć;). I też dlatego , że większość moim znajomych których tutaj (w Rz)poznałam nie ma dzieci , nie chce mieć (bo kariera) albo po prostu są dużo młodsze ode mnie i jeszcze jest czas. :) pomimo tego ,że nigdy z (tymi nie mającymi dzieci) nie poruszam tematu mojej ciazy ( bo szanuje ludzi , że może nie mogą,nie chcą,nie lubią itp) to jednak czuję,że niektóre znajomości nie są już takie jak dawniej... Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że my Mamy nadal jesteśmy tymi samymi osobami.. Nadal potrzebujemy i chcemy wychodzić , spotykać się i żyć również swoim życiem. A można sobie zorganizować tak czas z dzidzia (oczywiście przy pomocy dziadków,męża, fajnych znajomych) i gdzieś wyjść.. itp itd .. dużo by mówić ,same wiecie ;). Jakoś mnie to nie martwi, ale na początku ciazy usłyszałam kilka słów przykrych, a pewne kontakty się urwał z powodu mojej ciazyl ...o_O Zaznaczam ,że mam 29 lat ,więc moi znajomi do strasznie młodych ludzi nie należą ... Do czego zmierzam : poznam ekstra fajne mamy (a wszystkie takie są ) które są trochę szalone, pogadaja na forum , podpiszą, czAsem gdzieś wyskoczymy (same , z dziećmi też jak najbardziej). Znacie może jakieś fajne kluby dla mam ? A może jakieś bieganie z wózkiem nad Wislokiem ?(planuję jak tylko urodze i dzidzia mi pozwoli) A może ktoś ma jakies inne pomysły :)? Nafoczka : super byłoby zwabic tutaj więcej dziewczyn ;)

Ja jestem z okolic Mielca, to tez jeszcze podkarpackie :) choc mieszkam bardzo blisko malopolskiego. W Rzeszowie studiowalam przez 6,5 roku, moj mąż również. Teraz jestesmy z Rz mniej zwiazani, troszke jak by nie mowic nam juz nie po drodze. Pozdrawiam wszystkie mamy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z okolic Mielca, to tez jeszcze podkarpackie :) choc mieszkam bardzo blisko malopolskiego. W Rzeszowie studiowalam przez 6,5 roku, moj mąż również. Teraz jestesmy z Rz mniej zwiazani, troszke jak by nie mowic nam juz nie po drodze. Pozdrawiam wszystkie mamy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal my to się kojarzymy z innego wątku ;)
Aaa ja też nie mieszkam w samym Rz tylko 15 km od ale kto wie czy kiedyś nie będzie to Rz jak się "nasz Tadzio" rozkręci :D

reklama
Cześć dziewczyny :) ja mieszkam 50 km od Rzeszowa w stronę Sanoka/Krosna
Jestem na 2 innych watkach więc moze mnie być tutaj mniej, bo cięzko ogarnąć :) ale dołączam się

Do góry