reklama
peperka
Fanka BB :)
kwitnąca to kawał drogi od nas..
peperka
tez na K
Jestem w 24 tc. Z chęcią poznam okoliczne babeczki w ciąży na wspólne spacerki, basen, zakupy itp ;-)
agrafka80
Dziewczyny, czy możecie polecic dobrego pediatrę na Kleczewskiej, Wrzecionie, albo w LIMie?
Ja w tej chwili jestem u jednej z lekarek na Kleczewskiej, ale jestem bardzo niezadowolona - moje dziecko (8-cy) poza cycem bardzo mało je, a pani doktor na każe pytanie o dietę wręcza mi kolejną ulotkę HIPP, szlag mnie trafi... Na każde pytanie każde sobie "doczytac", wrrr....
Ja w tej chwili jestem u jednej z lekarek na Kleczewskiej, ale jestem bardzo niezadowolona - moje dziecko (8-cy) poza cycem bardzo mało je, a pani doktor na każe pytanie o dietę wręcza mi kolejną ulotkę HIPP, szlag mnie trafi... Na każde pytanie każde sobie "doczytac", wrrr....
Jest ktoś z okolic Wawrzyszewa?
Chyba to nie jest aż tak daleko odemnie. Wiem gdzie cmentarz i dalej to 114 do biedronki kiedyś sobie w tamte rejony podjeżdżałam ,bo promocje słoików były :-) Oczywiśce moge sie mylić bo jeszcze słabo znam rejony. Ja mieszkam na Kwitnącej.
Ostatnia edycja:
millie_101
Zaciekawiona BB
jeśli łomianki można uznać za bliską okolicę (nie oszukujmy się nie jest daleko) to ja się zgłaszam jestem w 21 tyg
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Też się mogę podłączyć, choć nie jestem z Bielan ;-) 32tydz