reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z okolic Bielan, Bemowa i Chomiczówki

blisko Ciebie są Stopi i peperka :tak:

Co do wody... łatwiej o fontannę niż jeziorko, w którym można się pochlapać.
Nad jezioro to nad Zalew możesz pojechać.

reklama
Dziewczyny, czy możecie polecic dobrego pediatrę na Kleczewskiej, Wrzecionie, albo w LIMie?
Ja w tej chwili jestem u jednej z lekarek na Kleczewskiej, ale jestem bardzo niezadowolona - moje dziecko (8-cy) poza cycem bardzo mało je, a pani doktor na każe pytanie o dietę wręcza mi kolejną ulotkę HIPP, szlag mnie trafi... Na każde pytanie każde sobie "doczytac", wrrr....

Jest ktoś z okolic Wawrzyszewa?

Chyba to nie jest aż tak daleko odemnie. Wiem gdzie cmentarz i dalej to 114 do biedronki kiedyś sobie w tamte rejony podjeżdżałam ,bo promocje słoików były :-) Oczywiśce moge sie mylić bo jeszcze słabo znam rejony.:rofl2: Ja mieszkam na Kwitnącej.

Ostatnia edycja:
jeśli łomianki można uznać za bliską okolicę (nie oszukujmy się nie jest daleko) to ja się zgłaszam:) jestem w 21 tyg:)

reklama
Do góry