reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

Czesc dziewczyny! ostatnio nie moglam sie zalogowac na forum, widze ze Wy jakos pisalyscie, wiec to wina mojego kompa chyba:sorry2:.
Cisza tu straszna, chyba wszystkie na wakacjach, to i dobrze, bo pogoda znowu...normalna:tak::-D Moze jeszcze wroci lato, co?! bo tez chetnie sie spotkamy...
Pozdrawiamy!

reklama
puk puk

czy ktoras z mam wybiera sie na sesje w victorii centre ze swoim maluchem??
my z jula wstepnie wybieramy sie w czwartek..ale chetnie bym sie umowila z jakas inna mama, moze byc inny dzien...
zawsze razniej bedzie czekalo sie w kolejce:D

Ostatnia edycja:
tak musisz miec kupon z gazety evening post. obojetnie z jakiego wydania. mozna je kupic tez na miejscu (33p)

ja mialam isc ale samej ciezko sie zebrac..moze w poniedzialek..na pewno zadna z mam nie chce sie wybrac??

pozdrowka milczuchy:growl:!!

ojoj za pozno przeczytalam:-(
teraz to Ty pewnie juz na miejscu gdzies jestes...ale obawiam sie ze w weekend to masa ludzi bedzie...moja mala jest niecierpliwa jak zreszta kazde dziecko wiec dlatego pomyslalam o poniedzialku. powinno byc luzniej, no ale wiadomo kazdy ma swoje sprawy:tak:

czekam zatem na relacje z sesji:-)

hej mamuski!!
uhuhu..dawno tu nie zagladalam:zawstydzona/y:ostatnimI tygodniami jestem strasznie zapracowana i zaganiana ciagle gdzies biegne :-ppo pracy po malego do zlobka ,zabawa z malcem itd...i dzien zleci a mi z glowy wylecialo BB:sorry2:
Nikos tez bedzie w gazecie!wlasnie w czoraj zrobilismy sesje :-)balam sie ze beda koleji calkiem sprawnie wszystko poszlo.:tak:
TAK TAK CICHO TU A GDZIE RESZTA SIE PODZIEWA:confused:
BEDE JESZCZE TU ZAGLADAC JAK NIE ZAPOMNE:-p
POZDRAWIAM

reklama
No czesc laski! forum nam zupelnie umarlo:-(, gdzie sie wszyscy podziewaja?!
Ja wlasnie wpadlam sie pozegnac, bo dzis wyjezdzamy do Polski, juhu!:-) odezwe sie po powrocie pewnie, zobaczymy czy cos sie ruszy przez ten czas....
pozdrowionka!
aha, chcialam jeszcze zapytac, czy ktoras z Was nie potrzebuje sportowki, trzykolowej, z Kubusiem Puchatkiem, nie jest najmniejsza, za to bardzo wygodna w prowadzeniu, no i komfortowa dla dziecka, albo komodek trzyszufladowych, bardzo pojemnych:-), pokomplikowala mi sie sytuacja i musze sie pozbyc roznych rzeczy, wiec bardzo tanio sprzedam....jakby co, to od 4.09 bede normalnie dostepna tutaj albo na gg.
buziaki!!!!!!!!!!!