reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

Gabids pochwalilam sie czopkami za wczesnie ale dobrze ze juz wszystko w porzadku .
Amolendowska ja mam 3 letniego chlopca wiec takich malenkich ciuszkow juz niestety nie posiadam pozdrawiam wszystkie

reklama
amolendowska
przecież ubranka i zabawki możesz kupić na rynku CAR BOOT itp
tam jest ich pełno
Aniu wiem, że mogę tylko po pierwsze nie mam kiedy jechać, a po drugie, to mimo wszystko wolę odkupić od Polek, tym bardziej że niektóre dziewczyny miały rzeczy do oddania i jestem im za nie bardzo wdzięczna.

hej jak byscie chcialy jakies czopki czy cus to ja moge kupic.
jestem w polsce teraz
ale niestety powod mojej naglej wizyty jest bardzo smutny..
Juleczka stracila swojego jedynego dziadka:sad:

...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny a gdzie sie podziewacie hej hej
Mam pytanko czy ktoras z Wa sma do odsprzedania zwykle nosidelko.Potrzebuje na jeden raz do samolotu.

No dobra nie chcecie pisac to nie.Ja jestem obrazona,normalnie foch ;(
Do uslyszenia we wrzesniu.

reklama
Nie, no Gabids nie obrazaj sie, please :) po prostu przez chwile bylo ladnie, to laski na spacerach, a teraz leje, to wszyscy powpadali w deprechy i nie chce sie pisac:-)
Ja osobiscie sie nie udzielam, bo nie bardzo mam o czym pisac...
Nosidla nie mam niestety, wiec nie pomoge w tej kwestii:-(
Pozdrowionka za to przesylam!:-)