reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam :( bardzo Was proszę jeśli znacie jakieś kompetentne,fajne nianki to bardzo prosze o jakieś namiary:-)prawdopodonbnie od przyszłego poniedziałku będę pilnie potrzbować opiekunki:tak:
pozdrawiam was gorąco:-)

reklama
madziek29, ja mieszkam na Aspley, więc można powiedzieć że całkiem niedaleko (zależy jeszcze, w której części Bilborough Ty mieszkasz) będę mamą na koniec września, więc terminy may podobne. bardzo chętnie się z Tobą spotkam. pozdrawiam.
gudrun, dziękuję za gazetki i ubranka- są naprawde śliczne. może jeszcze po coś wpadnę do Ciebie. Pozdrawiam Ciebie i Julę

Hej bardzo sie ciesze ze mi odpowiedzialas bardzo chetnie sie spotkam do aspley nie mam az tak daleko jak znajdziesz chwile to daj mi znac kiedy i gdzie ci pasuje moje gg 10714224 jak bys chciala pogadac. :biggrin2:a terminy zeczywiscie mamy podobne :) to twoja pierwsza dzidzia juz wiesz co bedziesz miala czy wolisz czekac ja wolalam wiedziec bo juz mam szal kupowania ciuszkow itp :)pozdrawiam cie serdecznie do uslyszenia.

Czolem laski:-D

spotykamy sie jutro, czy chcecie czy nie:rofl2:

od 14.30 do powiedzmy 18 jesli pogoda raczy sie nie popsuc (jak w niedziele..)
na forest fields ponownie.

do zobaczonka!!

ps Marzena pomoze w dojezdzie.

drogie mamuśki, poszukuje do odkupienia ubranek dziecięcych na około 3 miesiące i większych, niezależnie na dziewczynkę i chłopca. jeśli któraś z Was ma coś zbędnego to proszę o wiadomość. Kamila oczywiście o Twoich zasobach wiem i jeszcze z nich skorzystam. pozdrowionka

hej !
czy ten sure stary na aspley jest tutaj::-)
Aspley / Bells Lane Sure Start Children's Centre
Minerver Crescent
Aspley
Nottingham
NG8 5PJ

??
dziewczyny robimy tam spotkanie co Wy na to?
my z Marzena i Justyna (jesli jeszcze o tym nie wiedzialy - to juz wiedza:-D) bedziemy!

przypomnij Aniu jeszcze raz dokladna godzine? oglosze na naszej klasie.
pozdrowy!

Ok Kamila niewiem za bardzo o jakie spotkanie chodzi:szok: gdzie i kiedy ale pewnie pojde bo i tak nic nie mam innego do roboty tylko bede musiala teraz ja liczyc na ktorejs pomoc w dojezdzie do tego miejsca:-)pozdrawiam wszystkie

reklama
hej!!
to dokladnie tam!
Tylko w piatek jeszcze chyba nie bedzie tej polki co to prowadzi(jest na urlopie)
ale zajecia sie odbywaja :-)

aspley.gif
Aspley / Bells Lane Sure Start
Children's Centre
Minver Cresent
Aspley
NG8 5PJ

wtorek 10-11.30
sroda 10-11.00
piątek 10-11.30
pozdrwiam\\