reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
gudrun oj przydalby sie przydal nam wszystkim choc jeden taki dzionek:tak:
ale ja chyba jestem troche nienormalna caly czas pewnie bym myslala co u mojego dziecka:szok:, no ale z drugiej strony jeden dzien odzielnie na pewno bylby wskazany dla nas obu.
A dzisiaj caly dzien w domu, bo mala troche przeziebiona.
A jak Jula sobie radzi bez Mamusi? Ona tez bardzo do Ciebie przywiazana.

No i musze przyznac, ze Laleczka z Saskiej Porcelany boska byla:tak::-D

gudrun to sie doczekalas:-) pewnie teraz z ramion sobie nawzajem nie wychodzicie:-p;-):laugh2::tak:

my jeszcze sie kurujemy wiec ostatki pod znakiem zapytania:sorry:, no ale jeszcze troche czasu mamy:tak:

gabids co u Was?

Wpadlam na chwilunie zameldowac sie bo dlugo nie pisalam.U nas troche problemow sie nazbieralo wiec humor nie dopisuje i poza tym dzieci z mezem choruja wiec dodatkowo sajgon w domu.
Dam znac jak sie wszystko wyklaruje.

Gudrun Wszystkiego Najlepszego!!!

A walentynki spedzilismy w domu.Ogladalismy filmy w tym Avatar do tego micha popcornu,czekoladki i winko.Nigdzie sie nie wybieralismy bo ze zdrowkiem kiepsko:-(Ale i tak bylo fajnie:-)

Gudrun jak po urodzinkach? :-)
Pomyslalam ze moze jutro bysmy sie wybraly na chilwell.ma byc w miare slonecznie bo w czwart-piat ma padac:wściekła/y:Co Wy na to?

reklama
gabids nam pasuje
gudrun no wlasnie byl tort?
a walentynki u nas tez milusio w cieplym domku,
ja czekam na wiosne, bo juz nie moze tego zimna, najchetniej to bym wyemigrowala gdzies do cieplych krajow