reklama
nafnia
Fanka BB :)
gudrun oj przydalby sie przydal nam wszystkim choc jeden taki dzionek
ale ja chyba jestem troche nienormalna caly czas pewnie bym myslala co u mojego dziecka, no ale z drugiej strony jeden dzien odzielnie na pewno bylby wskazany dla nas obu.
A dzisiaj caly dzien w domu, bo mala troche przeziebiona.
A jak Jula sobie radzi bez Mamusi? Ona tez bardzo do Ciebie przywiazana.
No i musze przyznac, ze Laleczka z Saskiej Porcelany boska byla
ale ja chyba jestem troche nienormalna caly czas pewnie bym myslala co u mojego dziecka, no ale z drugiej strony jeden dzien odzielnie na pewno bylby wskazany dla nas obu.
A dzisiaj caly dzien w domu, bo mala troche przeziebiona.
A jak Jula sobie radzi bez Mamusi? Ona tez bardzo do Ciebie przywiazana.
No i musze przyznac, ze Laleczka z Saskiej Porcelany boska byla
nafnia
gudrun to sie doczekalas:-) pewnie teraz z ramion sobie nawzajem nie wychodzicie;-)
my jeszcze sie kurujemy wiec ostatki pod znakiem zapytania, no ale jeszcze troche czasu mamy
gabids co u Was?
my jeszcze sie kurujemy wiec ostatki pod znakiem zapytania, no ale jeszcze troche czasu mamy
gabids co u Was?
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Wpadlam na chwilunie zameldowac sie bo dlugo nie pisalam.U nas troche problemow sie nazbieralo wiec humor nie dopisuje i poza tym dzieci z mezem choruja wiec dodatkowo sajgon w domu.
Dam znac jak sie wszystko wyklaruje.
Dam znac jak sie wszystko wyklaruje.
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Gudrun Wszystkiego Najlepszego!!!
A walentynki spedzilismy w domu.Ogladalismy filmy w tym Avatar do tego micha popcornu,czekoladki i winko.Nigdzie sie nie wybieralismy bo ze zdrowkiem kiepsko:-(Ale i tak bylo fajnie:-)
A walentynki spedzilismy w domu.Ogladalismy filmy w tym Avatar do tego micha popcornu,czekoladki i winko.Nigdzie sie nie wybieralismy bo ze zdrowkiem kiepsko:-(Ale i tak bylo fajnie:-)
nafnia
Gudrun - sto lat sto lat
reklama
nafnia
gabids nam pasuje
gudrun no wlasnie byl tort?
a walentynki u nas tez milusio w cieplym domku,
ja czekam na wiosne, bo juz nie moze tego zimna, najchetniej to bym wyemigrowala gdzies do cieplych krajow
gudrun no wlasnie byl tort?
a walentynki u nas tez milusio w cieplym domku,
ja czekam na wiosne, bo juz nie moze tego zimna, najchetniej to bym wyemigrowala gdzies do cieplych krajow
Podziel się: