reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

Gudrun mam chetnego chlopaka, troche misiowatego, na Mikolaja. Dajcie znac czy chcecie. Czy tez decydujecie sie na pana Zbyszka.

reklama
Ale jaja, ja tego nie slyszalam pierwszy raz teraz.....:szok:
Tez zablokowalam galerie.Az mnie ciarki przechodza jak pomysle o tych psycholach - pedofilach fe onanizuja sie patrzac na dzieci powinni im fiu......poucinac :no:
A co z waszymi planami na swieta , zostajecie czy jedziecie?
Martag Kamilka do 13 w pracy wiec jak to nie sprawi klopotu damy znac po poludniu ok:tak:
Pozdrawiam milego mroznego dnia zycze:-)

Witam wszystkie mamy:-)
Jestem mama Konradka,malego urwiska ktory wlasnie tylko patrzy co by tu zbroic:wink:Co prawda nie jestem z Nottingham ale ze Skegness,to nie tak daleko:sorry: Przyjmiecie mnie do watku:sorry:
Tak czytam o tych zdjeciach,kurcze i nie wierze:szok::szok:ja mam chyba zablokowana galerie:baffled:co do fotosik.pl to wlasnie zalozylam konto ale jeszcze nie dodalam zdjec(nie bardzo wiem jak)i tak to chyba zostawie:no:

Ostatnia edycja:
Ja pierdziele, Gabids, normalnie szczeka mi opadla do samej podlogi jak ogladalam ten filmik. Facet niezle rabneity, a mamusia pewnie filmuje. Jak to dziecko jeszcze nie ma powyrywanych stawow to juz wkrotce bedzie mialo:szok:

My tez zostajemy na swieta tutaj i prawde mowiac wcale mi sie nie chce jechac do Polski, bo tylko si enabiegamy od domu do domu a i tak wszyscy beda niezadowoleni:tak: Tylko chcialabym pojechac na Sylwka, ale z tego tez nic nie wyjdzie, ech moze w przyszlym roku:baffled:

po obejrzeniu filmiku jestem w szoku, jak mozna byc tak bezmyslnym:szok::szok::szok:

kwiateczek - no pewnie ze cie przyjmiemy, zreszta Ty juz jestes przyjeta bo chyba juz pisalas na tym watku, a moze cos mi sie pomieszalo:-), na fotosik tez zalozylam konto ale nie wtawialam zadnych zdjec i taz pewnie tak to juz zostanie:tak:

a swieta... my tez zostajemy, przyjedzie do nas tesciowa :baffled::sorry::-p;-):-D,

No rzeczywiscie dziewczyny ten filmik jest szokujacy...ze istnieja tak popierdzieleni i az do takiego stopnia nie odpowiedzialni ludzie...pozdrawiam

o matko!ja nie dalam rady obejrzec do konca..boze az mna wstrzasnelo.:szok:
a gdyby to dziecko mu sie wymsknelo i uderzylo o sciane?jezu jak tacy ludzie moga miec dzieci..:wściekła/y:

heh.

swieta?ja tutaj, znowu...3 swieta w Anglii:eek:, ale moja mama przyjezdza wiec powinno byc nienajgorzej. tesciowa w tym roku robi sobie od nas wolne:-Dszkoda ze na Sylwka moja mama jedzie juz do siebie, wiec spedzimy wieczor pewnie z szampanem w lozku:-p

kwiateczek - nasze forum i watek otwarty dla wszystkich, wiec czuj sie jak u siebie w domu, tzn w watku o Skegness;-)
w fotosiku bardzo latwo dodaje sie zdjecia, oni tam cos pozmieniali ostatnio co prawda i ciezko bylo mi sie przestawic, ale klikasz na moje konto i po prawej masz moje zdjecia, dodaj zdjecie, moj album itd..

martag - jesli ten mikolaj jest chetny to bierzemy:-). ale tak na 100%? musialby przybyc na 10.30 w sobote, bo wiesz jakis make-up trzeba zrobic i ladnie ubrac;-).
sniezynki sie nim dobrze zajma:-D:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Gdrun. WIDZE ZE TU TEZ SWIATECZNIE.ja juz prezenty kupilam:tak:choinke tez mamy juz,duuuzo:tak:nasze pierwsze swieta:-);-) w tym roku chyba sami ale nasza gwiazdka z nami:-)ok ide ogladac U CAN DANCE slodkich snow zycze wszystkim:-)
a co do filmiku,mialam zapytac jaki ale po opiniach daruje sobie ogladania:no: