reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Hihi znowu bym zapominała :sorry2::sorry2::sorry2:
Wklejam dzisiaj bo nie wiadomo kiedy Lilka da radę siez nowu pojawic :tak::tak::tak::tak::tak:

_DSC9148.jpg

_DSC9207.jpg

_DSC9241.jpg

_DSC9254.jpg

_DSC9284.jpg

_DSC9302.jpg

_DSC9349.jpg

_DSC9355.jpg

_DSC9360.jpg

_DSC9398.jpg

_DSC9484.jpg

_DSC9623.jpg

_DSC9803.jpg

_DSC9810.jpg

_DSC9811.jpg

_DSC9813.jpg

_DSC9713.jpg

Jak zawsze przegięłam z ilością ... cięzki mam wybór :sorry2:

JAGA ALE SIE ROZPISAŁAŚ:-D:-D:-D
SUPER:rolleyes:

podpisuje sie do Lilki;FOTY FOTY, MOZE NIEKONIECZNIE DZISIAJ , ALE PROSIMY....

JA się rozpisałam :sorry2:muszę się tylko zacząc przyzwyczajac, że tylko w ciągu dnia będę miała dostęp do forum :baffled: Ja + komputer z internetem = olbrzymia alergia mojego męża :baffled::baffled::baffled::baffled:

jakby co to i ja zycze spokojnej nocy nam wszystkim:-)

dobranoc

Jakby co to ja też:-d:-d:-d
dobranoc

Dobrej nocki :-):-):-):-)

Jaga sliczne zdjecia,pieknie wygladalas:-):-):-)
i fajnie ze duzo fotek,bo milo zawsze oglada sie zdjecia ze slubu
i wiesz co mi sie podoba? ze mimo iz masz dziecko poszlas w bialej sukni do slubu:tak:
mnie strasznie wkurza zasciankowosc naszego spoleczenstwa,ze jak ma sie dziecko to nie wypada isc w bailej sukni i z welonem:baffled:
ale jak inne ida w bialej sukni i z brzuchem to jest si
moja tesciowa uwaza ze i ja powinnam isc w bialej sukni do slubu-mamy tylko cywilny- bo zadko ktora lejdi jest faktycznie dziewica idac do oltarza:-p

no i kosciol mega duzy:szok: piekny:tak:

no to sie uzewnetrznilam i rozpisalam
teraz na serio mwoie dobranoc:-)

Dziękuję :-)
Co do sukni to generalnie chciałam bordową góę i biały dól... ale okazało się,ze to zostawienie kolorów nie jest już modne :szok: Welonu od początku nie chciałam. W grę wchodził kapelusz lub właśnie taki stroiczek jaki miałam :tak::tak::tak: Też wychodzę z założenia, że nic nikomu się nie stało że poszłam w białej sukni... W sumie prawdą jest, że na palcach można powliczyc "czyste" kobiety w dniu ślubu....
A wolałam taką sytuację... z brzuchem do ołtarza bym nie poszła...
A kościół faktycznie przepiękny i duży.. Dopiero co remontowany więc jeszcze ładniejszy :-):-):-):-):-)

Twoja teściowa ma rację :-) A co do koloru sukni zależy to tylko od Ciebie.. Jeśli chciałabyś białą to czemu nie :-)
Buziaczki dobrej i efektywnej nocki :-)

2rc5vrs.jpg

Jaga zdjęcia super,bardzo pomysłowe gażdzety:-D:-D:-D no i fura niczego sobie:shocked2:, takie śluby to ja lubie:tak:.
Lilka mam nadzieje , ze doczekam sie ślubu , chciałabym zobaczyc trójkę brzdąców latających za mamusią:-D:-D:-D.
no a z tym zakłamaniem to już nasze społeczeństwo takie jest...:baffled:najbardziej rozwalaja mnie osoby , które za młodu szalały na maksa , teraz są święte i rodzinne , to jeszcze dobrze , że taka zmiana , ale po hugo teraz wytykaja innych:wściekła/y::baffled::wściekła/y:.
dobra ja juz zmykam , idę się uczyc norweskiego, bo moj mąż chlapie , ze siedze cały czas przy kompie a niec nie robie z jężykiem:-D
miłego dzionka

hejka

a moje dziecko w wieku roku i 7 miesiecy chyba zdecydowalo ze nie potrzebuje za wiele snu:wściekła/y: tzn. mniej niz ja teraz:no: bo kladzie sie spac o 23 ostatnio i o 7 juz jest na nogach (wliczajac w to kilka pobudek nocnych):baffled:

ja juz powoli z nia wymiekam:szok:

Jaga rzeczywiscie fajne fotki z pomyslem, a to sie liczy.

Ja szlam w sukni ecru ale to ze wzlgedu na to ze jestem z naturny blada i w bialej wygladalam jak duch:sorry2: stad inny kolor, ale tez nie lubie takiego zaklamania. Kurcze jakby mi pasowala biala to bym wlozyla biala i nikomu nic do tego:nerd: welon tez mialam, a co. Jak ktos ma z tym problem to juz nie moja sprawa. Takie generalizowanie ze niby jak ktos mial zwiazek powazniejszy wczesniej (co ja wychodze z zalozenia ze jest dobre, bo mozna wiele sie nauczyc i zdobyc doswiadczenie zanim sie wejdzie w malzenstwo) jest tym samym co spanie z kazdym kto popadnie:wściekła/y: a niech sie kazdy zajmie swoimi majtkami i bedzie swiety spokoj:cool:

ide na sniadanie bo jeszcze nie jadalam, musialam sie prysznicem obudzic bo moglabym na siedzaco zasnac:szok:

reklama
Do góry