reklama
Jaga8124
Zadomowiona(y)
Hihi znowu bym zapominała
Wklejam dzisiaj bo nie wiadomo kiedy Lilka da radę siez nowu pojawic
Jak zawsze przegięłam z ilością ... cięzki mam wybór
Wklejam dzisiaj bo nie wiadomo kiedy Lilka da radę siez nowu pojawic
Jak zawsze przegięłam z ilością ... cięzki mam wybór
Jaga8124
Zadomowiona(y)
JAGA ALE SIE ROZPISAŁAŚ
SUPER
podpisuje sie do Lilki;FOTY FOTY, MOZE NIEKONIECZNIE DZISIAJ , ALE PROSIMY....
JA się rozpisałam muszę się tylko zacząc przyzwyczajac, że tylko w ciągu dnia będę miała dostęp do forum Ja + komputer z internetem = olbrzymia alergia mojego męża
jakby co to i ja zycze spokojnej nocy nam wszystkim:-)
dobranoc
Jakby co to ja też:-d:-d:-d
dobranoc
Dobrej nocki :-):-):-):-)
Lilka
Fanka BB :)
Jaga sliczne zdjecia,pieknie wygladalas:-):-):-)
i fajnie ze duzo fotek,bo milo zawsze oglada sie zdjecia ze slubu
i wiesz co mi sie podoba? ze mimo iz masz dziecko poszlas w bialej sukni do slubu
mnie strasznie wkurza zasciankowosc naszego spoleczenstwa,ze jak ma sie dziecko to nie wypada isc w bailej sukni i z welonem
ale jak inne ida w bialej sukni i z brzuchem to jest si
moja tesciowa uwaza ze i ja powinnam isc w bialej sukni do slubu-mamy tylko cywilny- bo zadko ktora lejdi jest faktycznie dziewica idac do oltarza
no i kosciol mega duzy piekny
no to sie uzewnetrznilam i rozpisalam
teraz na serio mwoie dobranoc:-)
i fajnie ze duzo fotek,bo milo zawsze oglada sie zdjecia ze slubu
i wiesz co mi sie podoba? ze mimo iz masz dziecko poszlas w bialej sukni do slubu
mnie strasznie wkurza zasciankowosc naszego spoleczenstwa,ze jak ma sie dziecko to nie wypada isc w bailej sukni i z welonem
ale jak inne ida w bialej sukni i z brzuchem to jest si
moja tesciowa uwaza ze i ja powinnam isc w bialej sukni do slubu-mamy tylko cywilny- bo zadko ktora lejdi jest faktycznie dziewica idac do oltarza
no i kosciol mega duzy piekny
no to sie uzewnetrznilam i rozpisalam
teraz na serio mwoie dobranoc:-)
Jaga8124
Zadomowiona(y)
Dziękuję :-)
Co do sukni to generalnie chciałam bordową góę i biały dól... ale okazało się,ze to zostawienie kolorów nie jest już modne Welonu od początku nie chciałam. W grę wchodził kapelusz lub właśnie taki stroiczek jaki miałam Też wychodzę z założenia, że nic nikomu się nie stało że poszłam w białej sukni... W sumie prawdą jest, że na palcach można powliczyc "czyste" kobiety w dniu ślubu....
A wolałam taką sytuację... z brzuchem do ołtarza bym nie poszła...
A kościół faktycznie przepiękny i duży.. Dopiero co remontowany więc jeszcze ładniejszy :-):-):-):-):-)
Twoja teściowa ma rację :-) A co do koloru sukni zależy to tylko od Ciebie.. Jeśli chciałabyś białą to czemu nie :-)
Buziaczki dobrej i efektywnej nocki :-)
Co do sukni to generalnie chciałam bordową góę i biały dól... ale okazało się,ze to zostawienie kolorów nie jest już modne Welonu od początku nie chciałam. W grę wchodził kapelusz lub właśnie taki stroiczek jaki miałam Też wychodzę z założenia, że nic nikomu się nie stało że poszłam w białej sukni... W sumie prawdą jest, że na palcach można powliczyc "czyste" kobiety w dniu ślubu....
A wolałam taką sytuację... z brzuchem do ołtarza bym nie poszła...
A kościół faktycznie przepiękny i duży.. Dopiero co remontowany więc jeszcze ładniejszy :-):-):-):-):-)
Twoja teściowa ma rację :-) A co do koloru sukni zależy to tylko od Ciebie.. Jeśli chciałabyś białą to czemu nie :-)
Buziaczki dobrej i efektywnej nocki :-)
Jaga zdjęcia super,bardzo pomysłowe gażdzety no i fura niczego sobie, takie śluby to ja lubie.
Lilka mam nadzieje , ze doczekam sie ślubu , chciałabym zobaczyc trójkę brzdąców latających za mamusią.
no a z tym zakłamaniem to już nasze społeczeństwo takie jest...najbardziej rozwalaja mnie osoby , które za młodu szalały na maksa , teraz są święte i rodzinne , to jeszcze dobrze , że taka zmiana , ale po hugo teraz wytykaja innych.
dobra ja juz zmykam , idę się uczyc norweskiego, bo moj mąż chlapie , ze siedze cały czas przy kompie a niec nie robie z jężykiem
miłego dzionka
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
hejka
a moje dziecko w wieku roku i 7 miesiecy chyba zdecydowalo ze nie potrzebuje za wiele snu tzn. mniej niz ja teraz bo kladzie sie spac o 23 ostatnio i o 7 juz jest na nogach (wliczajac w to kilka pobudek nocnych)
ja juz powoli z nia wymiekam
Jaga rzeczywiscie fajne fotki z pomyslem, a to sie liczy.
Ja szlam w sukni ecru ale to ze wzlgedu na to ze jestem z naturny blada i w bialej wygladalam jak duch stad inny kolor, ale tez nie lubie takiego zaklamania. Kurcze jakby mi pasowala biala to bym wlozyla biala i nikomu nic do tego welon tez mialam, a co. Jak ktos ma z tym problem to juz nie moja sprawa. Takie generalizowanie ze niby jak ktos mial zwiazek powazniejszy wczesniej (co ja wychodze z zalozenia ze jest dobre, bo mozna wiele sie nauczyc i zdobyc doswiadczenie zanim sie wejdzie w malzenstwo) jest tym samym co spanie z kazdym kto popadnie a niech sie kazdy zajmie swoimi majtkami i bedzie swiety spokoj
ide na sniadanie bo jeszcze nie jadalam, musialam sie prysznicem obudzic bo moglabym na siedzaco zasnac
a moje dziecko w wieku roku i 7 miesiecy chyba zdecydowalo ze nie potrzebuje za wiele snu tzn. mniej niz ja teraz bo kladzie sie spac o 23 ostatnio i o 7 juz jest na nogach (wliczajac w to kilka pobudek nocnych)
ja juz powoli z nia wymiekam
Jaga rzeczywiscie fajne fotki z pomyslem, a to sie liczy.
Ja szlam w sukni ecru ale to ze wzlgedu na to ze jestem z naturny blada i w bialej wygladalam jak duch stad inny kolor, ale tez nie lubie takiego zaklamania. Kurcze jakby mi pasowala biala to bym wlozyla biala i nikomu nic do tego welon tez mialam, a co. Jak ktos ma z tym problem to juz nie moja sprawa. Takie generalizowanie ze niby jak ktos mial zwiazek powazniejszy wczesniej (co ja wychodze z zalozenia ze jest dobre, bo mozna wiele sie nauczyc i zdobyc doswiadczenie zanim sie wejdzie w malzenstwo) jest tym samym co spanie z kazdym kto popadnie a niech sie kazdy zajmie swoimi majtkami i bedzie swiety spokoj
ide na sniadanie bo jeszcze nie jadalam, musialam sie prysznicem obudzic bo moglabym na siedzaco zasnac
reklama