reklama
yowka
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilke..od jutra nie bedzie juz tu lini tel. przenosza mi ja do Manchesteru na nowe mieszkanie wiec z internetem tez bede musiala troche poczekac...wiec jak narazie bede niedostepna. ... do poklikania , uslyszenia..juz w Manchesterze :-) Trzymajcie sie i papa
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
to do usłyszenia z Manchesteru Yowka trzymaj się :-)
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Vezyrek widzę, że termin mamy na ten sam dzień i co lepsze i Twój i mój synek będzie miał tak samo na imię ;-)
Toż to zbieg okoliczności
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
Vezyrek widzę, że termin mamy na ten sam dzień i co lepsze i Twój i mój synek będzie miał tak samo na imię ;-)
no tak taki sam termin, tak samo na imię, to może Pandorko mamy tą samą żonę i o tym nie wiemy ;-)
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
no i co tutaj taka cisza
chyba Biszkopcik naprawdę urodziła skoro się nie pojawia, a Yowka rozpakowuje kartony i czeka na neta ;-)
No to czekamy na pierwsze meldujące się osoby :-)
pozdrawiam
chyba Biszkopcik naprawdę urodziła skoro się nie pojawia, a Yowka rozpakowuje kartony i czeka na neta ;-)
pozdrawiam
biszkopcik
Aktywna w BB
no i co tutaj taka cisza
pozdrawiam
Jestem jestem w koncu, juz w domku, po dosc ciezkim porodzie i dlugim pobycie w szpitalu, mamy cudowne dziecko - Oliviera. Jestesmy bardzo szczesliwi, ale i bardzo zmeczeni.Takze zdam szczeglowe relacje niebawem, pozdrowienia!:-)
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
Jestem jestem w koncu, juz w domku, po dosc ciezkim porodzie i dlugim pobycie w szpitalu, mamy cudowne dziecko - Oliviera. Jestesmy bardzo szczesliwi, ale i bardzo zmeczeni.Takze zdam szczeglowe relacje niebawem, pozdrowienia!:-)
Gratulację Biszkopcik !!!!!!
To wypoczywaj i jak znajdziesz chwilkę to pisz, jak było i jak się czujesz ;-)
No i jak mały Olivier :-)
lysa_d
Gratulacje Biszkopcik! Wracaj szybko do sil i daj znac jak sie oboje z Olivierem czujecie i wogole opisz jak bylo Trzymajcie sie cieplo!
reklama
yowka
Witam WAS wszystkich baaardzo serdecznie z Manchesteru :-)
Pierwsze co, to oczywiscie zyczonka :
Pisz szybciutko jak bylo i wklejaj zdjecia maluszka Apropos skad zmiana imienia?;-)Mialo byc inaczej..hihi..czyzby glos babci Oliverka w tej sprawie?...Widzisz tak jak mowilam czekal synek na babcie w brzuszku mamy
Moi drodzy...co tak ucichlo tutaj??!!Co z Wami??Czyzby i Was dopadly przygotowania i szal swiatecznych zakupow???Myslalam, ze po przerwie bez neta bede miala co poczytac co tam u was a tu ciszaaaa...ech..niedobrze.
Ja juz porozpakowywana....no...prawie ;-)
Teraz czeka na mnie wielkie sprzatanie..zaczelo sie od okien.Dzis bylam na spacerku z malym w Heaton Parku..poogladac zwierzatka z Szymkiem...wiem juz gdzie sa choinki na sprzedaz..wiec podjedziemy po weekendzie.Ogolnie okolica jest ok...spokojnie jak narazie.Cicho i spokojnie przez cale dnie...brak znajomych daje sie we znaki..wiec odzywajcie sie mamy z PRESTWICH :-)
Lece do malego...bo cos marudzi i nie chce dzis sie zdrzemnac wcale.Buziaki i PISZCIE WIECEJ!!
papa
BISZKOPCIK najserdeczniejsze gratulacje dla szczesliwych rodziców malego OLIVERKA!!!!!!!!!!!!
Pisz szybciutko jak bylo i wklejaj zdjecia maluszka Apropos skad zmiana imienia?;-)Mialo byc inaczej..hihi..czyzby glos babci Oliverka w tej sprawie?...Widzisz tak jak mowilam czekal synek na babcie w brzuszku mamy
Moi drodzy...co tak ucichlo tutaj??!!Co z Wami??Czyzby i Was dopadly przygotowania i szal swiatecznych zakupow???Myslalam, ze po przerwie bez neta bede miala co poczytac co tam u was a tu ciszaaaa...ech..niedobrze.
Ja juz porozpakowywana....no...prawie ;-)
Teraz czeka na mnie wielkie sprzatanie..zaczelo sie od okien.Dzis bylam na spacerku z malym w Heaton Parku..poogladac zwierzatka z Szymkiem...wiem juz gdzie sa choinki na sprzedaz..wiec podjedziemy po weekendzie.Ogolnie okolica jest ok...spokojnie jak narazie.Cicho i spokojnie przez cale dnie...brak znajomych daje sie we znaki..wiec odzywajcie sie mamy z PRESTWICH :-)
Lece do malego...bo cos marudzi i nie chce dzis sie zdrzemnac wcale.Buziaki i PISZCIE WIECEJ!!
papa
Podziel się: