reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Ach te nasze malenstwa:-D
Mialam dzisiaj wizyte w GP. No ale standardo za wiele sie nie dowiedzialam. Dzidzia glowka w dol , gotowa - trzeba czekac, hihi. Normalnie ta polozna odkryla chyba ameryke.

No ale coz. Staram sie nie oszczedzac- moze to pogponi maluszka. Bylam dzisiaj w centrum odprowadzic moja znajoma na dworzec. No ale maluszek jest raczej aktywny, a ponoc przed samym porodem dzieciaczki przestaja sie ruszc. Co prawda czuje co jakis czas ten smieszny ucisk w dole brzucha, ale nie sadze zeby maluszek juz dzisiaj chcial wyskoczyc. Cala noc spalam jak zabita i tylko nad ranem obudzilam sie na siusiu.
Najsmieszniejsze jest to ze mnie sie nadal wydaje ze brzuszek mi jeszcze nie opadl:no:
No ale co zrobic?

Neeta biedaku powinnas nakopac tej poloznej co Ci powiedziala ze dzieciatko przed data sie urodzi. Normalnie tylko moge sobie wyobrazic jak jestes zniecierpliwiona.

Hej:-)

No a ja nadal 2 w 1 i nic nie wskazuje na to ze szybko sie to zmieni. Czuje sie calkiem normalnie, spalo mi sie swietnie. Wydaje mi sie ze chyba brzunio troszke sie wreszcie opuscil, ale moze po prostu chcialabym zeby tak bylo. Wczotaj wieczorkiem jakos dziwnie bolalo mnie w pleckach, ale wzielam sobie dluzszy prysznic i przeszlo.
Tak wiec wlasnie wymyslam sobie zajecia na dzisiaj, no bo przeciez tak po prostu czekac to sie nie da.

Ciekawe ja tam Nafnia sobie radzi ze swoim malenkim zczesciem?:-):-):-)

Neeta,a Ty jak tam - jestes tu jeszcze, czy moze tez szczescie juz do ciebie przybylo?

Dorin, a jak ty sie miewasz, brzuszek i curenka? Niedlugo juz smigacie do polanda.

pozdrawiam

czesc dziewczyny, ja tylko na chwilke, mam nadzieje ze wkrotce wszystko sie ustabilizuje i bede miala wiecej czasu dla siebie, na razie prawie 100 % czasu poswiecam Natalce. Jestem w niej zakochana po uszy.
Ona lubi byc przytulana, a ja kocham ja tulic:tak::-):tak:
Chcialaby jesc ciagle, ale polozna poradzila mi aby ja karmic co 2 godziny, bo dzieki temu ja bede miala troche czasu na odpoczynek. Tak wiec staramy sie to wprowadzic w zycie, chociaz czasami Mala domaga sie jedzonka czesciej.
musze uciekac bo Natalka juz placze
Pozdrawiamy

hej hej:) - powraaaacam:)

GRATULUJE NOWYM MAMUSIA- TO CUDOWNE TULIC SWOJEGO MALUSA JUZ W RAMIONACH PO TAKIM OKRESIE OCZEKIWANIA-
NO, MY MAMY ZA SOBO 7 CZERWCA PIERWSZE URODZINKI KLAUDII- BYŁO SUPER- MNOSTWO RADOSCI, LUDZI I PREZENTÓW - IMPREZA SIE UDAŁA- W NOWYM DOMKU, W OGRÓDKU,,,PYSZNY TORCIK I GRIL:)

PYTALISCIED O ETERNITY - JEST W POLSCE U DAŁO NAM SIE SPOTKAC PRZED JEJ WYJAZDEM - MAM FOTKI Z ZABAWY DZIEWCZYEK - KAJKI I KLAUDII - POSTARAM SIE SZYBKO WKLEIC
POZDRAWIAM - BUZKA!

witam wszystkie mamy z Manchester. Jestesmy juz tu z moja coreczka od ponad roku a za 1,5 miesiaca dolaczy do nas siostrzyczka choc kto wie moze bedzie niespodzinka.
fajnie wiedziec ze jest tu tak wiele mam polek.
szczegolnie pozdrawiam dorin z ktora poznalysmy sie kilka tygodni temu na placu zabaw.:-)

Hej:-)

No a u mnie nic sie nie zmienilo. Weekend minal, a ja nadal 2 w 1. No coz musze jakos doczekac do piatku- no a moze dzidzia jednak sie zdecyduje wyskoczyc wczesniej. No coz bedzie kiedy ma byc.

Nafnia to cudownie ze obie tak lubicie sie przytulac do siebie:-) No alekoniecznieprosimy o jaks foteczke - no bo koniecznie musze zobaczyc twojego aniolka.

Rusalka super ze znowu jestes. No i ze nowy domek swietnie sie sprawuje.

Doemida witamy!!! Mam nadzieje ze bedziesz zagladac do nas czesto. Co prawda teraz strasznie tu pusciutko - bo duzo mamus w Polandzie wypoczywa, no a troche tez musi dopiero nacieszyc sie swoimi malenstwami:tak: Oczywiscie prosimy o jakas twoje i twojej pociechy foteczke.

pozdrawiam wszystkich serdecznie

reklama
hej dziewczyny
....wreszcie doczekalam sie mojego malego skarbelka :-)
Daria urodzila sie 22.06.2007. Jest cudowna, kochamy ja strasznie...

Porod przebiegl ekspresowo: od przyjazdu do szpitala do pojawienia sie malej na swiecie minely niecale dwie godzinki :tak: Zycze wszystkim przyszlym mamom tak szybkiego porodu ;-)

Do góry