Pogoda dzis piekna, tak to prawda, a ja spalam do 14
;-) w domku byl Tata i on sie dzieckiem pieknie zajmowal. Poszli sobie na spacerek do parku, a ja mialam czas na sprawy gospodarcze. Tak wiec bylo pranie, gotowanie, sprzatanie czyli proza zycia. Brakuje mi bardzo czasu zupelnie dla siebie. Wrecz nie ma o tym mowy. Podobnie jak wy nie mam zbyt wiele czasu na forum, zreszta chyba wszystkie to rozumiemy i nic specjalnego sie nie dzieje, jak sie ktos nie odezwie przez pare dni:-)
Pandorko Bardzo szybko Was wypuscili, jestem pod wrazeniem...troche sie dziwie jak pisalam wczesniej, bo wiele razy slyszalam, ze po cc trzeba odczekac swoje...Dzieciaczki mniejsze? hehe jak my bylismy w szpitalu to tez te dzieciaczki tez byly wszystkie bardzo bardzo malusie, az mnie dziwilo, tym bardziej ze nasz nie byl jakims straszliwym wielkoludem :-)
Mimi07 dzieki za basenowe info, ale Blackpool to poki co jeszcze dla nas za daleko...
Yowka mam nadzieje, ze szybko ci mina te dolegliwosci. Ja tez zupelnie nie rozumiem tego ich podejscia do ciazy...kiedy masz kolejny skan? Mysle, ze na pewno sprawy mieszkaniowe sie szybko wyklaruja. Ja zawsze wychodze z zalozenia, ze wszystko predzej czy pozniej sie ulozy, bo przeciez nie moze byc inaczej...
;-)
Ja tez jade do Polski, ale w polowie maja i to na dosc dlugo, a tak naprawde planuje przygotowac sie do powrotu do naszego wspanialego kraju ;-) Nie wiem kiedy dokladnie to nastapi, ale jak zrobilam sobie wstepne kalkulacje to wolalabym juz nie wracac tutaj do pracy. Juz od jakiegos czasu myslalam o powrocie do Polski, bo podsumowujac wszystkie za i przeciw zylo mi sie tam nienajgorzej i mialam duzo ciekawsza i dajaca sporo satysfakcji prace, moze mniej platna, ale pieniadze nie odgrywaja dla mnie kluczowej roli. Zycie tutaj co prawda jest dosc wygodne,wiec decyzja o powrocie wymaga jakis kompromisow, wyrzeczen, ale przyjazd tutaj rowniez wymagal rezygnacji z przyjemnosci jakie byly w Polsce. Nie mozna miec wszystkeigo, ani zyc w kilku miejscach na raz, niestety. A Wy planujecie zostac tutaj na stale czy myslicie o powrocie do PL?
Czy u Was BB tez zmienilo wyglad, czy tylko u mnie tak bez sensu wyglada?
Mam nadzieje, ze milo Wam minal dzien, wiec zycze milego wieczorku :-)