reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Luton

reklama
Ja mam synka 11 miesięcznego, w listopadzie przeprowadziliśmy sie z Londynu i nie mam tu żadnych przyjaciół, no i mój synek tez nie ma towarzystwa dlatego z chęcią poznam jakieś mamy, mieszkamy LU3

Hej, ja tez jestem z LU2 (nowa :) ) - moj synio ma 3 latka i jestem w 9 m-cu ciazy (czekamy na drugiego synka). O niczym tu nie wiem, czy sa jakies play grupy (polskie play grupy moze??). Poszukuje tez fryzjerki ;) No i mamus na wspolne spacery, etc, chociaz jeszcze do konca tego tygodnia pracuje i w domu mamy urwanie glowy! Pzdr :)

Witam, jestem mama 3 i 8miesiecznej Nicoli....rowniez mieszkam w Luton. Tydzien temu zapisalam corke do przedszkola na Farley Hill ale nie jestem zadowolona, moja corcia po tygodniu nie chce tam chodzic...rano wstaje i placze na dzien dobry ze nie chce isc do przedszkola. Podejrzewam ze nie chce tam chodzic bo nie ma tam zadnej Polki, jest jedyna Polka i czuje sie inna. Nie chce zeby moja corka chodzila z przymusu tylko z checia i z usmiechem.....czy slyszala ktoras z Was o przedszkolu na Ashburnham Road? czy tam sa jakies dobre opinie? Prosze Was o jakis komentarz....:-)

reklama
Hej ja też mieszkam w Anglii już rok z mężem i synkiem. Ale jakoś nie moge się odnaleźć często myśle o powrocie do polski. Może przez to że nie pracuje i w domu siedzę.. nie mam tu znajomych i cały czas sama.. mąż na nocne zmiany, a w dzień odsypia. No i tak.. ale fakt tu nie brakuje nam niczego a w PL żyło się z miesiąca na miesiąc i to nie zawsze starczało.. Mam 22 lata i z chęcią poznała bym jakąś mamę mój kontakt: eklerka@onet.eu pozdrawiam serdecznie.

Do góry