reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomosc z ostatniej chwili- bardzo smutna dla mnie, bo strasznie sie napalilam na to spotkanie, a teraz wlasnie sie dowiedzialam, ze babcia Josha kupila sobie bilet z Dublina i bedzie u nas jutro, bo sie za wnuczkiem stesknila. No i przyjezdza tylko na weekend, wiec nici z mojego spotkania z Wami :-(. Taka niespodzianke nam spraila babunia. Bardzo mi przykro, ale nastepnym razem mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy tak nagle!!! No i musze sie wypisac z tej listy... BUUU ;-(

reklama
pisze sie na jutrzejsze spotkanko( no chyba ze sie zgubie i nie trafie), maxim dobrze wytlumaczyla jak dojechac wiec powinno byc ok

mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo i jutro godzina 13 jest aktualna

do jutra ;D ;D ;D

szkoda Anya ,ze nie zobaczymy twoje slicznej buzki w srod nas,ale bedzie jeszcze okazja aby sie poznac na zywo ;D
Dorcia ,Tamarunia fajowo,ze bedziecie ;)
DO JUTRA DZIEWCZYNY
;D ;D ;D

i po spotkaniu!!!!Bylo naprawde sympatycznie i jak tylko bede mogla, to sie pisze na nastepne, WARTO!!!!!!

A zdjecia???? :( ;) :laugh:
Ja chce was choc na zdjeciach poogladac. Oj kiedy mi bedzie dane dolwec sie na spotaknie az z Croydon ::)

Czesc Kochane Kobietki

SPOTKANIE - w LONDON - 29/30 KWIECIEN 2006 albo 1 MAJA 2006

miejsce spotkanie do omowienia

prosba do wszystkich - aby sprawnie dopisywac sie na liste, skopiuj poprzednia i dopisz sie na koncu
i tak w kolko, kto nowy sie bedzie dopisywyal kopiuje liste poprzednika tak aby aktualna byla zawsze na oststniejwiadomosci

komentarze mile widziane:))

pozdrowka

kopiuj ponizej:
LISTA:
Evoska + fasolka (2wjednym)

aparatka z ciebie,ile sie usmieje jak cie czytam,super ;D ;D ;D
Ja na razie pisze sie na spotkanie,milo bedzie znowu poplotkowac i zobaczyc wasze twarzyczki i poznac nowe.Mam nadziej,ze nie zaczne rodzic podczas spotkania,hihihi.Ja na rzei pisze sie ;)

LISTA:
Evoska + fasolka (2wjednym)
Maxin78 + Natalka(jeszcze w brzuszku)

heheh 29kwietnia to ja bede na salonach szpitala:):):)heheh, ale chetnie sie spotkam nastepnym razem!!!!juz z mala:):):):), pierozki w kawiarni zjem, serniczka przy okazji:):):hehe,

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.