Wiadomosc z ostatniej chwili- bardzo smutna dla mnie, bo strasznie sie napalilam na to spotkanie, a teraz wlasnie sie dowiedzialam, ze babcia Josha kupila sobie bilet z Dublina i bedzie u nas jutro, bo sie za wnuczkiem stesknila. No i przyjezdza tylko na weekend, wiec nici z mojego spotkania z Wami :-(. Taka niespodzianke nam spraila babunia. Bardzo mi przykro, ale nastepnym razem mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy tak nagle!!! No i musze sie wypisac z tej listy... BUUU ;-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
D
dorcia
Gość
pisze sie na jutrzejsze spotkanko( no chyba ze sie zgubie i nie trafie), maxim dobrze wytlumaczyla jak dojechac wiec powinno byc ok
mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo i jutro godzina 13 jest aktualna
do jutra ;D ;D ;D
mam nadzieje ze nic sie nie zmienilo i jutro godzina 13 jest aktualna
do jutra ;D ;D ;D
T
Tamarunia
Gość
Ja rowniez sie wpisuje bede w posku po 13ej
T
Tamarunia
Gość
i po spotkaniu!!!!Bylo naprawde sympatycznie i jak tylko bede mogla, to sie pisze na nastepne, WARTO!!!!!!
Czesc Kochane Kobietki
SPOTKANIE - w LONDON - 29/30 KWIECIEN 2006 albo 1 MAJA 2006
miejsce spotkanie do omowienia
prosba do wszystkich - aby sprawnie dopisywac sie na liste, skopiuj poprzednia i dopisz sie na koncu
i tak w kolko, kto nowy sie bedzie dopisywyal kopiuje liste poprzednika tak aby aktualna byla zawsze na oststniejwiadomosci
komentarze mile widziane)
pozdrowka
kopiuj ponizej:
LISTA:
Evoska + fasolka (2wjednym)
SPOTKANIE - w LONDON - 29/30 KWIECIEN 2006 albo 1 MAJA 2006
miejsce spotkanie do omowienia
prosba do wszystkich - aby sprawnie dopisywac sie na liste, skopiuj poprzednia i dopisz sie na koncu
i tak w kolko, kto nowy sie bedzie dopisywyal kopiuje liste poprzednika tak aby aktualna byla zawsze na oststniejwiadomosci
komentarze mile widziane)
pozdrowka
kopiuj ponizej:
LISTA:
aparatka z ciebie,ile sie usmieje jak cie czytam,super ;D ;D ;D
Ja na razie pisze sie na spotkanie,milo bedzie znowu poplotkowac i zobaczyc wasze twarzyczki i poznac nowe.Mam nadziej,ze nie zaczne rodzic podczas spotkania,hihihi.Ja na rzei pisze sie
LISTA:
Maxin78 + Natalka(jeszcze w brzuszku)
Ja na razie pisze sie na spotkanie,milo bedzie znowu poplotkowac i zobaczyc wasze twarzyczki i poznac nowe.Mam nadziej,ze nie zaczne rodzic podczas spotkania,hihihi.Ja na rzei pisze sie
LISTA:
Maxin78 + Natalka(jeszcze w brzuszku)
T
Tamarunia
Gość
heheh 29kwietnia to ja bede na salonach szpitalaheheh, ale chetnie sie spotkam nastepnym razem!!!!juz z mala, pierozki w kawiarni zjem, serniczka przy okazji:hehe,
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: