reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorki maxin,ale ja uwazam ze jesli ktoras z dziewczyn chce przyjechac na spotkanie to nie ma problemu ;) miejsce przy stoliku na pewno sie znajdzie ;)

reklama
Ara nie o to mi chodzilo w moim poscie,mialam na mysli to,ze watek byl stworzony dla tego bo jest nas na tym watku wiece z Londynu i nam latwiej dojechac i sie zobaczyc,nie chcialm nikogo urazic,a tym bardziej aby ktos zrozumiec to co napisalm opacznie lub,ze nie chcialam aby ktos sie do nas dolaczyl z innego miejsca w Anglii.Apsolutnie nikomu nie zabraniam aby sie na naszym spotkaniu pojawil,jak tylko ma ochote jest mile widziany ;D nawet jak by mieszkal na koncu Anglii,ale wiem,ze jest czasmi ciezko dojechac osobom z daleka,no chyba,ze maja gdzie sie zatrzymac.Wiec dla mnie nie ma problemu kazdy moze przyjechac ;) ;) ;)
A Leedsana pytala:
Leedsana pisze:
ale tak na wszelki wypadek chcialam zapytac czy spotkania dotycza tylko Londynu??

pozdrawiam,
wiec odpowiedz jest,ze tak, tylko Lodnynu,nieprawda???sam tytul watku mowi,SPOTKANIA MAM Z LODNYNU,u tutaj walsnie sie spotykamy.Mozna zalozyc nastepny watek :SPOTKANIA MAM Z Anglii i tam sprobowac ,zobaczyc inne mamuski z UK.
Takze PRZEPRASZAM JAK KTOS ZOSTAL URAZONY ;)

Aro dzieki za wstawiennictwo :):):)... ale nie, nie poczulam sie urazona :):):)... nie jestem z tych obrazalskich ;)

pozdrowienia dla wszystkich :)

powoli sie szykuje do wyjscia. mam nadzieje ze nei ugrzezne w korku ... do zobaczenia o 13 :D

ja juz w domu. :D
dziewczyny, dziekuje wam bardzo, bulo super :D ciesze sie ze was poznalam, choc niewiele nas bylo. mam nadzieje ze nasteopnym razem grono bedzie troszke wieksze :) niech zaluja te co nie przyszly ;)

jeszcze raz wielka buzka dla was i milej resztu weekendu wam zycze :)

hej kobietki ;D
Dzieki za spotkanie,bylo MILUSINSKO.cIESZE SIE,ZE MIALYSMY OKAZJE SIE POZNAC I POROZMAWIAC ;D ;D ;D
Nastepne spotkanie bedzie pewnie w wiekszym gronie ,mam nadziej!!!!!!!!!!

ARA ,LWICA MAMCIE KOCHANE I SLICZNIE BRZUSZKI,CIAZA WAM SLUZY ;D ;D ;D
bETA TWOJ SYNEK JEST KOCHANY,TAKI UROCZY I GRZECZNY,ALE FLIRCIARZ Z NIEGO :D :D :D
Jestescie bardzo sympatyczne ;)

TRZYMAJCIE SIE CIEPLO
FOTKI DOLACZE W NASTEPNYM POSCIE,mam nadziej,ze juz niebawem intrenet do nas zawita,bo nie moge zyc bez niego,niewiem co sie na naszym forum dziej ::)
Uciekam bo czas w kajejce sie konczy.

pozdrawiam i sle mega CALUSKI ;) ;) ;)

reklama
Tak jak obiecywalm dolanczam fotki z naszego spotkania ;D ;D ;D

arailwicaoraztomcio3hi.jpg

ARA LWICA TOMCIO
araimaxin0io.jpg

ARA MAXIN
betaiara2gg.jpg

BETA ARA
lwicaimaxin3tc.jpg

LWICA MAXIN