reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie moje drogie

niestety nikt nie potwierdzil spotkania dzisiaj tylko ja i EVOSKA, rozmawialam z nia przed chwila i zdecydowalysmy ze pojdziemy 10tego, pozdrawiamy was serdecznie i milego dnia JEST PIEKNA POGODA ;D ;D ;D

My rowniez na 10 sie piszemy i przynajmniej bedzie nas wiecej,ale moze tym razem w posku ale na gorze w restauracji,tam jest wiecej miejsca niz na dole.
Buzki.
Uciekam bo wlasnie moj smyk sie budzi wiec na spacerek czas.Pa

Ivonek - wybacz skarbie tak jakos wyszlo ze nie wyszlo;(

dziewczyny spotkanie w POSK 13ta w ta sobote - ja pracuje niestety bo babajaga na urlopie
musze otworzyc w sobote - zamykam o 12:30 wiec na 14.00 sie dotocze
czekajcie na mnie!! zanim pojdziecie do parku;)))

Ivonek+Julcia a moze uda Wam sie dotrzec na 10go????
Tamarunia - a co z Wami????

10/06/2006 13.00
Ewa + Fasolek
Maja + Fasolka
Ara + Marcelek
Beata+Tomcio
Martuska+Alus
Maxinka+Natalka
Lwica+Olivierek
Magda+Olivia
Malvinka + Maja moze jednak sie zdecydujecie???

JA JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK WAS ZOBACZE I POZNAM OSOBISCIE
JESCZE PARE DNI,ABY POGODA BYLA FAJOWA :)

dozobaczenia jutro - ja przychodze;) bede spozniona bo zamykam galerie k 13.00
dozo;))) 8)

Dziewczyny, a mnie nie bedzie :( :( :( :(

Tak bardzo chcialbym przyjechac, ale mam postrzal w szyji. Trzyma mnie juz 3 dni i boli przeokropnie. Kazde branie Alka na rece jest bolem, nie mowiac juz o kreceniu szyja. Poprostu patrze na wszystko obracajac caly tułów. Nie wyobrazam sobie jechać jutro do centarlnego Londynu z takim bólem, chyba, że mi do jutra przejdzie, czego sobie życze, ale w co wątpię.
Zaczęło sie wszystko w samolocie w drodze powrotnej, połączyło sie chyba naciągniecie ścięgien od torby podręcznej z nagłym wyciągnięciem ramienia po upadnięty smoczek Alusiowy w samolocie. Ostatnio tak cierpiałam chyba przy porodzie.

Jest mi głupio, bo mówiłam, ze będę napewno. :(
Kurde tyle was bęzie...

Może jeszcze jakiś cud się stanie...

Martuska - ja szyja?? juz lepiej? szkoda z Cie nie bylo hmmm
mam nadzieje e niebawem sie spotkamy;)
ucaluj Alusia

Ara - milo bylo Cie poznac - taka spokojna z Ciebie mamusia:)
a Marcelek tak kochany - kluseczek;)))

Lwica, Magda, Maja - my to zawsze sie stawimy na czas i miejsce co??? he he he

dzieki za spotkanko - bylo milusio - szkoda tylko ze reszta mam sie nie pokazala z pociechami
pozrowionka czekamy na fotki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.