reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc Dziewczynki!!!

Wlasnie dzie wrocilam z Polski!!!Bylo SUPERRR!!!Ale dobrze juz byc w domku z mezulkiem :) i jakie sliczne foteczki9 ze spotkania!!Dziweczyny slicznie wygladacie!!!A maluchy super!!!

Ja sie dopisuje do listy na 3 czerwca.Na dzien dziesiejszy mi pasuje i juz sie ciesze, ze tym razem moze i mi i Julci uda sie pozanc Was wszystkie :)

Jeszcze zerkne na nasza stronke UK-owska i nadrobie zaleglosci :)

Caluski dla wszystkich....

reklama
SWIETNE FOTKI KOBIETKI
jA CHETNIE BYM PRZYSZLA,ALE ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE Z NASZA MALA,mam nadziej,ze do tej pory to juz przyjdzie na swiat ::) :D ;D

Oj cos czuje ze to spotkanie bedzie naprawde wyjatkowe i w koncu wszystkie UK mamy sie poznaja osobiscie!!!! ;) ;) ;) ;D ;D ;D juz nie moge sie doczekac!

Superowo ze jest coraz wiecej chetnych,bedzie weselej.

Ivonek witaj po urlopie,wypoczeta i pelna energi jak przypuszczam.

Hej dziewczynki, przepraszam ze tak wskakuje z obcym tematem, ale EVOSKA zaniedbuje Pazdziernikowe mamy i tak z ciekawosci czy ktos wie jak ona sie czuje??
EVOSKA daj znac jak malenstwo i Ty sie macie ;)

to i ja wstepnie sie pisze :) mam nadzieje ze nic mi nie wypadnei i bede mogla sie z wami spotkac :)

Malvinka + Maia
Ewa + Fasolek
Maja + Fasolka
Magda + Olivia
Lwica + Olivierek
Ara + Marcelek

hejka Paulinka -umieralam z powodu wymiotow smietelnych, teraz wrocilam do pracy i czuje sie jak pijana

laski spotkanie 10/06 albo 03/06 zdecydujcie sie;)))

Malvinka + Maia
Ewa + Fasolek 10/06
Maja + Fasolka 10/06
Magda + Olivia
Lwica + Olivierek
Ara + Marcelek
Martuska+Alus 10/06

Dzieczyny nieeeee!!! 10 czerwca mi nie pasuje :( wiec nie bedzie mnie na 100% a 3 jak najbardziej....

Malvinka + Maia
Ewa + Fasolek 10/06
Maja + Fasolka 10/06
Magda + Olivia
Lwica + Olivierek
Ara + Marcelek
Martuska+Alus 10/06
Ivonek+Julcia 3/06

wybaczcie za zamieszanie jeszcze mi sie kreci w glowie, kazda z nas musi okreslic date 3 lub 10ty
w wiekszosci podejmiemy decyzje;)))

Malvinka + Maia
Ewa + Fasolek 3/06 lub 10/06
Maja + Fasolka 3/6 lub 10/06
Magda + Olivia
Lwica + Olivierek
Ara + Marcelek
Martuska+Alus 10/06
Ivonek+Julcia 3/06

pozdrowionka

reklama
Malvina + Maia 3/06 lub 10/06 - ja optuje za lepsza pogoda generalnie! ;D