reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Stefanka moj angielski nie chwalac sie jest naprawde dobry ale ja uwielbialam sie go uczyc :tak: zdawalam mature z niego i robilam Advance certyfikat w Amsterdamie no a reszty to chyba ucze sie tu :-D chociaz powiem ci szczerze ze jak teraz go nie uzywam bo nie mam za bardzo gdzie to czasami sie zatne :crazy::zawstydzona/y: no coz pewnie wroci wszytsko do normy jak wroce do pracy :tak::-D a predszkole dosyc drogie 160£ tyg ale 85% kosztow bedzie nam pokrywac Inland Revenue wiec nie bedzie zle :tak:

reklama
no mi pani ostatnio powiedziala 85% ale pani byla ciapata wiec sama moze nie wiedziala ;) jutro zazd do inland revenue i zapytam dla pewnosci ale 20% jak bede pokrywac to tez przezyje

i jeszcze jedno, a czemu do Revenue? Mi pani w przedszkolu, ktore ide jutro odowolac podala namiary zlobka i mialam z nimi zadzwonic do Tax Credit. A moze to to samo, sie juz zakrecilam..

ale sie rozpisalyscie, no wlasnie bylo juz cycowanie wiec teraz ok 2 kolejne, ide zaraz spac bo jakos sil dzis nie mam a jutro zlot czarownic

INGRID jestem tak do 2130 wiec jak cos czekam na telefon daj znac czy dziala bo nie moge sie dodzwonic
ANUSZY tak tax credit dostaje sie z Revenu

Justyna, dzieki ze mnie uswiadomilas, tak to jest jak sie nie chce tylka ruszyc do urzedu tylko przez telefon

Sylwcia, super to nie, ale dogadam sie o co chce. W pracy mi troche podskoczyl, ale teraz siadl i sie zacinam odkad gadam 95% czasu po polsku.

reklama
Do góry