reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

czesc dziewczyny,wlasnie wrocilam ze szpitala mialam skurcze male i szkrab sie strasznie od rana napinal wiec dla wlasnej pewnosci pojechalam sprawdzic, wszystko super maly sie wierci, zrobili mi badania, i stwierdzili ze zaczely sie juz lekkie skurcze, tak wiec kto wie, moze dzis.( juz jestem spokojniejsza):tak::tak:pozdrawiam

MalenkaM jak patrze na zdjecie, to wydaje mi sie ze sie znamy, pewnie tak , leeds takie male.:-):-)

reklama
To na pewno Justyna już nie długo będziesz mieć maleństwo przy sobie:-). Trzymam kciuki żeby było szybko tak jak u mnie.

Justyna ja tez mam nadzieje ze to lada godzina:-) Trzymam kciuki!!

A my po urodzinkach. Wiecie co? tyyyyle sie narobilam. Sałatek chyba z pięć. 2 dni nad tym sleczalem bo kucharka ze mnie srednia a jeszcze tort mi sie zachcialo piec(calkiem znosny wyszedl;-)) I wiecie ze prawie nikt nic nie sprobowal?:-(

I teraz pewnie sie popsuje bo w naszej lodowce nawet polowa sie nie zmiesci. Echhhh... i po co bylo tyle roboty??:-(

czesc dziewczyny cos was nie widac :-)
bylam dzis u poloznej, jestesmy umowien na sobote do szpitala na wywolanie porodu, miejmy nadzieje ze jednak cos samo sie zacznie, pozdrawiam a co u was

Witam witam:-D

Ja dzis leze do gory brzuchem bo czuje z mnie chorobsko lapie:wściekła/y:nafaszerowalam sie profilaktycznie i buszuje po necie:tak: Nawet obiadu nie robie, bo zostalo tyle z urodzin, ze pewnie jutro jeszce bedziemy szamac

Pogoda taka beznadziejna, ze patrzac przez okno to len ogarnia:-( Nic a nic mi sie nie chce:zawstydzona/y:

Justyna, w jakim szpitalu rodzisz?

w LGI, juz lezalam w tym szpitalu i mam mile doswiadczenia mam nadzieje ze i teraz sie nie zawiode. Ja lece cos pogotowac, i odkurzec moze ruch sprawi, ze sie zacznie, jestem strasznie niecierpliwa( niestety), a tego torta to z checia bym sprobowala:-):-D

Słyszałam że ruch przyśpiesza poród. Ja naszczęscie nie musiałam stosować, wieczorem wziełam ciepłą kapiel, a w nocy się zaczeło.

dzien doberek

Jasmina, Oj biedny ten Twój Dawidek :-( Ale mam nadzieje ze wszystko okaze sie oki. To teraz jesteś sama ze odprowadzalas meza na samolot?

U nas nocka spokojniuchna, jak zazwyczaj:tak: Teraz gotujemy kaszkę i moze w koncu sie wynurzyma bo pogoda zapowiada sie nawet nawet.:tak::-)

A co u Was?

reklama
czesc dziewczyny
co tam u ciebie Jasmina juz dzis lepiej , jak synek? mam nadzieje ze wszystko dobrze:-)
Mi wczoraj odszedl czop sluzowy i od tamtej pory cisza, jedynie strasznie mnie juz boli krzyz i podbrzusze, ale brak skurczy( kazali czekac) jesli do soboty nie urodze to jestem umowiona juz w szpitalu na sobote na wywolanie , to tyle pozdrawiam, a gdzie reszta dziewczyn pozasypialy:-D

Do góry