reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Ja bym była ;) Ale jeszcze nie jestem mamą (no, to niedługo się zmieni) a po drugie chwilowo jestem unieruchomiona w domu - chwilowo nie jeżdżę samochodem. Ale w przyszłości - kiedy już maluch się pojawi - bardzo chętnie :)

reklama
Witajcie drogie Mamy z Krakowa. Na forum jestem już jakiś czas, ale jeszcze tutaj nie zaglądałam, bo mnie wywiało troszke daleko, aż do Amsterdamu i tutaj będę rodzić. A rozwiązanie już tuż tuż, połowa września (16sty).

Czy są tutaj może jakieś przyszłe mamy-wrześniówki?:-)

kobitki szukam basenu z nauką pływania dla 6-7 latków, młoda chodziła w zeszłym roku ale teraz coś tam sie pozmieniają, znacie coś? najlepiej w hucie, godne polecenia?

gaga a w " com-com ZONE " pytałaś ?, albo " Aqapark " ?. Basen międzyszkolny odpada, bo takich maluchów nie uczy pływania.

kobitki szukam basenu z nauką pływania dla 6-7 latków, młoda chodziła w zeszłym roku ale teraz coś tam sie pozmieniają, znacie coś? najlepiej w hucie, godne polecenia?
hej gaga,
moja teraz chodzi na aqua parku, choc wolalam,aby uczeszczala do com-com-zon, tam jest normalny basen,dwoch instruktorow jak chodzila z przeszkola
z miedzyszkolnym sa zajecia basenowe popoludniu,ale kolezanka zaprowadzila tam mloda i porazka,tyle dzieci,ze na dlugosc basenu nie moga plywac,tylko na 3 odliczaj i tak dzieciom zle plywac
za to znajonej,znajomej corka chodzi na awf kolo ronda grzegorzeckiego i jest zadowolona

slyszalam,ze basen tez jest na nullo i na soltysowskiej przy holetu,alr tam chyba bez instruktora nie wiem dokladnie

hej Iguana jesteśmy razem na wrześniówkach 2011 dopiero teraz zauważyłam ze jesteś z Krakowa

Hej:-) To ja dopiero teraz przeczytałam twojego posta;-) hehe Jakby co regularnie zaglądam do działu wrześniowych mam, który taraz przenieśli do - Dzieci urodzone w 2011....(i jeszcze piszę w dziale Mamy w Holandii).

Kurcze, szkoda że dość cicho tutaj w dziale krakowskim...po takiej przerwie zaglądam i zaledwie kilka nowych postów.

Ja mam prośbę... Niedługo mój mąż zrobi mały wypad do Polski, do Krakowa, aby odwiedzić rodzinę. Czy możecie mi polecić jakieś fajne sklepy z dzieciowymi ciuszkami, takie dla niemowlaków....najlepiej od razu z adresem, gdzie można je znaleźć. Będę ogromnie wdzięczna:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry