reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

dziękujęmy za życzenia zdrówka!Pomogło!Eryk już nie kaszle,jutro idziemy do kontroli i mam nadzieję że gardło też ok.Teraz my przesyłamy życzenia dalej i mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki juz zdrowe!

Weekend faktycznie był śliczny,my też pospacerowalismy.A dzisiaj już paskudnie :-(.Podobno przyszły weekend tez ma być dość ładny,mam nadzieję że im się sprawdzi by my bedziemy jeździć po cmentarzach.

reklama
Luthien83, cudne dzieciaczki!
A Eryk taka kruszynka, och jaki on śliczny!!!siostrzyczka dumna widać, że może pomóc w opiece nad braciszkiem:)

Witam

Ale ostatnio mamy piekne dni, my praktycznie cały czas spędzamy na podwórku, niech dzieciaki się dotleniają póki ładnie sloneczko świeci, bo pewnie już nie długo zima nam przyjdzie.

Dobrawa- ja tez słyszałam żeby uważać na szczepienia przeciw grypie w ciązy, ale może zapytaj swojego ginekologa, czy to nie bedzie w jakiś sposób zagrażało ciązy i dziecku?
Ja osobiście nie szczepię ani siebie ani dzieci , jakos tak ostatnio nie mam przekonania do tych wszystkich szczepionek i wynalazków!
Ja wolę zdrowo dzieci odżywiać podawać czosnek, miód, maliny, imbir i do tego witamina C , jak zimno ciepło ubierać, jak chłodno rozbierać, jeść lody w zimie smarować na noc stopy rozgrzewającym kremem i powiem szczerze, że naprawdę bardzo rzadko chorujemy:):):D

Wtam czy mogę się przyłączyć do Krakowianek??
Wypowiadam się na innych watkach ale pomyślałam że zawsze to inaczej wsród "swoich" :-)
Miłego dnia

hej, szukam młodej mamy z kurdwanowa (mieszkam na wysłouchów) na wspólne spacery :)) moja córcia urodziła się we wrześniu :) nie mam tutaj żadnych znajomych więc jeśli masz dziecko w podobnym wieku to może sie zaprzyjaźnimy ;) Pozdrawiam

Witam!!! Jestem tu nowa i chętnie z wami popisze jestem z Krakowa.
Misiuunia ja jestem młoda mama mieszkam na Bojki i tez sie sama błakam na spacerach. Mam 2 corki wieku 9lat i 14msc. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
misiuunia i kikus ja mieszkam na Beskidzkiej,ale też nie znam tu nikogo i sama chodze na spacerki często właśnie na plac zabaw na Kurdwanów:) mam 25 lat i Nikolke skończyła 10 miesięcy i chętnie was poznam:):tak:Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

reklama
Witaj Małgorzatko!!!! Fajnie ze napisałas, ja mam 27 lat i też często chodze do parku na Kurdwanowie z córeczką która ma 14msc. Musimy sie koniecznie spotkac na taki spacerek szkoda że tak póżno tutaj zagladnełam. Bo tak strasznie nudno mi bez koleżanek mieszkam tutaj odniedawna i zero znajomych. Pozdrawiam.

Do góry