reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

Witam

Ada 100 lat dla Kubusia

images balony.jpgZobacz załącznik 268290

Kasiek dzieki za troskę takkkk już zdrowy pani pediatra rano potwierdziła może iśc do żłobka uffff
do dzieci mu trzeba było juz bo w domu sie wynudzili bo córcia siła rzeczy tez zostawała

dziś szykuje powoli ubranka na wyjazd niby mam kilka dni ale ja nie potrafia pakowac się w ostatni dzień w ostatni dzień to jedynie dopakowywuje ubranka itp

reklama
Witam!

Dawno już tu nie zaqlądałam za co przepraszam ale jakoś czasu brak.U nas wszystko ok,Eryk wazy juz prawie 7 kilo na samym cycu ;-)tak że mam co dźwigać :-D.W wolnej chwili muszę podczytac co tam u Was bo nie jestem w temacie;-).Postaram się troche cześciej zaglądać.Pozdrawiam!

witam

Luthien -ale cię dawno nie było, ale widze ,że u was wszystko ok,, a MAks rośnie jak na drożdzach,,,, niezłą ma wagę, już po miesiacu;-)
Moja Jula ma 2,5 roku i wazy 3 kg więcej:-)

a jak twoja mała pomocnica??????? NA spacerki chodzicie??? gdzie????/

Agatulka- dzięki, za życzonka,,,:-) A wy gdzie wyjeżdzacie, bo chyba coś przeoczyłam:zawstydzona/y:? Oj nie dziwię się małemu ,ze już chce do dzieci,,, mój Kuba od tygodznia codziennie rano pyta czy dziś idzie do przedszkola:rofl2:i zdziwiony ,ze tak długo są wakacje,,, hehheh się śmieję ,ze jak zacznie chodzić do szkoły to doceni te dwumiesiączne lenistwo;-)

Ale mamy wredną pogodę,, rozpadało sie ma maksa,, i dzieci w domu wariują,,,a ja razem z nimi!!!!

witam sie dziewczynki troszke mnie nie bylo...
ale same problemy...
maz pojechal do tesciowej bo sie poklocilismy,....zalalam sasiadk..
maly caly czas zabkuje i nie daje mi zyc....

witam sie dziewczynki troszke mnie nie bylo...
ale same problemy...
maz pojechal do tesciowej bo sie poklocilismy,....zalalam sasiadk..
maly caly czas zabkuje i nie daje mi zyc....
oj wspolczyje,dzien jak z koszmarow
ale mam nadzieje,ze sasiedzi nie "plywaja" a mezowi przejdzie foch
ps,a mieliscie ubezpieczone mieszkanie???

witam dziewczyny
dawno sie nieodzywałam
mały cos pokaszluje a ma w niedziele na wakacje jechać z babcią
Ja się już lepiej czuję ale było nieciekawie.

kasiekkrk nie przejmuj się mężem oni tak mają
a jak tam mieszkanie sąsiadki pisz pisz co tam??

pozdrawiam

witajcie
Domi zdróweczka życzę,,,,,
to wszyscy razem jedziecie czy tylko mały???

kasiek- no niektórzy faceci to jak dzieci,,, ni ma się co przejmować,,,mamuska kiedys się mu znudzi!!!!

Mój na szczęscie nie pedzi do mamuski,,, jak dostał opiernicz,że nie życzę sobie ,żeby ona wiedziała o naszych prywatnych sprawach,,,, postawiłam jasno albo ona jest waznijesza, albo liczymy się ja i dzieci,,,, mężuś chyba się przestraszył, bo zaczął troszkę myśleć!!!
co dziwne!!!!

ale mamy pogodę dziwną, jak nie upały to burze,,, dziś taka okrpona przeszła nad Prokocimiem, że pełno drzew powalonych,, masakra!!!

Witajcie. :)

Dziękuję za zaproszenie na forum i przepraszam, że dopiero teraz je przyjmuję. Zagoniona jestem. ;)

Dziś odebrałam wyniki bety (2801) więc mogę już "oficjalnie" przystąpić do grona krakowskich Mam. ;)

reklama
I ja witam po przerwie. Długo mnie nie było, bo się urlopowałam. Ale co dobre szybko się skończyło. Teraz żyję przedszkolem, bo mój pierworodny idzie do przedszkola. Na razie go jeszcze nie puszczam, bo taka paskudna pogoda, dam go od przyszłego tygodnia.

Do góry