reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

hej mamusie,

Mam pytanie. Potrzebuje w poniedziałek zrobić USG (do 14 tygodnia ciąży), prywatnie lepiej, lecz macie może sprawdzonego i taniego gin? nie chce wydawać 200 zł. Może być też USG 2D, aby tylko gin mógł określić co tam widzi.

reklama
janusz dziedzic przyjmuje na g. zapolskiej we wtorki o ile dobrze pamietam, jak chcesz to wysle ci na priv jego nr tel to sobie zadzw i sie umowisz.

malutk_a dzięki ale już poszłam dziś do Ujastka. Bardzo miło się poczułam:) Przyjęli mnie od razu jak powiedziałam im, że to już 13 tyg i 3 dni (że późno)..... i dobrze!!! dowiedziałam się, że dzidziuś jest starszy o ponad 2 tygodnie!!! Dziś jestem w 15 tyg + 6 dni. Niestety ominęło mnie badanie przezierności karku i długości kości nosowej :( prócz tego badania wyszły rewelacyjne. Wszystko ok:) termin na 19 luty.

dziewczyny proszę o ogromną przysługę, pomagamy jednej dziewczynie u nas na forum. potrzebujemy jak największą ilość głosów TWOJE PUDEŁKO może zdobędziemy dla nich mebelki do pokoju. proszę i dziękuję :)

Witam!
Widzę że tu puściutko ostatnio.Ja też jakoś nie miałam czasu zajrzeć.U nas ok,Eryk rośnie,Maja już chodzi do 5 grupy w przedszkolu.Teraz mi się bidulka rozchorowała i siedzi w domu do wtorku.

Witajcie, czy znajdę tutaj mamy ze ścislego centrum Krakowa? Mój synek jeszcze nie chodzi do przedszkola (ma 2,5 roku) i chętnie poznalibysmy sympatyczną mamę z dzieckiem w zbliżonym wieku na wspólne spacery czy zabawy z kawką/herbatką w tle;)
Tak przy okazji - jak spędzacie z dziećmi jesienne i zimowe dni? Gdy na placach zabaw hula zimny wiatr lub leżą zaspy sniegu, trudno o rozrywkę dla małych dzieci. My spacerujemy po Plantach, zbieramy liście i kasztany, karmimy grube gołębie, oglądamy spektakle w Grotesce, zamierzamy tez odwiedzac kino Agrafka, ale to wciąż niewiele... Zajęcia w klubie malucha mamy tylko 1 raz w tygodniu, a synek potrzebuje stałego kontaktu z rówieśnikami:( Może ktoś chciałby spotkac się z nami np. na Plantach w jakis ladny dzien?
Pozdrawiamy:)

Witam wszystkie mamy z Krakowa.
Po 2 latach wróciliśmy do Krakowa. Chwilowo mieszkamy w okolicy os. Dywizjonu 303. Czy są tu mamy z tych okolic?
Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyście mogły polecić mi pediatrę z tych okolic. Zarówno w przychodni NFZ (bo musimy się gdzieś zapisać) jak i prywatnie (na wszelki wypadek).

Mam prawie 5-letniego synka.

Pozdrawiam :)

Witam,mieszkam od prawie roku w Nowej Hucie,chyba niezbyt długo zagrzeje miejsce,bo już mysle o wyjeździe,ale póki co przyszywana Krakowianka :)

Witam !

Melduje się mamuska z Krakowa ;) lepiej pózno niz wcale ..... hi hi
Mam nadzieję że pozwolicie dołączyć do swojego Big grona a z czasem poznamy się lepiej ;)

Dobrawa - Gratuluję ;) niech maleństwo rośnie zdrowo !

polusia - Klik -poszło ;)

Luthien83- Życze zdrówka ! U nas też choróbska górą ...bleeee

dusik - Niestety nie pomogę nie mój rejon ;(

pechowiec-Jeżeli mogę zapytać to gdzie chcesz wyjechać ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry