reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

hej mamusie,

Mam pytanie. Potrzebuje w poniedziałek zrobić USG (do 14 tygodnia ciąży), prywatnie lepiej, lecz macie może sprawdzonego i taniego gin? nie chce wydawać 200 zł. Może być też USG 2D, aby tylko gin mógł określić co tam widzi.

reklama
janusz dziedzic przyjmuje na g. zapolskiej we wtorki o ile dobrze pamietam, jak chcesz to wysle ci na priv jego nr tel to sobie zadzw i sie umowisz.

malutk_a dzięki ale już poszłam dziś do Ujastka. Bardzo miło się poczułam:) Przyjęli mnie od razu jak powiedziałam im, że to już 13 tyg i 3 dni (że późno)..... i dobrze!!! dowiedziałam się, że dzidziuś jest starszy o ponad 2 tygodnie!!! Dziś jestem w 15 tyg + 6 dni. Niestety ominęło mnie badanie przezierności karku i długości kości nosowej :( prócz tego badania wyszły rewelacyjne. Wszystko ok:) termin na 19 luty.

dziewczyny proszę o ogromną przysługę, pomagamy jednej dziewczynie u nas na forum. potrzebujemy jak największą ilość głosów TWOJE PUDEŁKO może zdobędziemy dla nich mebelki do pokoju. proszę i dziękuję :)

Witam!
Widzę że tu puściutko ostatnio.Ja też jakoś nie miałam czasu zajrzeć.U nas ok,Eryk rośnie,Maja już chodzi do 5 grupy w przedszkolu.Teraz mi się bidulka rozchorowała i siedzi w domu do wtorku.

Witajcie, czy znajdę tutaj mamy ze ścislego centrum Krakowa? Mój synek jeszcze nie chodzi do przedszkola (ma 2,5 roku) i chętnie poznalibysmy sympatyczną mamę z dzieckiem w zbliżonym wieku na wspólne spacery czy zabawy z kawką/herbatką w tle;)
Tak przy okazji - jak spędzacie z dziećmi jesienne i zimowe dni? Gdy na placach zabaw hula zimny wiatr lub leżą zaspy sniegu, trudno o rozrywkę dla małych dzieci. My spacerujemy po Plantach, zbieramy liście i kasztany, karmimy grube gołębie, oglądamy spektakle w Grotesce, zamierzamy tez odwiedzac kino Agrafka, ale to wciąż niewiele... Zajęcia w klubie malucha mamy tylko 1 raz w tygodniu, a synek potrzebuje stałego kontaktu z rówieśnikami:( Może ktoś chciałby spotkac się z nami np. na Plantach w jakis ladny dzien?
Pozdrawiamy:)

Witam wszystkie mamy z Krakowa.
Po 2 latach wróciliśmy do Krakowa. Chwilowo mieszkamy w okolicy os. Dywizjonu 303. Czy są tu mamy z tych okolic?
Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyście mogły polecić mi pediatrę z tych okolic. Zarówno w przychodni NFZ (bo musimy się gdzieś zapisać) jak i prywatnie (na wszelki wypadek).

Mam prawie 5-letniego synka.

Pozdrawiam :)

Witam,mieszkam od prawie roku w Nowej Hucie,chyba niezbyt długo zagrzeje miejsce,bo już mysle o wyjeździe,ale póki co przyszywana Krakowianka :)

Witam !

Melduje się mamuska z Krakowa ;) lepiej pózno niz wcale ..... hi hi
Mam nadzieję że pozwolicie dołączyć do swojego Big grona a z czasem poznamy się lepiej ;)

Dobrawa - Gratuluję ;) niech maleństwo rośnie zdrowo !

polusia - Klik -poszło ;)

Luthien83- Życze zdrówka ! U nas też choróbska górą ...bleeee

dusik - Niestety nie pomogę nie mój rejon ;(

pechowiec-Jeżeli mogę zapytać to gdzie chcesz wyjechać ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry