reklama
Mozi
MAMUŚKA BB
witam nowe dziewczyny,ja tez z NH
Pechowiec dlaczego dlugo nie zagrzejesz miejsca w Kr???
Luthien Eryk juz ma 3 miesiace,ale ten czas leci,pameitam jak nie moglas sie doczekac urodzic
zdrowka dla Mai
Pechowiec dlaczego dlugo nie zagrzejesz miejsca w Kr???
Luthien Eryk juz ma 3 miesiace,ale ten czas leci,pameitam jak nie moglas sie doczekac urodzic
zdrowka dla Mai
Witam!
No i Majka znów chora:-(.Już było ok i poszła do poszła do przedszkola a tu znowu choróbsko,dziś miała 37,1.No i znów musimy przełożyc szczepienie Eryka.
Nissanka no jasne że możesz się przyłączyć :-).
Evinka Wam też zdrówka życzę!
Mozi no strasznie ten czas leci, wczoraj Eryk skom4 miesiące.
No i Majka znów chora:-(.Już było ok i poszła do poszła do przedszkola a tu znowu choróbsko,dziś miała 37,1.No i znów musimy przełożyc szczepienie Eryka.
Nissanka no jasne że możesz się przyłączyć :-).
Evinka Wam też zdrówka życzę!
Mozi no strasznie ten czas leci, wczoraj Eryk skom4 miesiące.
Witam wieczorkiem!
Byliśmy dzisiaj u lekarki z Erykiem i powiedziała że można szczepić.A Majka cały dzień się dzisiaj super czuła i myslałam ze jej przeszło,a tu na wieczór znów jej temperatura rośnie :-(.No i mamy małemu już zacząc dawać słoiczki
,juz nakupiłam różnych i myślę że w czwartek zaczniemy od jabłuszka.
Evinka dziękujemy bardzo :*
Domi to Wam również zdrówka życzymy.Teraz najgorsza ta pogoda i latwo się przeziębić.
Byliśmy dzisiaj u lekarki z Erykiem i powiedziała że można szczepić.A Majka cały dzień się dzisiaj super czuła i myslałam ze jej przeszło,a tu na wieczór znów jej temperatura rośnie :-(.No i mamy małemu już zacząc dawać słoiczki

Evinka dziękujemy bardzo :*
Domi to Wam również zdrówka życzymy.Teraz najgorsza ta pogoda i latwo się przeziębić.
reklama