reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

reklama
mi tez ktoś mówił o simiradzkiego że jest ok, zresztą jak nic sie nie dzieje to chyba te trzy dni można przeboleć, szybko się zapomina :)

cześć, to ja nowa Hanusia z Zielonek koło Krakowa.
Prosze podpowiedzcie mi, gdzie mogę iść z moją JUlą na basen, dobrze by było gdyby woda była ozonowana.
Pozdrawiam,pa.

Hanusia piszę dopiero teraz bo chorzy wszyscy jesteśmy....szczególnie ja i Miloszek ...gorączka,katar itd.Szkoda mówić jeszcze gdybym ja nie była chora to jakoś bym to znosiła a tu ...mam gorączke 40stopni i mały też ..i marudzi okropnie :(

Na basenie to byliśmy w Herbewie,woda jest ozonowana,basen bardzo przyjemny,malutki,światło jest przygaszone(takie małe lampeczki).Byliśmy na zajęciach z instruktorem...fajnie babeczka prowadzi.....Jak chcesz to dam Ci telefon do niej.
Kobietki prowadzą zajęcia w Herbewie i w Rydygierze(tam też jest basen dla maluszków)
Słyszałam też że jest basen na Szuwarowej na Ruczaju,ale do Herbewa mamy bliżej.

my też szukamy baesenu i chyba na wiosnę zaczniemy chodzić do Rydygiera bo najbliżej, moja koleżanka chodziła do aqwa parku i mówiłą że super, ale nie wiem czy tam woda jest ozonowana

Witajcie poradżcie mi prosze
Mam termin na 7 sierpnia a do końca nie wiem gdzie będę rodzić.Jestem trosze podłamana.Byłam zdecydowana na Ujastek gdyż chodze do lekarza z tego szpitala który od początku prowadzi moja ciążę . ale teraz juz nie wiem. Dr wogóle nie interesuje się moją istotka .Największe znaczenie ma kwestia finansowa kolejna wizyta i opłata 70 zł za każdą. J estem teraz przeziębiona a on mi powiedział że mogę sie wszystkim leczyć.I po za standartowymi badaniami nic więcej mi nie zlecił. Nie wiem czy to jest dobry lekarz. Czy u was też było poddobnie ,czy lekarze jak się chodzicie prywatnie też traktują kobiety w ciąży jak przedmiot .A powinna być troskliwa opieka i chociaz życzliwe słowo Mam pytanie czy może któras nie dawno rodziła z was w tym szpitalu.Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.Bo może warto zmienić jeszcze lekarza. Moze macie jakiegoś lekarza któremu można zaufać. i nie jest nastawiony tylko na kasę.Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam Serdecznie Mamusię z Prądnika Czerwonego i przepraszam że nie pisałam ale dawno nie siedziałam na komp.Mieszkam w bloku na przeciwko Domu Starców na górce koło białego blaszaka miło mieć blisko sąsiadkę.

Kasandra zminiaj lekarza, nie mozesz zazywac wszystkich lekarstw szczególnie w I i II trymestrze

reklama
Kasanga ,też myślę że powinnaś zmienić lekarza,masz jeszcze czas na to , znajdź sobie jakiegoś lepszego , i niech od razu będzie z dobrego szpitala.

Do góry