reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

cześć!Miło, że odpisujesz.Ja rodziłam w szpitalu im. Rydygiera.Szpital nawet fajny.lLeżałam tam juz \miałam problemy w ciąży(wymioty, odwodnienia...)Leżałam tez z tego samego powdu w Narutowiczu-straszny szpital :mad:
Pozdrawiam cieplutko, wiem gdzie są Batowice i Wieliczka!Co urodziłaś-odpisz!

reklama
Terazsię doczytałam ,że urodziłaś Julcię.Moja też waży ponad 5 kg, ostatnio do budzi bierze piąstki, nie wiem czy to nie idą ząbki-szok!
Miło mi Cię poznać.Nie wiesz jak mogę wkleic zdjęcie Julci-odpisz!

Cześć Hanusia! To nie ząbki, ślinotoki sie wytwarzają, jak mój Oliwier miała 2 mioesiące tez myslalam ze zabkuje, bo sie slinuil i raczki wkladal do buzi, ale to slinotoki.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

I tak mam zostawić to, że wkłada raczki do buzi.
A kiedy pojawiaja sie pierwsze ząbki.
Pozdrawiam cieplutko!Dzieki za wiadomość.

Piszcie krakowianki moje drogie - bede czytac, moze robic notatki a pozniej jak malec juz bedzie na swiecie to sie przylacze do watku:)
Ja jestem z Kurdwanowa, jakby jakas mama lub przyszla mama sie z tad ujawnila to tez sie polecam:)

siemanko dziewczyny!!!!

może któras wie kiedy możmna dzieciaki na pole wystawic. Moje szkraby maja niespełna 2 tyg. , troche je werandowałam ale wózek juz czeka a mnie słonko kusi zeby się wreszcie wypuscic z chałupy,................
na jak długo wyjść i czy wogóle ??? i jak ubrac maluchy. Liczę na Wasze rady
pozdro ziuta

Witam!
Ziu_ta ja z Maja wyszłam na spacerek jak miała trzy tygodnie i kilka dni.Na spacerki ubieram ją w welurowe kompleciki,zawijam w rożek i przykrywam kocykiem.Niewiem czy czasem nie przesadzam ,ale sama nie mam w tym doświadczenia bo to moje pierwsze dziecko.

Luthien dzięki za wieści. dzisiaj była u nas połozna srodowiskowa i zdziwiona troche czemu nie jesteśmy na spacerku..................taka piękna pogoda w Kraku ;D Tak więc jutro uderzamy na pole (bo przed chwila chłopcy byli kapani).
Aha i co do ubioru - podobno dzieciom ubiera się o jedną warstwę więcej niż sobie.

Pozdro
ziutka

reklama
Dziewczyny, a położna po porodzie przychodzi z urzędu czy trzeba to sobie jakos zalatwic?

Ziu_ta jeszcze raz gratulacje takich kochanych blizniaczkow - sa slodziutkie.

Udanych spacerkow:)

Do góry