reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

zeby połozna przyszła nalezy zadzwonic do przychodni, do której sie nalezy. niczego nie trzeba załatwiac.

reklama
Ziuta masz super bliźniaki.Ja -hanusia, asama jestem z bliźniąt, ale sama mam dziewczynke Julcię, ma juz 3 m-ce!nNapisz jak maja twoje pociechy na imię.Dobrze, że juz werendujesz dzieci, na spacerek idx jak nie jest przede wszytskim wietrznie i nie z agorąco.Pomalutku, najpierw na 20 min., potem na dłużej. Ja urodziłam w styczniu, były starszne mrozy, więc od niedawna wychodzę na spacerki 1,5-2 h.
Ale pogoda teraz ładna, więc nie siedź w domu, ale pamietaj, pomalutku, żeby nie przesadzić.
Miłych spacerków.Napisz skąd jesteś-ja z Zielonek koło Krakowa!Pozdrawiam!

Aniu widziałam Twój brzusio na galerii. Słodziutki i okraglutki. Już ytam pisałam zebyście się cieszyły swoimi bo potem bedzie żal ze juz go nie ma.

Hanusia - bardzo dziekuje za rady, jutro pierwsza wyprawa pod warunkiem, ze bedzie tak ładnie jak dzis.
Chłopcy to Filip (z lewej) i Kacper. Kocham ich nad życie i ciągle patrze w nie jak w obrazek (jak nie siedze na forum hihihiihi ;D).
Skoro sama jestes z bliźniaków to jeszcze macie szanse na parkę............... ;)
A mieszkamy na Grzegórzkach (w sumie to juz prawie Dabie).W Zielonkach musi byc cudnie. Mnie troche dobija blokowisko, ale jak dobrze pójdzie to w tym roku kupimy działeczke a jak chłopcy będą mieć 5 latek to moze juz jakis domeczek zbudujemy.............................
Ehhhhhhhhhhh tak m i się marzy....

Po to sa marzenia by je kiedys zrealizowac:)

Dziekuje za komplementy - czytuje teraz kwietnioweczki, zeby sie juz dowiadywac jak to jest przed porodem:)
Czlowiek rzeczywiscie przyzwyczaja sie do brzuszka a tu nagle go nie bedzie:(

Hanusia-moja również wkłada piąstki do buzi :p ,ale ze to jest ślinotok-to nie wiedziałam ??? pozdrowienia z batowic ;D Iwonka1980-dzieki za info :-* ,moja Jucia jak narazie będzie bezzębna-hi,hi..Choc czytałam w jakiejs gazecie,że zdarza się ząbek nawet u 3miesięcznej dzidzi..

:)Ziu_ta, ale fajne te twoje chłopaki.Napisz, czy są jedno-czy dwu jajowi.Ja z siostra jesteśmy jednojajowe i do siebie podobne!
Pozdrawiam ciepło!My dzis idziemy także na spacerek!Trzeba doładować akumulatorki słoneczkiem! :-*

Cos kiepsko z mamusiami z krakowa - wogole was tu nie przybywa :(
pozdrawiam, ja juz sie nie moge doczekac mojego malenstwa (do lipca nie daleko:))

Hello!!!!! Tu mama z Krakowa w części z Nowej Huty i w części z Zielonek jak Hanusia :)) NApisz w której części Zielonek . My mamy domek jak się jedzie od Wyki i dalej w strone Zielonek :))
Groszek urodził się 6 kwietnia i jest wcześniaczkiem ale baardzo dzielnym. Na krótkie spacerki juz chodzimy - do nas na podwórko . Pozrawiamy wszytskie mamunie z Krakowa.

reklama
cześc mama_grocha-ja mieszkam prwie na końcu ul. Krakowskie Przedmieście( na tzw. rozjeździe).A czy Groszek ma jakieś juz imię.
Cieszę sie, że jesteś na bb i mamy ze sobą kontakt!Moja Julcia niedługo za dwa dni będzie mieć 3 m-ce!

Do góry