reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

no w sumie masz racje niby jest cieplo ale ta pogoda taka falszywa
pewnie ze napisze moj maz chce ze mna isc is ie od razu dowiedziec co to , mowiac szcerze ja juz nie wierze ze sie dowiem tyle razy juz mialam wiedziec i nic..ze malenstwo teraz tez nie pokaze cos wymisli znowu:)
moj maz powiedzial mi dzis ze lekko mis ie juz brzusio obniza!:)ojej nie moge sie doczekac:)powaznie im blizej tm sie bardziej ciesze ze bede niebawem po:)caluski dla maluszka:)

reklama
Dzięki za całuski ty też swojego wycałuj. Słyszałaś wczoraj na tv3 Kraków mówili o narutowicza, ze jakieś problemy mają z sanepidem, że nie wiadomo czy nie zamknie im sanepid oddziału położniczego (mówil mi to włsasnie tesciu). ::)

Witam gorąco!Ja rodziłam w szpitalu im.Narutowicza-w Dzień Babci :laugh: .Choć jestem z Wieliczki i nie orientowałam się,który szpital jest ok-wybrałam ten i nie narzekam.Miałam poród rodzinny,siłami natury(chyba szybko) no i córa ::)-ważyła3800,dł.56cm i 10 w skali Apgar :o.P.S..IWONKO1980 SZPITAL,W KTÓRYM BYŁA TA AFERA,TO CHYBA JEDNAK TEN,KTÓRY POLECASZ :-[-ŻEROMSKIEGO.jak mogę dołączyć fotkę do tekstu????Help!!!!!!  :mad:

W RAZIE WĄTPLIWOŚCI-POLECAM DZISIEJSZE WYDANIE DZIENNIKA POLSKIEGO-TAM POCZYTACIE O DEZYNFEKCJI W SZPITALU ŻEROMSKIEGO I CAŁYM ZAMIESZANIU WOKÓŁ TEGO TEMATU...Pozdrawiam

jeju bede miala corenke!!!!!!!!!!!!!dzis sie dowiedzialam juz na 100%coreczka:);Djejeje moj maz juz szaleje z radosci ah;] mowi ze chcial od poczatku tylko nie chcial mowic ze jakby chlopiec to by mu przykro bylo:)ja chyba jednak w Rydgierze bede rodzic bo musze meic znieczulenie:)a z tego co sie dzis dowiedzialam od lekarza to ze tam maja wustarczajaca ilosc anastazjologow ktorzy podaja:)poza tym mojej lekarki syn i ona tam maja dyzury wiec o wiele ltwiej:)poza tym dowiedzialam sie ze moja Amelcia pomimoz e to 36 tydzzien jest strasznie malenka jest taka malutka jak dziecko w 32-33 ale za to wazy normalnie 2300;D normalnie najpiekniejszy dzien do tej pory:)taka jestem szcesliwa:)widzialam w smyku na lato takie sliczne sukienusie;D

Gratulacje coreczki :laugh:
Z tymi szpitalami jest zawsze problem. Ja się dziś utwierdziłam, że urodzę na Kopernika, bo okazało się, że jedna z naszych znajomych tam pracuje jako położna. będę się czuć bezpiecznie mając z tamtąd lekarza i położną która mnie wdroży we wszytskie niuanse. Kopernik do najestetyczniejszych nie należy, ale to dla mnie nie jest najważniejsze.

Kasia napisz mi kiedy bedziesz miała bóle przepowiadające, zazwyczaj są 2 tygodnie przed. Ja dostałam 2 tyg. przed o 13 i po 2 tyg. o 13 odszedł mi czop.

reklama
Do góry