reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Krakowa

No to super gaga z ta pracą.
Co wy myślicie ze ja nie chce??? Kurcze, życie bym oddała za skurczyki porodowe i rowarcie choćby na 1 palec ;D ;D ;D

reklama
Heh, życie sobie zostaw bo się jeszcze przyda, skurcze same przyjdą i rozwarcie nawet na dwa palce ;D ... to tylko kwestia czasu:)
Jaga dzięki:)

INFO DLA PRZYSZŁYCH MAM Z KRAKOWA I OKOLIC :)

W sobotę i niedzielę w Plazie będą bezpłatne porady i konsultacje dla kobiet w ciąży. No ale co najważniejsze będą też BEZPŁATNE badania USG i USG 4D. Akcję organizuje Szpital Ujastek i będzie ona w godzinach 10-20. Fajna sprawa ja idę bankowo:)

k@siek to jest ekstra sprawa sama tego skorzystałam,tylko jest straszny tłok,najlepiej wybrac sie z samego rana bo od 14 jest juz tragedia.sa lekarze,położne mozna sie wielu rzeczy dowiedziec i skorzystać,tym bardziej że wszystko jest za darmo.skoda ze takich inicjatyw jest tak mało i sa rzadko organizowane

k@siek taka akca była w listopadzie i ja byłam na niej - ale na 4 D sie już niedostałam - trzeba iśc konieczie rano i sie zapisac jak chcesz na 4D. Ale ja słyszałam że to jutro i pojutrze jest :(

Ta akcja jest 3-4 czerwca czyli w najbliższą sobotę i niedzielę. Jak to trzeba się zapisać na 4D? To nie zrobią od razu jak się wystoisz w kolejce??

nie, ja byłam pierwszego dnia koło 13.00 i już nie było miejsc - każda godizna była zajęta - jedź tam rano i sie wpisz na jakąś godzinę. faktycznie 3-4 VI
Co do mnie to wróciłam z ktg i ktg plaża.....
Ale uwaga!!!!!!!!!!!!!!! ..... moja lekarka ma jutro dyżur i mam się stawić z torbą i mężulem jutro na 10.00 w szpitalu - zrobimy ktg, zbadamy szyjkę, zrobimy test oksytocynowy i zobaczymy czy cos się ruszy... Jeśli się nie ruszy a reszta będzie ok to mnie puści do domku ale jeśli coś będzie nie ok to mnie zostawią na patologii :mad:. Ale może coś ruszy i Marysia powita świat :). Mimo, że nie tak to sobie wszystko wyobrażałam na początku ciąży, to jestem teraz juz bardzo zadowolona z takiego rozwoju wypadkow - nawet jesli mnie zostawią, to będa coddzienie monitowac maluszka i codziennie próbowac coś zdziałać. Ja mam wrażenie ze to wszytsko wina tych leków co brałam w ciąży - bo brzuch coraz niżej - główka przyparta do wschodu a macica sobie zapomniala że trza sie kurczyc ;D ;D. także jak wszystko dobrze pójdzie to jest to mój ostatni dzień na bb bez dzieciątka :D :D :D. Ciesze się naprawde :D :D :D :) :) :) :), bo czuję że idę wreszcie do przodu, że coś sie dzieje i że to już niedługo. Trzymajcie za mnie kciuki - na majówkach będa pewne bieżące informacje bo Loli wyjeżdża na weekend i nic wam nie napisze

GłUSZEK ZAGOń MężA żEBY DAł ZNAć JEśLI CIę ZOSTAWIą CO SIę Z TOBą DZIEJE :) MóJ TAK ROBIł NA SIERPNIóWKACH ;)
no i nie daj się wygonić ze szpitala, już jesteś po terminie, niech cię obserwują,
powodzenia i czekamy na zdjęcia dzidziusia :) tzrymam kciuki będzie dobrze

Oooo Głuszek, oby wszystko poszło po Twojej myśli:) Pozdrowionka i mam nadzieję, że zobaczymy niedługo zdjęcia Marysieńki:)

reklama
Do góry