reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

No to super gaga z ta pracą.
Co wy myślicie ze ja nie chce??? Kurcze, życie bym oddała za skurczyki porodowe i rowarcie choćby na 1 palec ;D ;D ;D

reklama
Heh, życie sobie zostaw bo się jeszcze przyda, skurcze same przyjdą i rozwarcie nawet na dwa palce ;D ... to tylko kwestia czasu:)
Jaga dzięki:)

INFO DLA PRZYSZŁYCH MAM Z KRAKOWA I OKOLIC :)

W sobotę i niedzielę w Plazie będą bezpłatne porady i konsultacje dla kobiet w ciąży. No ale co najważniejsze będą też BEZPŁATNE badania USG i USG 4D. Akcję organizuje Szpital Ujastek i będzie ona w godzinach 10-20. Fajna sprawa ja idę bankowo:)

k@siek to jest ekstra sprawa sama tego skorzystałam,tylko jest straszny tłok,najlepiej wybrac sie z samego rana bo od 14 jest juz tragedia.sa lekarze,położne mozna sie wielu rzeczy dowiedziec i skorzystać,tym bardziej że wszystko jest za darmo.skoda ze takich inicjatyw jest tak mało i sa rzadko organizowane

k@siek taka akca była w listopadzie i ja byłam na niej - ale na 4 D sie już niedostałam - trzeba iśc konieczie rano i sie zapisac jak chcesz na 4D. Ale ja słyszałam że to jutro i pojutrze jest :(

Ta akcja jest 3-4 czerwca czyli w najbliższą sobotę i niedzielę. Jak to trzeba się zapisać na 4D? To nie zrobią od razu jak się wystoisz w kolejce??

nie, ja byłam pierwszego dnia koło 13.00 i już nie było miejsc - każda godizna była zajęta - jedź tam rano i sie wpisz na jakąś godzinę. faktycznie 3-4 VI
Co do mnie to wróciłam z ktg i ktg plaża.....
Ale uwaga!!!!!!!!!!!!!!! ..... moja lekarka ma jutro dyżur i mam się stawić z torbą i mężulem jutro na 10.00 w szpitalu - zrobimy ktg, zbadamy szyjkę, zrobimy test oksytocynowy i zobaczymy czy cos się ruszy... Jeśli się nie ruszy a reszta będzie ok to mnie puści do domku ale jeśli coś będzie nie ok to mnie zostawią na patologii :mad:. Ale może coś ruszy i Marysia powita świat :). Mimo, że nie tak to sobie wszystko wyobrażałam na początku ciąży, to jestem teraz juz bardzo zadowolona z takiego rozwoju wypadkow - nawet jesli mnie zostawią, to będa coddzienie monitowac maluszka i codziennie próbowac coś zdziałać. Ja mam wrażenie ze to wszytsko wina tych leków co brałam w ciąży - bo brzuch coraz niżej - główka przyparta do wschodu a macica sobie zapomniala że trza sie kurczyc ;D ;D. także jak wszystko dobrze pójdzie to jest to mój ostatni dzień na bb bez dzieciątka :D :D :D. Ciesze się naprawde :D :D :D :) :) :) :), bo czuję że idę wreszcie do przodu, że coś sie dzieje i że to już niedługo. Trzymajcie za mnie kciuki - na majówkach będa pewne bieżące informacje bo Loli wyjeżdża na weekend i nic wam nie napisze

GłUSZEK ZAGOń MężA żEBY DAł ZNAć JEśLI CIę ZOSTAWIą CO SIę Z TOBą DZIEJE :) MóJ TAK ROBIł NA SIERPNIóWKACH ;)
no i nie daj się wygonić ze szpitala, już jesteś po terminie, niech cię obserwują,
powodzenia i czekamy na zdjęcia dzidziusia :) tzrymam kciuki będzie dobrze

Oooo Głuszek, oby wszystko poszło po Twojej myśli:) Pozdrowionka i mam nadzieję, że zobaczymy niedługo zdjęcia Marysieńki:)

reklama
Do góry