reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

W Żeromskim dostaniesz maść do pupy dzicka, dużo nie bierz dla dziecka: papmersy, 2-3 szt ubranek; dla siebie te duze podpaski, recznik, myslo szare, recznik, 2 pidżamy (1-do porodu, 2-po porodzie) , biszkopty, dużo woda mineralna żywiecka niegazowana z dzidzisiem bo będzie ci sie chciało pis nawet jak bedziesz rodzic) i mysle ze tyle Ci wystarczy do szpitala i oczywiście dokumenty wszystkie

reklama
Witam mamy i przyszle mamy z krakowa. Ja dopiero na lipiec sie szykuje - planuje rodzic w koperniku - moj lekarz jest z tamtad

Nie wiem, ale tez nie chce wiedziec - to nasze pierwsze dzieciatko i tak jakos chcemy miec niespodzianke w lipcu.

Twoje malenstwo bardzo daje Ci w kosc?

reklama
wiesz iwonko zastanawiam sie nad tym co mi napisalas zeby lepiej isc zkims na porod:)moj maz raczej sie nie nadaje...porozmawiam z mama a jak cos to byloby bardzo mile z twoje strony jesli bys mogla:)dziekuje za propozycje dam ci znac:)

Do góry