reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
Ja już na niej leżę :D i mam dzisiaj wywoływany poród poprzez zastosowanie balonika i prawdopodobnie za kilka godzin moja Majeczka będzie z nami :).... Już nie mogę się doczekać :) z mężem naszej córeczki :)...

Dobry wieczór,,,,
Ale dziś piekny dzień mieliśmy,, oczywiście my szusowalismy na saneczkach i nawet mamuśka się przejechała:-):-)

Izabella- a robicie jakąś imprezkę na ten roczek,, czy już może była??

oj mnie to różnie złapać, najczęsciej jestem koło 20 jak dzieci już spią a małżon ogląda swoje programy to ja rząddze na kompie,, a tak to czasem rano,, ale nie zawsze mam czas ,,,
A dziś miałam okropną noc Jula chyba przechodziła kryzys butelkowy (bo oduczamy się nocnego jedzenia) i co dwie godz się budziła i jęczała,,, więc wogółe się nie wyspałam:dry:

witaj w klubie;-(ja też nie spałam;-(;-(;-(;-(mała się przeziębiła i ma strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraszny katar:-(do tego chyba jej ząb kolejny idzie:-)ale urodzinki musimy przełożyć;-( moja królewna w końcu usneła hi hi hi hi pozdrawiam

oj a co się się stało ,że nie będzie urodzinek???
KAtar to jest paskusdztwo,, dzieci oddychać nie mogą,,, i żle się śpi,,, naiwlżaj dużo pokój małej,,, i wietrz,, żeby jej się lepiej oddychało,,,, Moja Jula tez dwa dni temu zaczął się pojawiać i znalazłam super środek na to,, bo te wszystkie otrivin, nasivin euphorbium i inne, owszem działają ale i tak trzeba kilka dni psikać,,, a ja chciałam jej tylko złagodzić ból w nosku i posmarowałam takim kremikiem z miodem i mlekiem i kurde normalnie się zdziwłam jak za dwa dni ona kataru nie ma,,,,,,, a mam ten kremik od x lat i wiedziałam ,że jest świetny na suchą podrażnioną skóre, czy jakieś wypryski,,ale nie wiedziałam ,że ma jeszcze właściwości przeciw katarowi;-)

hej kochana w koncu cię złapałam;-)no to niestety nie tylko katar ale jakieś choróbsko jutro rano ide z nią na pogotowie:-(dlatego nici z urodzinek:-(jak się nazywa ta maść?to jutro kupie mam dość od grudnia była 6 razy chora:-(uroki wcześniaka:-(

reklama
No jestem ale się zaczytałam;-),
To twoja córeczka urodziła się wcześniakiem???

a choroby niestety nas naiwedzają,, u nas jest to samo,, jak tylko Kuba coś podłapie w przedszkolu to zaraz Jula chora,, więc wiem jak to jest,,,,,,, i pewnie ,ze trzeba sprawdzić czy wszystko gra,,,,,,, Iza to nie jest żadna maść,, tylko taki kremik na bazie miodu i mleka z oriflemu,,,,,, ja już go znam chyba od 15 lat ale nigdy nie stosowałam na katar i nie myślałam ,że tak podziała supre,, bo jak mówię,, posmarowałam jej patyczkiem w nosku żeby troszkę złagodzić ból ,,, i życze wam dużo zdrówka,,,
a jak ma na imię twoa córeczka bo chyba gdzieś przeoczyłam:zawstydzona/y:?

Do góry