reklama
Gabinetu nie ma, ale czasem mozna podjechac do niej do szpitala jak ma dyzur. Kiedys brala 80 za przyjazd, ale od razu mowie, ze siedzi okolo godziny i bada dziecko bardzo dokladnie. A co do badan to zalezy jakie. jak moj synek mila miec robione testy alergiczne z krwi, to go chciala polozyc do spzitala, zeby bylo za darmo. Wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic. Cholernie rozsadna lekarka. nie zdziera kasy.
Pozdrawiam
Ania
Pozdrawiam
Ania
Ja mogę polecic moja lekarkę .Przyjmuje normalnie i z tego co wiem też prywatnie.Mychodzimy do przychodni do nuiej .Przyjmuje na 2 pułku 22 .Pierwszy gabinet od lewej( bo w sumie są cztery gabinety rodzinne.Nazywa się dr Ratajewicz.W ogóle muszę polecić cały gabinet.Ja tam też mam swoją lekarkę.W sumie sa dwie , czasami widuje jeszcze praktykantki.Bardzo fajne dwie pielęgniarki.
Zawsze pamiętaja o szczepieniach i dzwonią że zbliża się termin.
Wszystko jest świetnie zorganizowane.Do mojej lekarki chodzę od urodzenia(tzn Mama ze mną chodziła kiedyś)
Pozdrawiam Loli
Zawsze pamiętaja o szczepieniach i dzwonią że zbliża się termin.
Wszystko jest świetnie zorganizowane.Do mojej lekarki chodzę od urodzenia(tzn Mama ze mną chodziła kiedyś)
Pozdrawiam Loli
Czesc krakowianki,
tu mnie chyba dawno nie bylo ;D
Ja za to jestem z kurdwanowa, obecnie zajmuje sie wspolpraca z moim miesiecznym synkiem jasiem.
Lekarki nie bede polecac bo na moj kurdwanow to chyba nie bedzie nikt pedzil do lekarza - lepiej chyba miec kogos bliziutko - w miare. Ja jestem ze swoje pediatrki bardzo zadowolona - dr. Piergies - jakby ktos jednak z kurdwanowa lub okolic sie pojawil i byl zainteresowany ;D. Ale namieszalam ;D
na razie znikam, bo maly spi i cos mozna w domku zrobic ;D
pozdrawiam i do zobaczenia.
tu mnie chyba dawno nie bylo ;D
Ja za to jestem z kurdwanowa, obecnie zajmuje sie wspolpraca z moim miesiecznym synkiem jasiem.
Lekarki nie bede polecac bo na moj kurdwanow to chyba nie bedzie nikt pedzil do lekarza - lepiej chyba miec kogos bliziutko - w miare. Ja jestem ze swoje pediatrki bardzo zadowolona - dr. Piergies - jakby ktos jednak z kurdwanowa lub okolic sie pojawil i byl zainteresowany ;D. Ale namieszalam ;D
na razie znikam, bo maly spi i cos mozna w domku zrobic ;D
pozdrawiam i do zobaczenia.
Kamilka_21
Fanka BB :)
ja jestem z nowej huty
miło mi ;D
miło mi ;D
Kamilka_21
Fanka BB :)
ale się cieszę że jest nas tyle :laugh: szczerze to już myślałam że jestem tu samotna krakowianką
reklama