reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

kochane krakowianki
mam pytanko odnośnie dobrego pediatry, najlepiej z okolic nowej huty, możecie dać namiary na kogoś???

reklama
Ania a jeśli można wiedzieć ile bierze za wizytę, ona przyjeżdża tylko do domu czy ma jakiś gabinet??? i czy badania też są płatne cy daje skierowania na bezpłatne???

Gabinetu nie ma, ale czasem mozna podjechac do niej do szpitala jak ma dyzur. Kiedys brala 80 za przyjazd, ale od razu mowie, ze siedzi okolo godziny i bada dziecko bardzo dokladnie. A co do badan to zalezy jakie. jak moj synek mila miec robione testy alergiczne z krwi, to go chciala polozyc do spzitala, zeby bylo za darmo. Wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic. Cholernie rozsadna lekarka. nie zdziera kasy.
Pozdrawiam
Ania

Ja mogę polecic moja lekarkę .Przyjmuje normalnie i z tego co wiem też prywatnie.Mychodzimy do przychodni do nuiej .Przyjmuje na 2 pułku 22 .Pierwszy gabinet od lewej( bo w sumie są cztery gabinety rodzinne.Nazywa się dr Ratajewicz.W ogóle muszę polecić cały gabinet.Ja tam też mam swoją lekarkę.W sumie sa dwie , czasami widuje jeszcze praktykantki.Bardzo fajne dwie pielęgniarki.
Zawsze pamiętaja o szczepieniach i dzwonią że zbliża się termin.
Wszystko jest świetnie zorganizowane.Do mojej lekarki chodzę od urodzenia(tzn Mama ze mną chodziła kiedyś)
Pozdrawiam Loli

Czesc krakowianki,
tu mnie chyba dawno nie bylo ;D

Ja za to jestem z kurdwanowa, obecnie zajmuje sie wspolpraca z moim miesiecznym synkiem jasiem.

Lekarki nie bede polecac bo na moj kurdwanow to chyba nie bedzie nikt pedzil do lekarza - lepiej chyba miec kogos bliziutko - w miare. Ja jestem ze swoje pediatrki bardzo zadowolona - dr. Piergies - jakby ktos jednak z kurdwanowa lub okolic sie pojawil i byl zainteresowany ;D. Ale namieszalam ;D

na razie znikam, bo maly spi i cos mozna w domku zrobic ;D
pozdrawiam i do zobaczenia.

reklama
Ja juz pisałam, że mieszkam z męzem i naszą córeczką Julią w Zielonkach koło Krakowa. Pozdrawiam wszytskie mamusie z Krakowa i okolic oraz ich bobaski!!!

Do góry